square

yleinen

Kuvissa näkyy myös meidän Lila-koira. Hän on 4-v ja oikein simpsakka sekä sosiaalinen tapaus. Lila on chihuahua rodultaan ja rakastaa ihmisiä sekä leikkejä. Lila jaksaa kävellä kevyesti 10km ja hän on ollut aivan mahtavasti Matildan kanssa. Ei oikeestaan edes osattu jännittää miten Lila suhtautuisi vauvan syntymään, koska se on ollut aina niin nätisti vauvojen ja lasten parissa.  Lähinnä mietityttää Matildan taaperoikä Lilan suhteen, mutta uskoisin että sekin hyvin menee. Täytyy vain opettaa Matildalle alusta asti miten eläimiä käsitellään ja kunnioitetaan. Lila on mun ensimmäinen lemmikki ja se on ollut ihana lisä perheessämme. Onko teillä lemmikki/lemmikkejä? 

kuvat viime viikoltaPA021070_Fotor_Collage_Fotor

PA021071_Fotor_Collage_Fotor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. dankku 08.10.2014

  Ihana koira <3 meil ei oo mitään lemmikkii ku äiti ei oo suostunu ostaa mut ostan sit ku muutan omaan kotti nii koiran tai kissan (: en viel tiiä kumman mut oon aina tykänny kissoist ja koirist (: mistä oot muuten ostanu noi vaatteet? Ne on tosi upeen näköset ja sopii sulle (: sun postaus piristi mun päivää (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.10.2014

   Joo mäkin toivoin aina koiraa tai kissaa, mutta ei voitu ottaa kun mun äiti oli allerginen. Mutta ihanaa, että sitten aikuisena voi itse ottaa 🙂 tossa vikassa kuvassa lukee mistä vaatteet on 🙂 ja mukavaa jos piristi <3

   Vastaa
 2. dankku 08.10.2014

  Itekki olin pienenä allergine mut sit se vaa hävis ku kasvoin (: ihan hyvä vaan ku kuiteski paljon kissojen ja koirien kans tekemisis ku tutuil on kissoi ja koirii (: en yhtää huomannu et olit laittanu ne tohon 😉 mukavaa illanjatkoa (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.10.2014

   Joo itseasiassa mun äitiltäkin katos se 😀 mahtavaa että niinkin voi käydä! Kivaa iltaa sinne kanssa 🙂

   Vastaa
 3. katariina 27.10.2014

  Sun tyyli on tosi kiva ja kaunis. Koira on myös on todella söpö, itsekkin omista koiran mutta se on vasta pentu.

  Vastaa