Tervetuloa!

yleinen
Hypin täällä riemusta kun sain vihdoin omat sivut pystyyn! Halusin ehdottomasti liittää sivuille myös blogin.
 
Olen itse jäänyt muutamiin blogeihin täysin koukkuun ja seuraan niitä päivittäin. Parhaimmillaan blogit ovat antaneet mulle inspiraatiota, ymmärrystä, viihdettä ja vertaistukea. Mitkä on teidän lemppari-blogeja?

Mä oon aivan uudenlaisessa elämäntilanteessa, kun olen kotona vauvamme kanssa…vaikka välillä tuntuu kyllä että ei olla ikinä kotona kun hommaa riittää pitkin viikkoa. Tällähetkellä teen freelancerina satunnaisesti töitä ja suunnittelen meidän uutta kotia. (Alunperin bloggailu jäi lyhyeen kun kouluhaaveet vei voiton ja lähdin opiskelemaan sisustussuunnittelijaksi. Nyt homma on lopputyötä vaille valmis, joten olisi tarkoitus viimeistellä myös se.) 

Täältä pystyy jatkossa seurailla mun ja meidän menoa. Tietysti Instagramista näkee kuvia vähän realiaikaisemmin. Mulla EI ole julkista facebookprofiilia eikä Kik-profiilia!! Kerrottehan toki jos on postaustoiveita.. Niitä toteuttaisin mielelläni! Muutenkin palaute ja kommentointi on erittäin tervetullutta !

<3 S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *