Tukholma part 2.

yleinen

..Lisää reissukuvia. 🙂

Mielestäni matkalla olessa yksi parhaista asioista on syöminen. Ruokapaikka valinnat osui nappiin ja olin tyytyväinen kaikkiin tilaamiini annoksiin. Erityisen hyvää oli sushi jota tuli syötyä muutamaan otteeseen reissun aikana. Perus sushi oli Tukholmassa todella hyvää ja tuoretta! Ystäväni oli varannut meille pöydän Hermans nimisestä kasvisravintolasta jossa oli tarjolla buffet illallinen. Ruoka oli älyttömän hyvää ja hinta taisi olla 10-15e luokkaa. Suosittelen! Asukuvia ei niinkään kuvailtu, kun satoi ja ilma oli päivälläkin pimeä+harmaa.

Varattiin muuten Mikon kanssa muutaman päivän matka Tukholmaan ennen joulua. Matilda tulee tietysti mukaan ja nyt tiedän jo monta paikkaa mihin haluan heidät viedä. Loppuvuoteen yleensä tuppaa kasaantumaan todella paljon kaikennäköistä, joten aika menee varmasti nopeasti. Kivaa keskiviikkoa! 🙂 Me lähdetään koko perheen voimin muskariin!

ps. Heei onko postaustoiveita?? ihana (..ja pitkä!) sisustussunnuntai3 tulossa Tukholman sisustusliikkeistä!

PB011476_Fotor_Collage_Fotor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

PB011485_Fotor_Collage_Fotor IMG_1006_Fotor IMG_1005_Fotor IMG_1055_Fotor

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Sanna 05.11.2014

  Joo siis noi sun edellisen postauksen sushit näytti kyllä niiin hyviltä! Tuli pikku ruokakateus! Täytyy varmaan itekkin mennä sushiostoksille..

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.11.2014

   Jep, alkaa heti tekemään mieli kun näkee jotain ihania ruokakuvia 😀

   Vastaa
 2. Jasmin 05.11.2014

  Moi sara <3 tosi kivan näköstä ja kuulosta! 🙂 oon ite ollu ruotsissa 4 kertaa ja siellä on kivaa! 😀 muuten miten Lila suhtautu Matildaan silloin kun Matilda synty? Miten nyt suhtautuu? Mukavaa päivää kaikille <3 jasmin

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.11.2014

   Moi <3 Lila suhtautui tosi hyvin. Ajateltiin, että se olis ollut paljon innokkaampi..mutta itseasiassa Matilda on paljon kiinnostuneempi Lilasta. Oon ollut yllättynyt miten hyvin Matildan ja Lilan suhde on alkanut. Tietysti pitää tarkkailla ettei Matilda nappaa siitä liian kovasti kiinni 🙂

   Vastaa
 3. Jasmin 05.11.2014

  Nii joo 🙂 eihän noista pienistä ikinä tiedä,tosi ihana kuulla miten tytsyt tulee toimeen,ihanaa! <3

  Vastaa
 4. nina 06.11.2014

  Moi. Tee postaus sun ja mikon lovestoresta. Miten tapasitt ym. 🙂 ja miten suhteenne on muuttunu lapsen myötä ja minkälaista oli olla samassa työpaikassa (salkkareissa) 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2014

   voi apua 😀 voipi olla ettei blogin puolella meidän rakkaustarinaa nähdä 😀 Pysyn vähän arkisimmissa aiheissa ja sisustuksessa 😉

   Vastaa
 5. nina 07.11.2014

  No voi harmi. Kerro miten päädyit näyttelijäksi 🙂

  Vastaa