Playsuit

yleinen

Moikka!

Tämä asu oli mulla eilen päällä Nightmare2-elokuvan pressissä. Mun oli tarkoitus laittaa jotakin kaapista, mutta tämä playsuit tarttui mukaan hm:stä, kun etsin tytölle jarrusukkia. 😀 niinhän siinä yleensä käy, että kun ei etsi niin löytää ja päinvastoin. Leffakiertue alkaa ensi viikolla ja itse hyppään siihen mukaan sitä seuraavalla viikolla. Toivottavasti kohtaan myös teitä siellä? 🙂

Matilda oli äitini sekä kahden ystäväni kanssa eilen. Kysyin muutamaa kaveriani aamuksi hoitamaan tyttöä, ennen kun äitini pääsisi töistä. No loppujen lopuksi molemmat kaverini halusivat tulla! Siitä tuli aivan ihana olo. Olen todella kiitollinen kaikista ystävistä, perheestä ja ihmisistä jotka ovat ympärillämme ja mahdollistavat meidän arjen pyörityksen. Oli myös ihana kuulla, että Matilda oli ollut yhtä hymyä ja nauttinut tyttöjen sekä äitini seurasta. Oletteko te kokeeneet tukiverkon tärkeäksi pienen lapsen kanssa?

Voi, toivottavasti ette kyllästy näihin parveke kuviin. Itse jo kyllästyn! Pienen vauvan ja melkein aina kiireisten lähtöjen yhteen sovittaminen hienoihin kuvauspaikkoihin tuottaa hankaluuksia 😀 yritän skarpata! Tai josko satais lunta ja ulkona näyttäisi vähän nätimmältä.. tai löydettäisiin uusi koti jonkun ihanan miljöön lähistöltä. Haaveilua!

(kuvien meikki+hiukset- Jenni Aejmelaeus Pyysing)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

(playsuit-hm, sukkikset-vila, kengät-nilsson, korvikset-en muista, sormus-accessories)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

36 kommenttia

 1. janette 13.11.2014

  ihana ihana paita/tunika!! 🙂 mitä se maksoi?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.11.2014

   Kiitos! 🙂 Toi on niiku semmonen shortsipuku! mm tais olla jotain 20e luokkaa!

   Vastaa
 2. Eltsu 13.11.2014

  En minä ainakaan ole kyllästynyt parvekekuviin. Ne ovat juuri ihania!

  Vastaa
 3. Daniela 13.11.2014

  ihana paita ja noi sun kuvat on just ihanii <3 nähään Turussa sit leffan myötä <3 Hyvää Torstaita Sara! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.11.2014

   Kiitos <3 Jee, kiva juttu 🙂 samoin sinne kivaa torstaita!!

   Vastaa
 4. Minna 13.11.2014

  Millä ohjelmalla oot tehny nää sun sivut? En tiedä muita ohjelmia kun bloggerin ja ois kiva tietää mitä muita vaihtoehtoja ois, kun haluaisin kumminkin tehdä oman blogin ja tarkastella eri vaihtoehtoja:) kauniita kuvia!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.11.2014

   nää on themeforestin kautta, mutta mulla on ollut koodaajana Verkkoveljet.fi, niin ne on koodannu nää 🙂

   Vastaa
 5. Henriikka 13.11.2014

  En mä ainakaan oo kyllästyny noihin parveke kuviin! 🙂 tosi nätti toi sun paita 🙂 me nähään sitte Lahdessa 26.11. 😀

  Vastaa
 6. Maria 13.11.2014

  Mä oon ehkä vielä vähän huono antaa mun kavereitten vahtii Liliania, vaikka hienosti ne siitä hommasta kerran selvis ja Lilianilla oli ihan huippu ilta. Pitäs vaan useemmin antaa, sillä varmasti ilo on ihan molemmin puolinen. Meilläkin on onneksi miehen vanhemmat lähellä, joten sielläkin on hoitomahdollisuus. Ilman tukiverkostoa arki ois kyllä aika hankalaa, sillä itsekin oon koko äitiysloman opiskellut samalla. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.11.2014

   Joo ymmärrän kyllä todella hyvin! Miten se onkaan aina niin vaikeeta jättää oma lapsi hoitoon, vaikka järjellä ajateltuna tietää että kaikki menee hyvin 🙂 Mutta on se tosiaan mahtavaa, että voi myös lasten tultua jatkaa itselle tärkeitä juttuja ja opiskella! 🙂

   Vastaa
 7. Inga 13.11.2014

  Ekaa kertaa päädyin lukemaan blogia. Hieno asu. Päivisin on hieman tylsää niin piristää lukea miten muilla ollut kivaa. Tukiverkosto todella tärkeä. Ystävät myös.

  Vastaa
 8. taskuapinat 13.11.2014

  Ompas kivoja kuvia 🙂
  Tukiverkosto on kyllä ehdottoman tärkeä lasten kanssa.
  Mieheni äiti ottaa lapsia kyllä yökylään sillontällön mutta muuta apua meillä harvemmin on. Pojan kummitäti lähtee välillä potkimaan palloa pojan kanssa, että saan esim siivottua kunnolla 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.11.2014

   Kiitos! kuulostaa ihanalta 🙂 Se tieto siitä että on ihmisiä ympärillä ketkä auttaa, on korvaamaton! Ja nyt kun Matilda liikkuu, niin todella ymmärrän tuon ”siivota kunnolla” 😀 tällä hetkellä mä siivoon ja sitämukaan neiti levittää tavarat!

   Vastaa
 9. Laura 13.11.2014

  Enpäs oo ennen kommentoinu tänne, mut nyt oli niin ihana asu ja näytät jotenki erityisen kauniilta noissa kuvissa niin aattelin sen ihan sullekin sanoa jättämällä kerranki kommentin 🙂 Sun blogi on kyllä oikein päivänpiristys, on ihana lukea tällasta blogia josta huokuu kirjottajan aitous ja se, miten todella nautit elämästä ja sen pienistä hyvistä puolista! Varmasti jo noin entuudestaan julkisuuden henkilönä täytyy vetää se yksityisyyden raja vähän tiukemmin tännekin, mutta mun mielestä oot kyllä onnistunu siinä hyvin ilman että blogi tai sun elämäs tän perusteella vaikuttais liian pinnalliselta tai sellaselta noh, liian varjellulta 😀 Esim. oon huomannut, ettet laita mitään kuvia Matildan kasvoista, mikä on tosi ymmärettävää – mutta silti täältä näkee sopivan vilauksen teidän vauva-arjestanne ja itse Matildasta tietenkin 🙂

  Ite tykkään kauheasti seurata muiden raskausten etenemisiä (vähän outoa ehkä, haha) ja vähän harmittaakin että alotit tän blogin vasta lapsen synnyttyä. Oisko mahdollista saada jotain kuvia raskausajalta tai jotain lyhyttä tiivistystä miten se sujui? Ihan vaan ideana 🙂 Ja mikä muuten Matildan koko nimi on? En muista sitä täältä tai instagramista lukeneeni!

  Tiivistettynä kaikki: Hyvältä näyttää, jatka samaan malliin! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.11.2014

   Kiitos viestistä <3 Merkitsee paljon!
   Tuo on juuri ollut haasteeni, kun yritän tasapainotella yksityisyyden ja avoimuuden kanssa. Lähtökohtanani tähän blogiin oli, että mun on pakko olla omaitseni..muuten postausten tekeminen alkaisi ahdistamaan. Me eletään todella perus lapsiperheen arkea ja mulla on ihan tavallisia postauksia, mutta oon nauttinut tästä enemmän kuin uskoinkaan. Bloggaus on ollut tosi kivaa ja oon niin iloinen miten ihmiset ja lukija ovat ottaneet mut vastaan!!
   Kävin kurkkaamassa myös sun blogia! Tosi kivan oloinen 🙂

   Matildan koko nimeä ei olla vielä missään paljastettu.. katsotaan jos vaikka se kerrottaisiin. 🙂
   Ihana toi et tykkäät lukea raskausjuttuja! Sit jos tuut itse joskus raskaaks, niin oot ihan pro 😉 Voisin ehkä tehdä jotakin muistelmaa Matildan raskaudesta, tai sitten seuraavan raskauden kohdalla toivottavasti vielä kirjoittelen.
   Kiitos vielä viestistäsi ja toivottavasti nään sua useammin täällä komenttiboksissa <3

   Vastaa
 10. Viivi:) 13.11.2014

  En mäkään oo kyllästynyt noihin parvekekuviin,kuvissahan on täydellinen Sara :* ihan mahtavaa että saatetaan nähdä Tampereella fanitapaamisessa,kun oon fanittanut sua jo monta vuotta 🙂 ihanaa perjantaita sulle! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.11.2014

   tädellinen-eeeei. Täydellisyys on ihan tylsää 😉 samoin sinne <3

   Vastaa
 11. Johanna 13.11.2014

  Onpas kiva asu ja hienoja kuvia 🙂
  Miten oot hiuksesi saanut noin nätisti? Katson monesti kun hiukses on tosi hienosti ja samalla luonnollisen näköiset! Vinkkejä otetaan vastaan 😉
  Ja kiitos mukavasta blogista, en ole aiemmin kommentoinut vaikka alusta asti lukija ollutkin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2014

   Ai kiitos 🙂 Näistä hiuksista vastasikin meikki-hiustaiteilija 😉 Olin siis juuri tullut töistä. Ihanaa jos ollut alusta asti mukana <3 Toivottavasti pysyt jatkossakin!!

   Vastaa
 12. jonna 14.11.2014

  Aivan ihana tuo sun asu!

