astiat sisustuksessa

yleinen

Heippa, tässä sisustussunnuntain postausta!

Kuten olette vamasti nähneet, niin meillä on todella vaalea ja luonnonläheinen kodin sisustus ja myös astiamme kuuluvat tähän saamaan teemaan. Nyt kuitenkin innostuin CNB-oriental selectionin värikkäistä kulhoista ja päädyimme ostamaan samantien monta kappaletta. Halusin nimenomaan, että jokainen kulho on erilainen ja näin myös ”uniikki”.

Käytämme kulhoja syödessämme oikeastaan mitä vain ja tajusimme, että niitä kaipaamme päivittäin paljon enemmän kuin lautasia. Värikkäät kulhot sopivat myös hyvin tarjoilukupeiksi sekä myös hyvin muuten niin värittömään kotiimme.

Mitä mieltä olette näistä?

..huomenna palailen viikonlopun kuulumisten ja asukuvien muodossa 🙂 Ihanaa sunnuntai-iltaa. Meillä saunotaan ja laitetaan glögi kuumenemaan. Halaus <3 Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Kaisa 07.12.2014

  Tosi mukava tää sun blogi. Ja ihanaa, että jaksat usein postailla. Mukava joka päivä lukea!
  Ihanat nuo kulhot! Mistä sä oot ostanu ja paljon makso? 🙂
  Mukavaa sunnuntai illan jatkoa! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2014

   Kiitos 🙂 ne on stockalta ja taisi olla jotain 6-8e luokkaa alessa 🙂 kivaa viikon alkua!

   Vastaa
 2. Viivi 07.12.2014

  Tosi kiva postaus! 🙂
  Ja noi lautaset on kyl tosi ihanat <3
  Ihanaa sunnuntai-illan jatkoo! 🙂

  Vastaa
 3. Jenny 07.12.2014

  Aivan yli-söpöjä nuo kulhot! Värikkäät ja ”spesiaalimmat” astiat toimii munkin mielestä just hyvinä tarjoiluastioina vaaleassa ja miksei värikkäämässäkin kodissa! 🙂 IHANAT!

  Vastaa
 4. Paprika 07.12.2014

  Ihania noi kulhot! Täytyykin tutustua tohon sarjaan enempikin 🙂

  Vastaa
 5. Matleena 07.12.2014

  Ihanan värikkäät astiat! 🙂 itse olen nyt suosinut (tällä hetkellä omissa vaatteissa, koska asun vanhempieni luona, niin en vielä tarvitse omia astioita 🙂 ) enemmän väriä, varsinki näin talviaikaan ja kun on pimeää niin tuo iloa (vaatteet) elämään :). Btw, kävin tänään katsomassa NM2, #tuskaapaatissa2, leffan ja tykästyin! 😀 Ihan mahtava leffa ja niiiiiin ihana <3<3! Toivottavasti tulee NM3 :)! Meinaan ostaa sen dvd:nä itselleni vielä! 🙂 (kun tulee kauppoihin). Terkkuja kovasti sinne Matildalle ja Mikolle ja hyvää joulunodotusta teille kaikille 🙂 <3!

  Vastaa
 6. Maria 08.12.2014

  Ihania kulhoja! Meilläkin myös tarjoiluastiat ovat aika pitkälti valkoisia ja mustia. Erityisesti olen ihastunut Villeroy&Boch -sarjaan. Mutta koska se on niin tyyris, niin sitä tulee kerettyä hiljakseltaan. Tällä hetkeltä löytyy siis paljon Ikeaa, jotka ovat yllättävän kivan näkösiä ja EDULLISIA 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2014

   Meilläkin muutamat kulhot Villeroy&Bochia ja ne on kyllä niin ihanan tyylikkäitä ja laadukkaita. Ja Ikeaa meilläkin löytyy 😉

   Vastaa