Arkiasua

yleinen

Heippa!

Tässä asua viime viikolta, kun oltiin menossa naapuriin kahvittelemaan. En edes osannut ajatella raskausaikana miten kivaa on tutustua muihin äitiyslomaa viettäviin naisiin ja tavata kahvittelun merkeissä. Tuntuu, että mitä vanhemmaksi Matilda kasvaa niin hän nauttii ihmisten seurasta ja niistä päivistä jolloin käydään jossain ja tavataan ihmisiä. Olen saanut ihania ystäviä muista äideistä ja Matilda vauvoista/lapsista.

Mukavaa viikon alkua kaikille 🙂 Meillä on outo viikko tulossa, kun Mikko lähti Nightmare2 leffan kiertueelle ja me ollaan Matildan kanssa alkuviikko kaksin. Ensimmäistä kertaa Mikko on erossa tytöstä monta peräkkäistä päivää, joten sille varmasti vielä paljon oudompaa. Mennään Matildan kanssa äitini luokse ja kalenteri on muutenkin täyttynyt yllättävän laajalti ystävien tapaamisista sun muista menoista.

Onko teillä postaustoiveita tai ideoita? Kuulisin mielelläni 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 kommenttia

 1. Maria 17.11.2014

  Meilläkin Lilian nauttii muiden lasten ja ihmisten seurasta. Tämä vertaistuki on kyllä äärettömän tärkeää itsellekin, muuten me molemmat oltas aika pahalla päällä, jos ei pääsis näkemään muita samassa tilanteessa olevia 😀 Mun kavereilla ei oo juurikaan kellään vielä lapsia, mutta onneksi ollaan sitten löydetty erilaista muuta harrastustoimintaa tästä läheltä 🙂

  ps. Tervetuloa meillekin kahville, kun tässä vieressä näytätte asuvan. 🙂 Lilian ois ihan super innoissaan uudesta leikkikaverista 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.11.2014

   no näinpä juuri 🙂 sama homma! Ai voi että melkein naapurissa asustatte! 😀 ehkäpä törmäillään pihalla!

   Vastaa
   • Maria 18.11.2014

    Joo itseasiassa eilenkin taisitte olla samassa bussissa 😀

    Vastaa
 2. Eea 17.11.2014

  Olisi kiva tietää millaiset ruokatottumukset sulla on ja jos harrastat liikuntaa niin mitä ja kuinka usein?

  Vastaa
 3. Anna 17.11.2014

  Kerroit eräästä lastenvaate kirpparista mistä löysit mekot Matildalle.. onko muita kirppareita mitä täällä pk seudulla suosittelisit missä kivoja lasten vaatteita? 🙂 Joku ”päivä Matildan kanssa” olisi kiva postaus.. mitä päivään kuuluu yms 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.11.2014

   hei joo tollanen ”päivä mun kanssa” olikin joskus mielessä. Kiitos vinkistä 🙂 hmm ollaan käyty hippulassa ja vekara kirppiksellä.. Nyt on muutama kirppis keskustassa mihin oon menossa, mut en tiiä vielä onko hyviä.. Ainoo mitä todella voin suositella ja mistä on aina lähtenyt vaatetta mukaan on se Rok clothing, jenkeistä tuotuja laadukasta secondhandia. 🙂 Mutta vinkkaan jos tulee uusia lemppareita!

   Vastaa
 4. Jenna 17.11.2014

  Jonkunlainen postaus sun arkimeikistä olisi kiva ja myöskin päivä kuvina postaus! Asukuvista oon tykännyt paljon, kun sulla on tosi ihana tyyli! Toivottavasti niitä tulee paljon jatkossakin! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.11.2014

   Heippa! Kiitos viestistä 🙂 Joo voisin toteuttaa nuo molemmat!..ja asupostauksia tulee varmasti jatkossakin! 🙂

   Vastaa
 5. Jenni 17.11.2014

  Hei olis kiva sellainen ”minun päiväni” postaus, missä olisi aamutoimista iltapuuhiin asti kuvia 🙂

  Vastaa
 6. Minttu 18.11.2014

  Jos ei mee liian yksityiseksi, niin sellanen Matilda-/lapsipostaus olis kiva. Siis missä kertoisit esim mitä kaikkee oot ostanu lapsoselle (lelut/vaatteet/tavarat..) , mitä asioita osasit(te) odottaa ja mitkä tuli yllärinä. Mikä kaikki on kivaa ja mikä vähän stressaa. Ja sit mitä kaipaat ajasta ennen omaa lasta. Jne…
  Joku parisuhdepostaus Mikon kanssa olis varmaan aika hauska. 😀

  Sit olis kiva kuulla sun koulutustarinaa, etkös oo käyny jonkun näyttelykoulun?

  Vastaa
 7. mmyne 18.11.2014

  Moikka.
  Näin joulun lähestyessä olisi kiva sellainen joulu postaus.. Miten tykkäät laittaa joulua kotiin? Ja mahdollisesti onko joulussa jotain perinteitä mitä esim haluat jatkaa lapsellesi ym. Mikäli siis olet jouluihminen :).

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.11.2014

   Heippa! Itseasiassa sunnuntain sisustuspostauksessa tulossa juttua joulusta ja varmasti mitä lähemmäs joulua mennään niin enemmänkin tulee. Kiitos viestistä <3

   Vastaa
 8. Inga 18.11.2014

  kiva blogi:) Itse en tunne juuri äitejä ja tiedän esikoisen vauva ja taapero ajoilta, että seura tärkeää. Ihania kuvia ja toivottavasti mullaki olis enemmän aikaa bloggaa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.11.2014

   Heippa 🙂 Kiitos viestistä! Juu kyllä se seura on tärkeää ja onhan ne lapsettomat kaverit ihan yhtä arvokkaita <3 Kyllähän tämä bloggaus oman aikansa vie, mutta itselle tämä on ollut kivaa "omaa aikaa". 🙂

   Vastaa
 9. jenna 18.11.2014

  Hei olisi kiva kuulla vähän asuinympäristöstänne kun koti on niin ihana sisältä että mitä tykkäätte paikasta jossa asutte nytten?:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.11.2014

   Joo! 🙂 Kiitos vinkistä.. voisipa kehitellä jotakin 🙂

   Vastaa
 10. Miia 19.11.2014

  <3

  Vastaa
 11. Jere 26.11.2014

  Hei!

  Tykkään lukea sun blogia vaikka aloitinkin tänään lukemaan tätä 🙂 Olisi tosi kiva jos tekisit enemmän postauksia jossa kerrot miten sul menee vaikka mua ei kiinnosta noi meikki postaukset ja vaate postaukset jossa kerrot mikä vaate tai meikki 😀 Ja tykkäsin paljon nm2 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.11.2014

   😀 hehee. joo kyllä tää taitaa enemmän tällainen muoti-sisustusblogi olla 🙂 kiva, että leffa miellytti!

   Vastaa