sadepäivä

yleinen

Tässä kuvia parin päivän takaa, kun oli sadekeli ja olin menossa uimaan kavereiden kanssa. Oon ”harrastanut” uintia nyt jo viisi vuotta. Voisi kyllä melkeinpä miettiä, että menisin jollekin uintikurssille missä tsekattais uintiasento sun muut tekniikat. Olen siis aina käynyt uimassa yhden ystäväni kanssa ja aika menee altaassa todella nopeasti kuulumisia vaihdellessa. Ehkä saisin kaverinikin innostumaan uimakoulusta!

Teen tästä päivästä ”päivä mun kanssa” postausta ja julkaisen sen huomen aamusta. Nyt lähetään Matildan muskarin pikkujoulutunnille. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Jutta 10.12.2014

    onpas ihana asu (: mukavaa joulun odotusta!

    Vastaa
  2. Jenni 14.12.2014

    Ha, mulla on samanlaiset saappaat. 😀 Muutenkin kyllä tosi ihana asu. 🙂

    Vastaa