Dancing with the stars

yleinen

Tänään vaan lepäillään, ollaan yhdessä ja syödään. Olin eilen aikaisin aamulla kuvauksissa (..niistä myöhemmin) ja sen jälkeen oli Matildan muskariryhmän ensiesiintyminen. Super hellyyttävää, kun vauvat ihmeissään katseli yleisöön.

Minkälainen sunnuntai teillä on tiedossa?

Tässä on tunnelmia parin viikon takaa sunnuntailta, kun kävin katsomassa Tanssii tähtien kanssa ensimmäistä lähetystä. Kuvat on otettu Helsingin Lapinlahdenkadulta missä asuin kolme vuotta sen jälkeen kun muutin pois lapsuudenkodistani. 

Terkkuja täältä löhöilyn keskeltä <3 Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ps. kiitos kuvaajalle 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. dankku 05.10.2014

  Oon vaa kotoo lukemas sun blogii ja kuuntelen samal musiikkii. Sä se ihana oot <3 toivottavasti nähtäis joskus 🙂 Tulkaa taas Turkuun leffan mukana. Viimeks oli nii ihana jutustella teijän kans ennen leffaa ja ois kiva saada uus yhtäri (: kerro terveisii Mikolle ja Matildalle. (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.10.2014

   ite oot! 🙂 Voipi hyvin olla, että tullaan Turkuun, joten kandee olla kuulolla. Ihanaa viikonalkua!!

   Vastaa