Red

yleinen

Moi, kivaa torstaita!

Arvatkaa mitä? Lähden lauantaina Tukholmaan yhdeksi yöksi hyvän kaverin kanssa ja se on ensimmäinen yö Matildasta erossa. Oon innoissani, kun pääsen minireissulle MUTTA samalla jännittää tosi paljon. On se vaan niin hassua, kun sitä uhosi raskausaikana että ”kyllä minä  sitten ihan samalla tavalla tuun ja meen”. En vaan ehkä tajunnut ettei kyse tulisi olemaan siitä ettenkö pystyisi lähtemään vaan siitä etten halua. Onneksi ei tarvitse yhtään miettiä Matildan pärjäämistä, sillä sehän on vaan innoissaan kun saa sählätä isin kanssa rauhassa. Lähinnä oon huolissani omasta ikävänsietokyvystä. Kuitenkin on tosi ihanaa lähteä ja vieläpä päästä viettämään kunnon laatuaikaa ystävän kanssa <3 Nyt kaikki Tukholmavinkit tervetulleita!

PA241343_Fotor_Collage_Fotor

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

 1. Maria 30.10.2014

  Hienosti se menee, vaikkakin äidille tuo eka yö erossa on varmasti paljon rankempaa kuin itse vauvalle 😉 Mutta varmasti tekee hyvää tuollainen pikkuinen irtautuminen arjesta! Minä en malta oottaa myöskään, että ens vklp saadaan viettää pitkästä aikaa ilta/yö miehen kanssa kaksin kotona, kun Lilian menee yökylään 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.10.2014

   juu näinhän se on 🙂 Oi kuulostaa ihanalta.. meidänkin pitäisi tehdä samanlailla ja viettää aikaa kotona kaksin. Nauttikaa!.. ja muuten Lilia on todella kaunis nimi, oli myös meidän nimilistalla. Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 2. Vivian 30.10.2014

  Me oltiin taaperon ja miun siskon kanssa just Tukholmassa, mukavaa oli! Kirjoitin kaksi postausta reissusta, löytyvät blogista (lisäsin nettisivu-kohtaan) ja vielä on tulossa Vasa- museosta postaus erikseen. Suosittelen käymään siellä ja sitten kauppakeskuksissa, niissä on tosi paljon liikkeitä, mitä Suomessa ei vielä ole.:) Metrolla liikkuminen oli näppärää, ehti tehdä enemmän kun pääsi mahdollisimman lähelle kohdetta metrolla ja jatkoi kävellen perille.

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.10.2014

   kiitos viestistä 🙂 mä käyn kurkkaamassa postaukset!! ihanaa viikonloppua 🙂

   Vastaa
 3. taskuapinat 30.10.2014

  Moi Sara!
  Kivaa että pääset ja haluat lähteä reissuun. Ja onhan Matilda jo aika ”iso” tyttö.
  Meillä Jannika on ollut hoidossa yötä 2 isovanhemmilla. Toki esikoisen kanssa on huoli ja ikävä paljon isompi 🙂
  Mutta usko pois se kova ikävä tulee vasta sitten kun näät Matildan reissun jälkeen 🙂 ♡ hauskaa ja turvallista matkaa,ja muista nauttia omasta ajasta 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.10.2014

   Kiiiitos viestistä <3 Ihana kuulla, että näin on.. kyllähän se tekee hyvää, että saa ihan vain omaa aikaa. Mukavaa viikonloppua myös teille <3 voikaa hyvin!

   Vastaa
 4. Dankku 30.10.2014

  Moi Sara! Pidä hauskaa ja varmasti menee hyvin (: Nyt sul on vähä aikaa irtiottoo kaverin kans nii nauti siitä. Käykää shoppailemas tai ainaki ite oon aina shoppailu siel. Tsemppiä! (: Ihanaa Torstai iltaa sinne! <3

  Vastaa
 5. Viivi02 30.10.2014

  Ihanaa reissuu sinne <3
  Pitäkää hauskaa,sun kuuluu välillä rentoutuu:) huomenna taas näät Matildan 🙂

  Ja mitä muuten tykkäät fanisivusta @saraparikkasakkinen instagramissa :)?