  Vastaa
 13. Rosa 14.11.2014

  Oi ihana asu

  Vastaa
 14. Susanna 14.11.2014

  Moikka! Oli ihan pakko tulla kommentoimaan, että tosi hieno tuo asu! Muutenkin olet tosi kaunis näissä kuvissa. Mua ei ainakaan haittaa parveke kuvat ollenkaan. 🙂 Täytyy myös sanoa, että tykkään tosi paljon sun blogista. Sun aitous tulee hyvin esiin ja ootankin aina innolla millon postailet.

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2014

   Voi ihana kuulla 🙂 Kiitos paljon kommentistasi <3 Toivottavasti viihdyt jatkossakin blogissani!

   Vastaa
 15. Rosannanelamaa 15.11.2014

  Voi että sä oot kyllä kaunis <3 Ja sulla on niin paljon ihania vaatteita, tääkin shortsipuku on ihan mahtava! En ookkaan ajatellu miten kivalta tuollanen vois näyttää esim leggareidenkaa, kiva idis! Ei oo vaan kesän vaate 😉 Ei nuo parvekekuvat kyllästytä yhtää, vaihtuuhan sulla vaatteet yms aina niissä 🙂 Tulisin ehdottomasti moikkaamaan leffakiertueelle mutta ei satu kaupungit lähelle :/ Olisi kiva joskus päästä moikkaamaan kuitenkin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.11.2014

   Heippa <3 Kiitos kommentista! Ihanaa jos tykkäät 🙂 Mä yritän keksiä aina jotain "uutta" päällepantavaa kaapista. Oon kranttu ostelemaan mitään uutta…ainakaan kovin usein. Harmi ettei kiertue satu lähettyville, mutta tuu vetämään hihasta jos törmäät joskus 🙂

   Vastaa
   • Rosannanelamaa 17.11.2014

    Hyvin keksit noita kivoja yhdistelmiä! Mul ehkä oliskin mahdollisuus päästä 26.11 joko lahteen tai kouvolaan, tiedätkö vielä ootko itse jommassakummassa paikassa ja keiden kanssa? 🙂 Kun ovat melkeen samaan kellonaikaan samana päivänä niin et varmaan kerkeä kumpaankin.. 🙂

    Vastaa
 16. Heidi 15.11.2014

  Moi Sara! Meillä on myös pikkuinen tyttö alkuvuodesta syntynyt. Kiva lukea sun blogia ja huomata miten samoja juttuja Matilda siellä puuhailee. Aluksi mietin miten raaskii pikkuisen hoitoon jättää ja miten hän siellä pärjää..kuitenkin kaikki on mennyt aina hyvin! 🙂 Huomaan että pyydän hoitoapua sellaisilta kun on meidän arjessa paljon muutenkin mukana niin tietää meidän kuviot. Sitten on itsellä mukava olla ja ihana tulla takaisin halailemaan omaa pikkuista <3 Ihanaa viikonloppua teidän koko perheelle 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.11.2014

   Moi Heidi 🙂
   Joo mulla on ihan sama juttu!! 🙂 Eniten tyttöä on hoitanut juuri ne ihmiset jotka näkevät häntä paljon. On ihanaa kun voi lähteä eikä tarvitse hätäillä, että pärjääkö ne.
   Oon todella iloinen, että blogiini on löytänyt paljon pienten lasten/vauvojen äitejä <3 tuntuu lämpimältä saada viestejä samassa elämäntilanteessa olevilta. Ihanaa viikonloppua myös teidän perheelle <3

   Vastaa
 17. Suvi 16.11.2014

  Sopii sulle tosi hyvin tuo playsuit ja muutenki oot tosi nättinä! 🙂 Ja ei haittaa parvekekuvat ollenkaan, se osoittaa mun mielestä sen arkisuuden eli ei kaikkia asuja tarvitse kuvata hienoissa maisemissa jne, hyvin ne tulee esiin parvekkeellakin ;).

  Olisikohan muuten mahdollisuutta muuttaa näitä kommentoinnin fonttikokoja? En tiedä häiritseekö muita, mutta tuohon johon kirjoitetaan nimi ja sähköpostiosoite, fontti on tooosi pieni ja sitten kommentointiosiossa taas tosi iso. Toki jos itse tykkäät niin ei sitten mitään, mutta kirjoittaminen ois himpun verran helpompaa kun fontit olisivat samaa kokoluokkaa :).

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.11.2014

   Heippa Suvi! Kiitos veististä 🙂 Hei hyvä huomio! Perehdyn asiaan pikimmiten.. itse en tosiaan oo kauheasti siellä kommenttien puolella häärinyt, kun vastailen näihin eri kautta.. mutta ehdottomasti haluan että se on teille mahdollisimman vaivatonta 🙂 Ja mukavaa jos ymmärrystä parvekekuviin löytyy 😀 Tosiaan, eihän ne vaatteet siitä kovin muutu vaikka paikkaa vaihtaisi. Kivaa alkavaa viikkoa! 🙂

   Vastaa