its all about her

yleinen

Moi<3

Meidän neiti ei malta olla paikalla hetkeäkään. Joten nää kuvat näyttää vähintääkin meneviltä 😀

Matilda on ihanan aurinkoinen ja eloisa tyttö. Vauhtia ja menoa riittää niin paljon, että saa perässä juosta. Matilda on kohta 9kk ja menohalut ovat kovat. Jännityksellä odotetaan, koska ensi askeleet otetaan. Muuatamssa kuukaudessa kehitys on ollut mieletöntä ja tuntuu ihanalta seurata hänen touhujaan. Hän juttelee, leikkii, karjuu, taputtaa, heiluttaa, viskoo, käkättää ja pärisyttelee. En olisi ikinä uskonut kuinka paljon nautin kotona olemisesta ja äitiydestä.. vaikka olenhan käynyt keikkaluontoisesti töissä ja se onkin ollut kyllä tosi ihanaa vaihtelua. Ihmeteltiin yks päivä Mikon kanssa ääneen, että toi pikkuinen tyttö on tainnut varastaa meidän molempien sydämmet, totaalisesti.

Tässä on lyhkäsiä vastauksia muutamiin saamiini kysymyksiinne:

Mitkä odotukset oli lapsen saannilla ja mitkä yllätti?

Vaikka sitä kuinka ajatteli millaista se tulisi olemaan, niin minua pääsi yllättämään monikin asia. Suurimpana se rakkaus omaan lapseen, mikä on järjettömän suuri. Lapsen syntymä ja perheenä olo on tuntunut alusta asti todella luonnolliselta ja ajattelin että se olisi saattanut viedä aikaa. Yllättävää on ollut se, että ne jutut mistä oon ollu ihan 100% varma miten toimin, niin on mennytkin juuri toisenlailla. 😀

Lemppari lastenhoitotuotteet, vaunut, kantoliina tms.?

Meillä on bumbelriden indien rattaat ja ollaan oltu erittäin tyytyväisiä niihin. Niissä on mielestäni mitä parhain hinta-laatusuhde ja ne ovat mukavan kevyet sekä ketterät. Manducan kantoreppu on ollut myös kovassa käytössä, varsinkin silloin kun Matilda oli pienempi. Sitteri oli meillä myös paljon käytössä pikkuvauva aikana. Yllättävän vähän sitä loppujen lopuksi mitään vempaimia tarvitsee. Meillä on menty ihan perusseteillä!

Mitkä jouluperinteet haluat siirtää Matildalle?

Tärkeimpänä perheen yhdessä olo. Meillä on iso perhe ja vietämme joulun yhdessä, joten menoa ja yhdessä oloa tulee väkisinkin tytön jouluihin. Haluaisin myös keskittyä siihen joulunfiilikseen, enkä vain lahjoihin. Hyvä ruoka, joulukuusi, kynttilät ja tunnelma.

Onko postaustoiveita?? 🙂 Kivaa päivää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Rosanna 16.12.2014

  Ihana ihana pikkuinen <3 Sen näkee ja huomaa sun teksteistä miten onnellinen perhe olette 🙂 Itselläkin hirveä vauvakuume ja oon samanikäinen kun sinä ja mieheni 30v mutta kummallakaan ei harmikseen oo vielä löytynyt mitään vakituista duunia niin joutaa kyllä hetken vielä odottelemaan tuota perheen perustamista :/ Onneksi ympärillä on paljon läheisten vauvoja mitä hoidella 😉 Kivaa päivää teille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2014

   Voi kiitos <3
   toi vauvakuume on niin iso tunne.. Mä muistan kun mietittiin ja pähkäiltiin pitkään milloin olisi hyvä aika.. ja myös meille oli tärkeää tuo taloudellinen vakaus. Tosin meillä ei kummallakaan ole vakituista työtä. Joku viisas on joskus sanonut että: "kyllä lapsi leivän pöytään tuo tullessaan". Asioilla on tapana järjestyä.. mutta kyllähän äitiyslomasta nauttii varmasti erilailla, jos ei tarvitse stressata töihinpaluuta. Onneksi teillä on vielä paaaaljon aikaa <3 ihanaa iltaa sinne!!