  Vastaa
 6. Piia 30.10.2014

  Se on totta, että äidille se on niin paljon vaikeampaa kuin lapselle 😀 Kyl sillä vauvalla menee kaikki hyvin, mut entäs äiti 😀 Mullekin sillon pari vuotta sitten ensimmäinen yö erossa oli kova paikka. ” Miten MINÄ kestän?!” mietin vaan 😀 Hyvin se meni, mutta en mä silti oo ikinä osannut oikeen antaa lasta/lapsia yöhoitoon. En vaan halua 🙂 Ja varsinkaan kovin pientä. Meidän poika on nyt 2,5v ja vasta nyt alkanut enemmän olemaan yöhoidossa. Ja ihan vaan sen vuoks, että hän itse osaa vaatia ja kysyä sitä 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.10.2014

   Kiitos viestistä 🙂 ihanaa kuulla, että olet pähkäillyt samojen tunteiden kanssa 🙂 Ymmärrän niin hyvin tuon, että et ole halunnut antaa lastasi yöhoitoon.. Ei sitä vaan raaski!! Mutta ihanaa jos teillä on sellaisia paikkoja minne pikkuinen osaa jo itse haluta yökyläilemään. 🙂 Mukavaa viikonloppua! Enköhän selviä 😉

   Vastaa
 7. Sanna 31.10.2014

  Ihanaa, muistakaa nauttia! 🙂 oma-aika on kyllä super tärkeetä. Kuullemma hyvinvoiva ja ”terve” äiti osaa ottaa myös omaa-aikaa, vaikka väkisin ?- Totta! Vaikka mäkin nautin olla lasten kanssa ihan älyttömästi, niin kyllä mäkin,
  4lapsen äitinä, odotan jo sitä päivää kun saan heittää äitihommat jollekkin muulle päiväksi 😉

  *Sanna

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.10.2014

   Heippa 🙂 kiitos viestistäsi! Joo noin se kyllä on 🙂 Uskon, että ainakin itse pystyn olemaan parempi äiti, kun pidän kiinni myös niistä omista pienistä hetkistäni.
   Wau, 4 lasta 🙂 mahtavaa! Ja ihanaa, jos on ihmisiä joilta saa hoitoapua silloin kun siltä tuntuu! Mulla on itselläni kolme sisarusta ja tiedän miten ihanaa on ollut kasvaa sisarusten kanssa. (..vaikkakin tavarat lensi ja huuto raikasi vähän väliä :D). Kuitenkin sisarukset on niin valatavan arvokas asia 🙂 Kivaa viikonloppua perheellenne!

   Vastaa
 8. Topi 31.10.2014

  Moi,
  Varmasti tärkeää tuo oma-aika ja pikkuneiti pärjää varmasti isin kanssa. Me tehtiin nyt tasapuolisuuden nimissä siten, että äitiysloman lopuksi vaimo lähti töihin kun sitä itse halusi ja minä jäin koti-isäksi pikkuneidin kanssa. Hienoa aikaa kertakaikkiaan ollut nämä pari viikkoa mitä ollaan nyt kaksistaan päivät oltu ja vaimolle varmasti myös tärkeää päästä näkemään vähän muuta elämää kuin koti. Tokihan olen koko ajan ollut apuna ja hoitamassa esikoistani aina kotona ollessani mutta uusia ulottuvuuksia tämä koti-isän rooli silti avaa. =)

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.11.2014

   Kuulostaa mahtavalta! Meilläkin ollaan mietitty, että josko jossain vaiheessa mies jäisi kotiin ja minä puolestaan töihin. Tää on niin ainutkertaista aikaa elämässä, että jos vain on mahdollisuus niin hienoa, että molemmat vanhemmat pääsevät siitä nauttimaan. On niin mahtavaa, että vanhemmat hoitavat lapsiaan yhdessä ja tasavertaisesti.. ja lapsi varmasti nauttii kun saa viettää molempien vanhempiensa kanssa aikaa ja kiintymyssuhde muodostuu molempiin. 🙂 Nauttikaa ja kivaa isyyslomaa! Mukavaa viikonloppua perheellenne 🙂

   Vastaa
 9. Jonna 02.11.2014

  Vihdoin ja viimein sain siun blogin lisätyksi omaan lukulistaan. Tykkään hirmusesti ja siun tyyli on ihana. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.11.2014

   Oi kiitos 🙂 ihana juttu! käyn kurkkaamassa sun blogia kans 😉

   Vastaa