Hamepäivä

yleinen

Mooi! En tiedä miksen omista enenpää hameita, vaikka tykkään niistä tosi paljon.. Ehkä mun on vaikea löytää sopivaa mitotusta. Tuntuu, että usein hameet jää tosi lyhkäsiksi, mutta sitten en taas oo oikeen lämmennyt siihen polvimalliin.

Meillä Matilda on ensimmäistä kertaa kipeenä. Touhotus on ihan samanlaista ja tyttö nukkuu+syö hyvin.. Käytiin lääkärissä tänään, kun neidille oli ilmestynyt rakkoja. Hänellä on enterorokko, josta olin kyllä itsekkin kerinnyt tekemään diagnoosin googlen avulla 😀 Nooh toivotaan, että menee pian ohi!

Onko uuden vuoden suunnitelmia? Meillä oli tarkoitus mennä mun siskon luokse, mutta nyt kun tyttö on kipeenä niin meen varmaan yksin käväisemään. Tänään olis tarkoitus tehdä ronskilla kädellä inventaariota kamojen suhteen 😀 se tavaranpaljous pysäyttää aina muuton tullessa. Kivaa päivää <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. enni 30.12.2014

  Hame näyttää kivalta! 🙂 Miulla on vähän sama, et tykkään hameista tosi paljon mutta en oikein ite osaa käyttää niitä tai tulee tosi harvoin käytettyä vaikka kaapista muutama hame löytyykin…

  Harmi että tyttö sairastui juuri uudeksi vuodeksi, mutta vaihtuuhan se vuosi ilman sen suurempia juhlimisiakin! 🙂 Mekin vaan istutaan iltaa ystäväpariskunnan kanssa, ei mitään sen suurempia. Kivaa uutta vuotta teille ja Matildalle paranemisia<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.12.2014

   Oi toi tiedän uusivuosi kuulostaa just täydelliseltä! 🙂 Kivaa iltaa <3 ps. teijän uusi koti näyttää ihanalta!! ja muutenkin sun blogi!

   Vastaa
   • enni 31.12.2014

    Voi kiitos hurjan paljon!! 🙂

    Vastaa
 2. mmndi 30.12.2014

  Aivan ihana asu :).
  Meillä olisi tarkoitus vuoden vaihtua rauhallisesti lapsen ehdoilla :). Serkkujen kanssa aamusta pulkkamäkeen ja sen jälkeen ukin luo syömään..
  Josta pulkkaillaan läheiseen rantaan, katsomaan alkuillasta järjestettyä ilotulitusta.. Tämän jälkeen olisi parin ystävän tarkoitus tulla meille iltaa istumaan ja vähän pelailemaan, kun porukan pienin menee unille.. Toivottavasti puolen yön aikaan parvekkeelta muutama rakettiki vielä näkyisi 🙂
  Toivottavasti Matildakin pian parantuisi. Noin pienet varsinkin on aina niin reppanoita kipeänä :(.
  Mukavaa uutta vuotta sairasteluista huolimatta teidän perheelle <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.12.2014

   Kuulostaa aivan ihanalta uudelta vuodelta 🙂 Varmasti mukava päivä ja ilta tulossa! Täällä voidaan jo paremmin, mutta otetaan ilta kuitenkin rauhassa.. Mukavaa uutta vuotta myös teidän perheelle <33

   Vastaa
 3. anastasia 31.12.2014

  Ihana asu <3
  Ja onnellista uutta vuotta!
  Toivottavasti Matilda paranee pian <3

  Vastaa