kotipäivä

yleinen

Tässä on asua eiliseltä.  Hyvinkin perushommilla mennään. Seuraava kuukausi tulee olemaan kiireinen, sillä aloitamme Nightmare2 elokuvan kiertueen ja sen tiimoilta on erilaisia tapahtumia. Lisäksi olen muutamassa hyväntekeväisyyskampanjassa mukana. Vähän helpotti, kun sovittiin molempien perheidemme kanssa, että ostetaan joululahjat vain lapsille. Tuntuu, että tavaraa on jokaisella niin paljon, että tarpeellisten joululahjojen ostaminen on aina ollut pitkän mietinnän takana. Ihanaa muutenkin keskittyä lapsiin ja tehdä heille mitä parhain Joulu. Miten te ostatte joululahjoja?

Kivaa päivää!

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. heidi 10.11.2014

  kivaa. varmaan katsotaan nightmare 2 kun pästään elokuviin käy lukemassa blogiani

  Vastaa
 2. Viivi 11.11.2014

  Tosi hyvin sopii ja istuu sulle toi asu! 🙂 Toi on tosi lohduttavaa kun ei tarvii ostaa kaikille lahjoja

  Vastaa
 3. Viivi 11.11.2014

  Ei vitsi katkasin ton enkä osaa poistaa…:D mutta siis, meilläkin panostetaan enemmän lastenlahjoihin ja yritän jo päätäpahkaa miettiä kummitytölle ja kummitytön siskolle (2- ja 4v) lahjoja jotka soveltuu kuitenkin opiskelijan budjettiin ja ois tarpeellisia ja kivoja tytöille, kun ei toivomuksia kummallakaan vielä ollut, ehkä se inspiraatio löytyy vielä.. Ja kommentoin nyt tähän samaan uusinta postausta, että ite en lue blogeja paljon mutta tää ja andthenshegrewup -blogi on jääny vakkareiks just se aitouden takii!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.11.2014

   Oho, mäki vahingossa jo vastasin tohon 😀 Mutta siis juu, voin kuvitella että vaikeuksia teettää. Voisinkin ehkä tehdä postausta siitä miten sais ostettua kukkarolle sopivia lahjoja?
   Kiitos kommentista ja mukavaa jos viihdyt blogissani <3

   Vastaa
 4. Emilia 18.11.2014

  Sulla on maailman ihanin blogi! Tykkään sun asukuvista, kun ne on niin tyylikkäitä , mut samalla kuitenkin niin ”rentoja” ja se että sä hymyilet! Niin montaa erilaista blogia luettaessa mua jää häiritsemään monesti se, kun missään kuvissa ei hymyillä ollenkaan! Mut tietysti jokainen tekee niinkun itse parhaaksi kokee. 🙂 Mä päätin panostaa mun 3 veljen joululahjoihin, toki vanhemmille myös jotain, mut tosiaan 6henkisen perheen lahjoihin saa myös pienen omaisuuden uppoamaan nopeasti. 😀 Onhan se tosi vapauttavaa, kun yhdessä päätetään että panostetaan vaan esim. lasten lahjoihin ja tosiaan kun sitä tavaraa tuppaa muutenkin kertymään aina niin paljon. 🙂
  Mulla ois toiveena et voisitko joskus tehdä postauksen teidän perheen rutiineista/peruspäivästä? Tai päivä kuvina tms? 🙂
  Ihanaa joulunodotus aikaa Teidän koko perheelle! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.11.2014

   Heippa Emilia 🙂 Kiitos viestitsä! <3 ihanaa jos viihdyt blogissani! Mä en osaa olla vakava kuvissa, näytän niin dorkalta jos oon ihan vakava ja yritän olla jotenkin mallimainen 😀
   Oi 3veljee, aika hienoo olla ainoona tyttönä 😉 juu tiiän kyllä niin mitä meinaat lahjojen suhteen. Itsekkin kasvanut 6henkisessä perheessä ja sai kyllä nähdä vaivaa lahjojen eteen. Mutta kyllähän se myös palkitsee, kun koittaa Joulu ja saa lahjoa rakkaitaan.
   Kiitos postausvinkistä, semmonen on päivä mun kanssa on itseasiassa tekeillä 🙂
   Ihanaa joulunodotusta myös sulle <3

   Vastaa