Heippa Joulu

yleinen

Oon niin on/off tyyppi.. Nyt kun Joulu on ohi tekis heti mieli ottaa koristeet pois ja suuntaa kohti uutta vuotta. En yhtään jää fiilistelemään Joulutunnelmaa.. justhan se meni! Naureskelin just Mikolle, että saatan jo marraskuun alussa alkaa koristella kotia, juoda glögiä ja kuunnella joulumusiikkia, mutta saman tien kun Joulu on vietetty oon valmis sanomaan sille ”heipat”. Onko tuttua, vai ootteko vielä joulutunnelmissa? Ehkä joulusta jäi kuitenkin tietynlainen rauha ja nää välipäivät on ihana viettää loikoillen ja leffoja katsellen. Tänään kylläkin lähden äitini ja Matildan kanssa pyörähtämään aleissa.

Tässä kuvia muutaman päivän takaa kun aurinko paistoi ihanasti parvekkeelle. 🙂

Hei jouduin ottamaan tuon kommentoinnin taas pois, kun tuli 500 spämmiviestiä Joulun aikana 🙁 Ennen kuin saadaan siihen oikea filtteri, niin joudutte taas kirjautumaan ennen kommentointia. Olin jo niin iloinen kun kommentoinen ja vastailu pelasi, koska se on tän jutun ydin. Tästä pääsee kirjautumaan/luomaan tunnuksen.

<3 Sara

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. taskuapinat 27.12.2014

  Moikka.
  Ite purkasin joulun jo. =)
  Nyt odotellaan uuttavuotta ja pääsiäistä ♡
  Mistä toi paita on? Aivan ihana ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.12.2014

   Hehee siellä siis sama homma kun täällä 😉 Se on ginatricotista joku 4vuotta vanha 😀 Kiitos! <3

   Vastaa
 2. mmndi 27.12.2014

  Hihii täällä aivan samoilla fiiliksillä. Jotenkin olo ei oo enää yhtään jouluinen.. Ainut mitä joulu koristeita jätin oli, lapsen huoneen ikkunassa oleva tähti. Itse myös voin sen fiilistelyn aloittaa jo hyvinkin marraskuussa, mut heti joulun jälkeen tulee into ehkä vaihtaa järjestystä, laittaa koti taas normi kuntoon.. Alkaa odottaa uutta vuotta ja tehdä pikku siivous joululta.. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.12.2014

   Joo, mun mielestä tähdet on just niitä ainoita juttuja mitä en miellä pelkästään jouluun 🙂 Ihanaa kun kohta taas uusi vuosi edessä 🙂

   Vastaa
 3. enni 27.12.2014

  Mie oon kans ihan samanlainen! 😀 hössötän joulua ja juon litratolkulla glögiä jo tyyliin lokakuun lopusta, mut sit kun joulu on ohi niin viimestään tapanina oon jo ihan arkisissa fiiliksissä! Mut luulen et se on aika yleistä, kaikki alkaa valmistautumaan uuteen vuoteen ja tietty aleihin 😉
  Kivaa lauantaita sinne! <3
  Ps. Harmi toi kommenttijuttu!! 🙁

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.12.2014

   Hehee tuttua juttua 😀
   Samoin ihanaa lauantai iltaa sinne <3

   Vastaa