Hippie

yleinen

Huomenta!

Tässä kuvia eiliseltä.. laitoin kuvakokoa nyt pienemmäksi, jotta hahmottuu asut paremmin (postausten ensimmäinen kuva tulee olemaan ainakin toistaiseksi iso). Onko parempi, vai tykkäsittekö isoista enemmän? Oon yrittänyt pähkäillä kuvien suhteen ja palautetta on myös tullut, hyvä niin. Tänään mennään mun äidin luokse syömään ja rentoutumaan illaksi. Mitä teillä on suunnitelmissa? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Daniela 21.10.2014

  ihana asu ja oon koulus ku syysloma loppus, ihanaa päivää sulle Sara! <3
  <3:lla Daniela

  Vastaa
 2. Hanna 21.10.2014

  Itse vietän syyslomaa koulusta ja mikäs sen parempaa kuin aloittaa rento aamu kahvikupin ja blogisi kanssa 🙂 Joka päivä käyn täällä kurkkaamassa ja voi, että miten inspiroiva blogisi ja sinä olet! Lämpöä syksyysi, pus<3

  Vastaa
 3. outi 21.10.2014

  Ehdottomasti pienemmät kuvat parempia! Tulee selkeämpi vaikutelma ja paljon helpompi lukea eikä hitaan netin kanssa lukemisesta tule mahdotonta. Suosittelisin, että kaikki kuvat saman stardardikoon mukaan, ettei sekalaisesti eri kokoista, näin vaikutelma on tyylikkäämpi eikä sekasoppa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.10.2014

   joo näin se on 🙂 kiitos viestistä! Hittolainen kun toi ensimmäinen kuva on synkassa etusivuun ja siksi tuottaa haasteita. Mutta toivotaan, että saadaan pian kuvakoot skulaamaan! Varsinkin asu- ja sisustuskuvissa on kiva nähdä koko kuva yhdellä silmäyksellä 🙂 Kivaa päivää!!

   Vastaa
 4. piia 21.10.2014

  Nyt on tosi hyvä! 🙂
  Mukavaa päivää! Minä suuntaan lasten kanssa ystävän luo leikkimään 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.10.2014

   Jee! Kivaa päivää sinne kans 🙂 ihanan oloinen blogi sulla!!

   Vastaa
   • Piia 21.10.2014

    Voi kiitos paljon 🙂 blogia on tullu kirjoitettua pian 3 vuotta. Aika tärkeä paikka ja harrastus siitä on muodostunut 🙂 Ja saanut vuosien varrella ihania ystäviä sen kautta.

    Vastaa
 5. Mari 21.10.2014

  Sanoisin kanssa jotta pienempiä kuvia. Sivut on todella raskaat ja hitaat isoja kuvia ladatessa. Ja miellyttävämpi nähdä koko kuva kerralla, kuin rullata eestaas 🙂 Mielenkiinnolla seuraan blogiasi 🙂

  Vastaa
 6. Jasmin 21.10.2014

  Moi Sara! Me mennään tänään mun uso vanhempien kanssa teatteriin 🙂

  Vastaa
 7. Heidi 21.10.2014

  Moi! Tosi kivat sivut sulla, ilo seurata elämääsi tämän kautta. Kuvat ovat hyviä ja laadukkaita, mutta ainakin minulla sivusi latautuvat todella hitaasti kuvien koon vuoksi. Luettavuus voisi helpottua jos yläkuvakin olisi hieman pienempi 🙂 mulla illan ohjelmana on koulujuttuja sekä urheilutreenit. Kivaa iltaa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.10.2014

   kiva kuulla 🙂 joo kuvakoissa on vielä ongelmia, mutta toivottavasti saadaan pian homma korjattua! kivaa iltaa sinnekin<3

   Vastaa
 8. dankku 21.10.2014

  Oisko sulla vinkkejä mitä vois tehä ku mul on kipee olo? Eikä oo oikeen mitään tekemist? Käviks kattoos sitä mun blogii? Mitäs tykkäsit? Toivottavasti pääsen huomen kouluun ettei tulis poissaoloo mut laita vaa noit pienikokosempii kuvii ku ne näyttää paremmilt (:

  Vastaa