Kimono

yleinen

Moi<3 Iso kiitos kaikille kommenteille eilisessä postauksessa. Ihanaa miten vuorovaikutuksellista bloggailu parhaimmillaan on! Tässä on asua maanantailta, kun kävin yhden hyväntekeväisyyskampanjan kuvauksissa (..siitä lisää myöhemmin). Yritän aina laittaa koruja, jos lähden jonnekin ilman Matildaa. Tyttö viihtyy sylissä ja silloin korvakorut saa kyytiä ja kaulakorut löytää suuhun.

Etsin koko kesän sopivaa Kimonoa, mutta tuloksetta. Tukholman HM:n alerekiltä se löytyi. Halusin nimenomaan mustalla pohjalla olevan kimonon ja näin uskon, että saan sen parhaiten yhdistettyä eri asukokonaisuuksiin.

Onko asu teistä hyvä, vai ei niinkään? Luulen, että tää on tämmönen aika ohimenevä muotivaate, mutta tuo 7e hinta ja aamutakiksi muuntautuminen ei pistä harmittamaan. Omistatteko te kimonoa?

PB101604_Fotor_CollageOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Eltsu 12.11.2014

  Minun mielestä tuo asu on hyvä

  Vastaa
  • Eltsu 12.11.2014

   Ja sä oot niin kaunis. Olisin onnellinen, jos me tunnettais. En halua mitenkään ahdistella tai painostaa, mutta voisitko katsoa directin instagramissa?❤️

   //en oo varma tuliko tää jo edelliseen kommenttiin.

   Vastaa
  • Sara Parikka 12.11.2014

   kiva kuulla 🙂

   Vastaa
 2. Eve 12.11.2014

  Tosi kivalta näyttää tuo kimono! 🙂 ja noihin housuihin kiinnitin huomiota kun oon samanmoisia kaipaillut itsekin, täytyypä bongailla netistä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.11.2014

   Kiitos!! 🙂 Juu noi housut oli kyllä ihan nappi tilaus. Todella mukavat päällä!! 🙂 Toivottavasti löydät 😉

   Vastaa