UUSI KOTI

yleinen

 Jee! Me löydettiin uusi koti ja näillä näkymin muutetaan tammikuussa. Itseasiassa nämä kuvat ovat juuri siltä reissulta kun oltiin asuntoa ensimmäistä kertaa katsomassa. Asunnon osto on ainakin meille paljolti fiilis juttu (tietysti pitää miettiä että hinta on kohdillaan) ja tärkeintä on kuunnella intuitiota. Kuitenkin kotia ollaan ostamassa, eikä sijoitusta.

Meidän tuleva koti: rivitalon pääty+ kolmio+ piha ja omenapuu

Paljon mielessä sisustushommia ja postausideoita. Mielellään kuulisin teiltä, jos joku erityinen asia kodissa kiinnostaa? 🙂 Kiitos kaikista kommenteista.. tuntuu, että jaan monen kanssa todella samanlaisen ajatusmaailman.. hymynkaare huulilla täällä lueskelen ja vastailen. <3

(tosta ylhäällä olevasta isosta kuvasta hahmottaa mun siilitukan 😀 se on ihan jäätävä! Mulle kasvo tollanen synnytyksen+imetyksen jälkeen.. en tiiä miten pitäisin mun hiuksia, kun uutta tukkaa puskee joka puolelta.)

Kivaa päivää <3 Sara

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Sanna 18.12.2014

  Jee vitsit, onnea! Tosi hieno juttu! Me ostettiin kanssa asunto tässä syksyllä ja kyllähän se oma koti ostetaan nimenomaan fiilispohjalla! Tässä asunnossa ei ollut läheskään kaikkia niitä asioita joita luulin tarvitsevani, mutta sitten kun se oma koti tulee kohdalle niin huomaa mitkä ovat ne oikeasti tärkeät asiat. Onnea vielä ja tsemppiä muutto urakkaan! Ihana varmasti aloittaa uusi vuosi uudessa kodissa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2014

   Kiitos 🙂 Juu niinhän se on!! 🙂 Onnea sinnekkin, ihana syksy varmasti ollut! Lämpöisää joulun odotusta teidän perheelle <3

   Vastaa
 2. piia 18.12.2014

  Heippa! Kiva kun löysitte nuinkin nopeaa uuden kodin! 🙂
  Mulla on kans kahden synnytyksen jälkeen kasvanut tollanen siilitukka 😀 vauvatukaksi sanotaan sitä 😀
  mun siskolla on myös tullut sellanen lastensaannin jälkeen… hänellä 8 vuotta viimeisimmästä synnytyksestä ja edelleen vauvatukkahaituvat on hänellä 😀 eli ei vissiin toivoa päästä itsekää siitä eroon 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2014

   Apua, siis ajattelin että tää kasvaa pian piiloon 😀 nooh täytyy oppia tottumaan. hehee.

   Vastaa
 3. Rosanna 18.12.2014

  Onnea ihan älyttömästi!!!! 🙂 Tosi hienoa, oon onnelinen teidän puolesta! Kuulostaa upeelta, rivarit on kivoja ja mahtii kun pääsee sit laittamaan sitä omaa pihaa 🙂 Innolla odottelen sisustuspostauksia niin kun monet muutkin täällä 😉 Mua kiinnostaa kodeissa aina ehkä eniten jollain tavalla keittiö! Jos oon kattonut esim kuvia netistä asunnoista niin haluun aina ekana nähä sen keittiön 😀 Ratkaisee paljon. Mut tietty muutki osa-alueet kiinnostaa, joten kaikesta mahdollisesta juttua sit vaan kehiin kuhan aika koittaa :p

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2014

   KIITOS <3 joo mäkin oon keittiöfriikki! ja intoilin mun siskollekin siitä miten saan sellaisen keittiön mistä oon haaveillu.. mm. saareke! mutta juu, heti alkaa postailu kun päästään muuttamaan 🙂

   Vastaa
 4. enni 18.12.2014

  Jes, sainpas kirjauduttua tänne ja pääsen kommentoimaan bloginkin puolelle 🙂 Oon siis se enniheidi instagramista kun kyselin, että mites tänne pääsee kommentoimaan!

  Mutta tätäkin kautta vielä onnea uudesta asunnosta ja sisustuspostauksia odotellessa!<3 Mun blogi ainakin täyttyy sisustuspostauksista heti kun päästään muuttamaan ja saadaan vähänkin tavaroita paikoilleen ;D

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2014

   Jes 🙂
   Kiitos paljon <3 mä alan seurailemaan sun blogia, niin voidaan sitten inspiroitua toinen toisistamme 😀

   Vastaa
 5. enni 18.12.2014

  Voi miten kiva! 🙂

  Vastaa
 6. mmndi 19.12.2014

  oiiii, ihan mahtavaa miten pian löysitte kodin :)!! Ja nyt ku malttaisi sit joulua viettää ja siitä nauttia ku mielessä pyörii varmaa muutto puuhat :D..
  Keittiö, sitä odotan. Se paikka on kodissa vaa sellanen mihin ehkä omat ajatukset ekana omassa kodissa suuntaa :).
  Ja sit kevään ja kesän tullen mahdollinen terassi/ oma piha..

  Ja toi siilitukka.. Se on todella hankala tapaus.. Siihen kun on lisäksi vielä vähä luonnonkiharaa, niin joinakin päivinä on parempi vetäistä vaa pipo päähä 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.12.2014

   joo kyllä huomaan koko ajan ajattelevani uutta kotia 😀 mutta onneksi ei ole pitkä odotus.
   Keittiö on itsellenikin se tärkein 🙂
   jep, pipoja on hyvä olla 😀
   ihanaa joulua<3

   Vastaa