päivä mun kanssa

yleinen

09-11 Heräsin vasta ysin jälkeen, kun Mikko heräsi Matildan kanssa aamusta. Se tuntuu aina niin hassulta, että se kumpi herää on ehtinyt puuhata jo vaikka mitä klo.10 mennessä 😀 Edelleen päivä alkaa meillä siis 06 aikaan. Matilda nukkui aamupäikkäreitä ja mä join kahvia+söin pipareita.

IMG_1725

11-13 Me lähdettiin Matildan kanssa muskariin jossa oli muuten pikkujoulutunti ja Mikko lähti kouluun.

IMG_1736 13-15 Muskarin jälkeen siirryttiin Jumboon lounaalle, jonne myös Mikko tuli koulusta päästessä. Käytiin muutamassa kaupassa+ruokakaupassa ja käveltiin kotiin.

IMG_1757 15-17 Tyttö nukahti Jumbosta tullessa ja jatkoi unia parvekkeella. Mä aloitin mun lehtien luku-urakan. Siskoni ostaa melkein kaikki uusimmat lehdet ja hän pistää ne aina vikkelään jakoon. Jee! Tosin meille ne tuppaa ajanpuutteen vuoksi kasaantumaan. 😀 Jokin viehätys noissa perinteisissä paperilehdissä on.. vaikka tykkään lukea paljon blogeja, on ihanaa lukea myös lehtiä. Mitä mieltä ootte lehdistä? Korvaako blogit lehdet?

IMG_1763

17-19 Matilda heräsi täynnä virtaa ja pari tuntia meni leikkiessä, ruuan laitossa, joulukorttien väsäämisessä ja perus puuhailussa. Vauvan saannin jälkeen musta tuntuu, etten muuta teekkään kun puuhaile.. koko ajan.

IMG_176819-20 Matilda meni kylpyyn-iltapala-nukkumaan.

20-22 Katsottiin Siltaa ja napostelin edellisillan Hobitti leffasta jääneitä karkkeja. Tälläsiä päiviä rakastan, kun saadaan olla paljon yhdessä ja touhuta arjen perushommia.

IMG_1774Tässä vielä linkit Blogilistalle ja Blogloviniin, jos käytätte näitä ja luette blogiani <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Maria 11.12.2014

  Ihana päivä teillä!
  Meillä tuo mies tekee paljon ylitöitä vielä normityöajan jälkeen, joten tuollasia päivät kun on koko perhe kasassa on kyllä harvassa. Niitä osaa myös arvostaa, kun ei tarviikaan sitten olla päivän aikana itse koko ajan vastuussa ja keksimässä puuhaa neidille 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2014

   🙂 Joo meilläkin menee välillä menot ristiin ja tuolloin tosiaan oppii arvostamaan toisen läsnäoloa. On se vaan helpompaa kun on kahdet kädet.. tuntuu myös että tyttö pysyy tyytyväisempänä, kun ei ole vain mun naama mitä tuijotella. 🙂 Pitää nyt nauttia joulunajasta. Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle!!

   Vastaa
 2. ronja 11.12.2014

  Näitä on kyllä tosi kiva lukee näitä sun päivä minun kanssani postauksia! Ja muutenki ihana perhe teillä:)<3

  Vastaa
 3. Sanni 11.12.2014

  Sun blogi on tosi kiva 🙂 poden ite kauheeta vauvakuumetta mutta en oo saanut miehen päätä vielä käännettyä :S

  pakko vielä kysyä kun sun kahvi näyttää noin ihanalta, onko teillä joku kahvikone vai miten tuo on tehty? Mulla on itselläni harkinnassa meinaan kahvikoneen hankinta niin olis kiva kuulla minkä merkkinen ja mallinen teillä on (jos on:D) ja sit kans vähän et mitä olette tykänneet kyseisestä vempaimesta? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2014

