lace shirt

yleinen

Heippa!

Tässä kuvia viime viikolta. Tänään Tampereelle! <3 Suukkoja!

ps. kivoja postauksia tulossa vielä tällä viikolla mm. arkimeikki, asuja, ulkoilua, joulunäpertelyä..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Lacy 25.11.2014

  Moikka katoin just salkkareiden sivuilta kivan videon jossa sulle värjättiin pinkit hiukset. (Sopi muuten tosi hyvin) Tästä tuli mieleen voisitsä tehä jonkun postauksen noista sun hiuksista ja värjäyksistä ja hoidosta. Ois hauska nähä semmosii kuvii jos on monenlaisia hiusvärejä mitä sulla on ollut 🙂

  Ois kans kiva jos tekisit salkkareista, Nightmare leffoista ja ylipäätään näyttelemisestä postauksen ja semmosii behind the scenes kuvii 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2014

   Heippa 🙂 Joo tollasen hiuspostauksen voisin tehdä joku päivä! ja kiertueesta tulossa varmati jotain pientä postausta 🙂

   Vastaa
 2. Julia 25.11.2014

  Hei Sara, oli kiva nähä tänään ja halata sua <3 Toivottavasti pidit mun lahjasta (siis siitä kirjekuoresta ja olisin onnellinen jos vastaisit siihen, mutta oon kyllä onnellinen jo siitä että sain nähä sut livenä ja halata sua <3). Sun postaukset on aivan upeita, sun vaatteet on ihania joka kerta, oot aina niin ihana <3
  PS: toivottavasti nähään vielä joskus <3 !

  xoxo: Julia =) <3

  Vastaa
 3. happyyy 25.11.2014

  Moi!
  En yleensä lue paljon blogeja, mutta tää blogi herätti mun mielenkiinnon runsaiden kuvien ja sopivanmittaisten tekstien takia. On myös kiva, että kirjoitat niin usein. Olisi mukava lukea, miten koristelet kotiasi jouluna ja leivotko jotain jouluksi itse. Onko sinulla muuten Pinterest? Itse olen tykästynyt siihen täysin. Se on niin helppo tapa laittaa muistiin kaikenlaisia inspiraatioita. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.11.2014

   Ai vitsit, kiva kuulla 🙂 siis en tajuu miten mulla ei oo pinterestiä 😀 käyn usein vielä googlettelemassa kaikkia pinterest juttuja.. pitää kyllä ehdottomasti hommata! Joo voisin tehdä tolllasen spessu joulupostauksen!

   Vastaa
 4. Rosanna 26.11.2014

  Heippa! Toi takki on niin kiva, en oo itse vieläkään löytänyt sopivaa talvitakkia tulee vähän kiire!
  Mihin aikaan muuten ootte tortaina vantaalla? 🙂

  Vastaa
 5. senkku 26.11.2014

  sulla on tosi ihana tyyli <3

  Vastaa
 6. Julia 27.11.2014

  Hali <3

  Vastaa