Tukholma part 1.

yleinen

Moi <3

Tukholman matka meni tosi hyvin ja oli ihanaa rentoutua hyvässä seurassa, levätä sekä herkutella. Vielä ihananpaa oli kuitenkin palata kotiin ja saada Matilda syliin.

Otin paljon kuvia ja varsinkin sisustusliikkeiden tarjonnasta. Joten niistä postauksia luvassa!

Kivaa alkavaa viikkoa! <3 Sara

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA PB011486_Fotor_Collage_Fotor OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_1016_Fotor_Fotor_CollageIMG_1010_Fotor OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Dankku 03.11.2014

  Hyvä juttu et oli kivaa ja uskon et oli ihana päästä Matildan luo takas 😉 nii ja sellane juttu et nähään 24.11 ku tuutte Turkuun <3 ihan mahtavaa et teette taas sellasen kiertueen nii näkee teit <3 ihanaa viikonalkua sinnekkin Sara! <3
  <3:lla Dankku

  Vastaa
 2. Kaisa 04.11.2014

  Heippa! Iski kova Tukholma-ikävä, kun näitä katsoi. Ja ehkä pieni matkakuumekkin. Onneksi yksi matka on tiedossa, kun tammikuussa lähdetään valmistujaismatkalle Milanoon ja Venetsiaan 🙂 En malta odottaa! Sitä ennen pitäisi oikeasti valmistua! 😀 Missäpäin Tukholmaa kiertelitte ja mitkä olivat ehdottomat suosikit?

  Mutta sitten ihan asiaan… mua kiinnostaisi tietää, ootko sisustamisessa enemmän brandihakuinen vai etsitkö mielummin vähä erikoisempia juttuja? Millaisiin juttuihin kiinnität sisutamisessa eniten huomiota?

  Ihanaa ja näköjään sateista viikkoa! 🙂
  -kaisa

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.11.2014

   Heippa Kaisa!
   Oi Milano ja Venetsia 🙂 Wau! Varmasti huikee reissu tulossa. Mistä valmistut? 🙂
   Tukholmassa kierreltiin paljon södermalmilla missä meidän hotelli oli..ja myös vanhakaupunki+keskusta akselilla!

   Oon sisustuksen suhteen aika monenlainen.. Enemmän ehdottomasti fiilispohjainen, mutta tykkään myös brandeistä. Nyt kun etsitään uutta kotia, niin odotan kovasti että pääsen suunnittelemaan sitä. Tarkoitus olisi kerätä ympärillemme sellaisia kalusteita joista emme halua luopua.. On ne sitten vanhoja, itsetehtyjä tai designea. Sisustuksessa tärkeintä mulle on tunnelma ja se että tilassa on helppoa toimia. Tykkään myös että perheen ja ystävien on helppo tulla meille kylään ja meillä ei tarvitse varoa mitään pintoja tai kalusteita! 🙂
   Varmasti kirjoittelen vielä enemmän sisustusjuttuja kunhan löydetään uusi koti 🙂
   Ihanaa viikkoa sinnekkin <3 Sateesta viis!

   Vastaa
   • Kaisa 04.11.2014

    Opiskelen liiketaloutta eli valmistun tradenomiksi. Vielä tekisi mieli jatkaa opintoja, sillä en koe olevani vielä valmis tekemään töitä. Hassua, että haaveilen jo uudesta koulupaikasta vaikka juuri nyt tuntuu siltä etten ihan hetkeen halua opiskella 😀

    Ihana idea, että etsitte sellaisia kalusteita joista ette halua luopua. Oon ihaillut pieniä yksityiskohtia kodissanne, joten oli mielenkiintoista tietää näkemyksiäsi sisustamisesta. Muutin loppukesästä uuteen asuntoon ja huonekalujen hankkiminen oli aika hätäistä touhua. Nyt sitten kiinnitin huomiota, että ruokapöytä ei olekkaan kovin hyvää laatua vaan valkokiiltopinta on saanut pieniä kolhuja ja naarmuja. Harmittaa, mutta kai tuo pinta on sitten oikeasti noin arka. Nytkun selviydyn niin alan kunnon sisustamaan kotia vielä viihtyisemmäksi.

    Onnea kodinetsintään! <3

    Vastaa
    • Sara Parikka 05.11.2014

     kiva!! 🙂 Joo tiedän kyllä tuontunteen, että haluaisi opiskella lisää kun ei ole töihin valmis… Mutta varmasti aika näyttää mikä on sulle paras vaihtoehto. 🙂
     Jep, meilläkin tullut osa kalusteista hankittua nopeasti ja sen suuremmin miettimättä. Nyt oon ajatellut antaa enemmän aikaa itselleni sisustuksen suhteen. Myös vaatteiden suhteen olen yrittänyt tehdä niin, että ostan vain jos todella haluan sen. Toimii aika hyvin ja paljon jää tavaraa hyllylle 😀
     Kiitos kannustuksesta <3 ihanaa syksynjatkoa ja toivottavasti "nään" sua täällä blogissa ja kommenttiboksissa 🙂

     Vastaa