harmaan sävyt

yleinen

MOI!!!

Meillä on superhyvä viikonloppu takana. Saatiin kämppä myytyä ja nyt uusi kiikarissa. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja päästään alkuvuodesta remppailemaan+muuttamaan. Voi tätä innostuksen määrää! Tämä tietää myös paljon lisää sisustuspostauksia.. mitkä oli alunperin iso syy tälle blogille, mutta matkanvarrella ne ovat tippuneet oikeastaan minimiin. Myös muutama mukava sisustusprojekti keväällä tulossa, joten sillä saralla on ainakin hommaa. Nyt pitäisi selvitellä järjettömän paljon kaikkia asioita ja tietysti hoitaa myös jouluvalmisteluja sekä viikonlopun ruotsin matkaa.

Huomenna tulee postausta Matildasta, kun monet teistä aina tytöstä kyselevät.. ja ihana niin. Huomiseen <3 Sara

ps. asu viime viikolta.. melkoisen harmaa painotteinen 😀 tykkäättekö, vai saisiko olla väriä piristämässä? ..jouduin sulkemaan ton kommentoinnin, koska mulle tulee 150 spämmiviestiä päivässä 🙁 Toivottavasti jaksatte kuitenkin kirjautua ja kommentoida sitä kautta! Kiitos!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Wilma 15.12.2014

  Kiva, että on tulossa paljon sisustuspostauksia, niitä odotan jo 🙂
  Asusi ei oo liian harmaa 🙂 Mä tykkään kyllä tosi paljon harmaista vaatteista ja asukokonaisuuksista erityisesti syksyllä ja talvella. Keväällä ja kesällä on sitten kiva kaivaa esiin kirkkaampia ja raikkampia värejä ja vaatteita.

  <3 Wilma

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.12.2014

   Kiva kuulla, että siellä odotellaan sisustusjuttuja..niin mäkin!!! 😀 joo kyllä mullakin kummasti piristyy vaatteiden väri aina kevään koittaessa.. vois yrittää joku päivä pistää jotain tosi värikästä 😀 Kivaa viikkoa Wilma<3

   Vastaa
 2. Rosanna 15.12.2014

  Ihana kuulla että saitte kämpän myytyä! 🙂 Uusi vuosi ja uudet kujeet! Asu on kiva, mun mielestä harmaa on aina kiva väritys niin vaatteissa kun sisutuksessa! Mutta toki harmaa ulkoilma onki asia sit erikseen..
  Kivaa kun tulee huomenna postausta pikkusesta <3 Ps. Toka alin kuva on ihan mun lemppari! Oot kaunis 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.12.2014

   KIITOS<3 tulinpa hyvälle mielelle sun kommentista. Joo toi harmaa ilma ei kauheesti houkuttele 😀 kivaa viikkoa!!

   Vastaa
 3. laura 15.12.2014

  Odotan jo innolla tulevia sisustuspostauksia uudesta kodistanne! Hirmu samanlainen tyyli näyttäisi sulla olevan kun itsellä niin kiva saada vähän lisä inspitaatiota 🙂
  Hyvää joulun odotusta koko perheelle :)!

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.12.2014

   JEE! mäkin odotan niin paljon 😀 Kiitos, ja ihanaa joulun odotusta sinnekkin <3

   Vastaa
 4. taskuapinat 16.12.2014

  Moikka!
  Onnea asunnon myynnistä, itse tiedän että se on kamalaa hommaa, tai no raskasta..
  Meillä ollut Helsingissä kohta 2 vuotta 3h+k myynnissä ja ostajat ovat todella hävinneet jonnekkin…
  Nyt jouduttiin mieheni kanssa muuttamaan olohuoneeseen,koska lapset tarvitsivat omat huoneet 🙁
  Odotan innolla Matildan huoneen sisustus postausta 😀 (voin ottaa vinkkei Jannikan huoneeseen 😉 )
  Onko teillä kiikarissa jo uusi asunto?
  Ihanaa Joulun odotusta teille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2014

   Kiitos <3
   Joo siis mä erehdyin luulemaan, että sen kun "myydään oma ja ostetaan uus".. öö ei menny ihan niin 😀 yllättävän stressaava projekti. Voi tsemppiä teille kovasti 🙂 Onneksi sopu sijaa antaa! Ja varmasti se sopiva ostaja vielä löytyy 🙂 Uusi asunto on kiikarissa ja hyvässä lykyssä päästään alkuvuodesta muuttamaan. Kerron ja päivittelen tilannetta 🙂 Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle <3

   Vastaa
 5. Sylvi 09.09.2015

  Sulla on Sara ihania vaatteita!!! Mistä ostat sun vaatteet?

  Vastaa