   Vastaa
 2. mmndi 16.12.2014

  Moikka.
  Ihanan tutulta kuulostaa noi perässä juoksemiset sunmuut :).
  Ja tuo on kyllä totta. Lapsen myötä rakkaus saa jotenki ihan uuden merkityksen.. Ei sitä ennen pystynyt edes ymmärtämään miten suurta rakkautta toista kohtaa voi tuntea. Äitiys on ihan parasta <3.
  Ja paljon onnea asunnon myynnistä. Innolla odottelen sisustus postauksia ja mahdollisia remontti juttuja.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2014

   Joo sama juttu <3 jotenkin sitä melkeen hiljenee sen ajatuksen äärelle. ei löydy sanoja. On lapset vain niin mieletön rikkaus! 🙂 Kiitos kovasti!! Mäkin ootan niin paljon, että pääsen hommiin 😉 Kivaa iltaa <3

   Vastaa
 3. jannna 17.12.2014

  Moikka!

  Kommentoin ekaa kertaa, joten ensiksi täytyy sanoa pari sanaa. Kiitos, sulla on aivan ihana blogi ja olen jäänyt pahasti (tai hyvästi) koukkuun! Teillä on ihana perhe ja on mukavaa lukea nuoren äidin elämästä. En myöskään malta odottaa teidän uuden kodin sisustukseen liittyviä postauksia. 🙂

  Tämä oli ihana postaus ja on tosi kiva lukea tämmöisiä. Meilläkin on yritys päällä ja toivottavasti pian pääsisin itsekin kokemaan äidinrakkauden. Postaustoiveina olisikin lisää vauvajuttuja ja ehkä jotain raskaudestasi? Myös ruokapostaukset ovat enemmän kuin tervetulleita!:D

  Kirjoittelen palmujen alta Aasiasta ja siellä kotisuomessa on vasta aamuyö, joten ihanaa tulevaa päivää teille!<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.12.2014

   Aasiasta (!!!), apua miten ihanaa!! Täällä sataa vettä 😀

   Kiitos kommentistasi <3 ihanaa kuulla!
   Raskaudestani on toivottu juttuja ja voisinkin tossa joululomalla kaivella kuvia ja postata aiheesta. Tsemppiä yritykseen, kyllä se varmasti tärppää!! 🙂 Toi on niin jännää aikaa, kun helposti tulkitsee jokaisen pikku "oireen" raskaudeksi.. been there 😀
   Heei hyvä tietää että ruoka postaukset mieleen..kun en oo ollut oikeen varma että onko ne hyvä vai huono jutun aihe. 🙂

   Ihanaa aikaa teille sinne Aasiaan ja toivottavasti "nään" sua nyt useammin täällä kommenttiboksissa 🙂 <3

   Vastaa
 4. mammamiiablogi 18.12.2014

  Eksyin vasta blogiisi ja voi kuinka ihana tyttönen täällä onkaan! 🙂 Meillä on 1.5 vuotias esikoinen ja muistan niin tuon vaiheen kun oli 9kk, kehitys tapahtui niin hurjan nopeasti! Samalla rytinällä tuli kaikki. 😀 Kävelemään kuitenki oppi sitte 2 viikkoa yli vuoden iässä. Ja nyt se kehitys vasta hurjaa onkin 😀

  Ihana blogi sulla 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2014

   Kiva kuulla 🙂
   Hehee, juun voin vaan kuvitella miten sitten vasta lujaa mennäänkin kun kävelemään oppii. 😀 Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle <3

   Vastaa
 5. Nelli Spännäri 08.03.2015

  Aivan ihana pikkuneiti! ♡

  gottobetru.blogspot.fi

  Vastaa