   Kiitos <3 hehee, tiedän sen kutkuttavan tunteen.. huh, se on niin kokonaisvaltainen! Ja me ainaski pohdittiin pitkään, että onko valmis ja onko nyt paras mahdollinen aika.. Nooh, en usko että koskaan on valmis ja koskaan on oikea aika. Jälkeenpäin jopa harmittaa että käytettiin niin pitkä aika jahkailuun. Pitää kuunnella omaa intuitiota! 🙂 Vaikka lapsen saaminen voi varsinkin miehestä tuntua tosi pelottavalta, niin me ainakin voidaan ihan vilpittömin mielin kannustaa siihen. Se on ollut parasta mitä meille on tapahtunut! (..oho tulipa pitkä sepustus..toivottavasti et koe tungetteluksi)

   Juu, ei oo kahvikonetta. Vaahdotan maidon sellasella pikku suristimella (ikeasta makso 2e) joku pari sekkaa ja maito näin vaahtoutuu 😀 kahvikone olis kyllä aika ihana!

   Vastaa
 4. Julia 11.12.2014

  Moi<3
  Oot tosi hyvä kirjottamaan ja luen sun blogia, joka on paras!:3 Sori, että sanon tän nyt tässä, vaikkei se tähän mitenkään liitykkään eli: olin tänään leffassa katsomassa night mare 2 painajainen jatkuu. Se oli super hyvä! Mun mielestä se oli vähän "pelottava" tai jännittävä. Se oli silti tooosi hyvä! Tuleeko muuten night mare 3? Sä osaat näytellä niin loistavasti<3 Mikkokin osaa näytellä tosi hyvin (tietysti kaikki muutkin). Oot vaan niin mun lempi hahmo salkkareista! Oho sori tästä tulikin vähän pitkä teksti, toivottavasti ei haittaa.

  Vastaa
 5. Piia 12.12.2014

  haha, toi on kyllä tuttua, että lasten saannin jälkeen sitä puuhailee ihan koko ajan! siis oikeesti. aivan jatkuvasti olisi jotain puuhasteltavaa 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.12.2014

   Joo se on kyllä käsittämätöntä 😀 oon jotutnut opettelemaan sietämään sotkua ja rauhoittumaan lepäämään silloin kun voi. 😀

   Vastaa
 6. Susanna 12.12.2014

  Moikka!

  Tykkään kovasti näistä mun päivä postauksista. Kiva tietää miten teillä arkea vietetään. Noi piparit näytti niin hyviltä, että oli pakko hakea suklaata keittiöstä 🙂 Ite en kauheasti lehtiä lue, mutta välillä kuitenkin. Blogeja taas seuraan enemmän, mutta ei blogit korvaa lehtiä. Suunnitteilla olisi alkaa tilaamaan jotain lehteä, en ole vielä päättäny että mitä. Hei onko tuo silta-sarja millainen? Onko katsomisen arvoinen? Oletan että tämä on se jonka löytää netflixistä. Mukavaa päivää.

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.12.2014

   Ihana kuulla 🙂 tiedän tunteen kun pitää hakea jotain hyvää keittiöstä 😉
   Silta on tosi hyvä!! Tykätään älyttömästi.. Mutta aluksi saattaa kestää muutama jakso, että pääsee kiinni siihen tyyliin mimmonen se on.. ja sitten se on aika tiivistahtinen, että pitää koko ajan skarppina seurata. Mutta juu toinen tuottari on nyt meillä menossa 🙂 ja juu, se löytyy netflixistä!

   Vastaa
 7. tuuli 12.12.2014

  Hei,
  Hyvän näköisiä pipareita.Onko kuorrute tomusokerista ja vedestä?Hyvä idea kiinnittää ranskalaisia päälle.
  Vaahdottuuko kahvimaito kylmänä, vai pitääkö sitä jotenkin kuumentaa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.12.2014

   juu tein kuorrutteen tomusokeri+vesi+väriaine.. Joo ne ranskanpastillit sopii tosi hyvin pipareiden kanssa, kun niissä on vähän minttunen maku! 🙂 Jaaa vaahdotan sen maidon ihan kylmänä.. tietty varmaan vois lämmittää, mut en oo jaksanu 😀

   Vastaa