2015

yleinen

Uusi vuosi! Mulle vuosi alkaa kaks kertaa vuodessa.. tammikuussa ja syyskuussa. Ostan kalenterin aina syksyllä ja rytmini tulee enemmän sieltä kouluajan lukuvuosista. On vaikeaa mennä ajatuksissa kesää pidemmälle, joten päädyin pohtimaan alkuvuotta. Osaako teistä joku ajatella niin pitkälle kuin ensi talvi?

KOTI ja kaikki siihen liittyvä. (Jeee!!) Odotan kevättä, että pääsen puuhaamaan ja laittamaan meidän pihaa. Kesää, että päästään vesileikkimään ja grillaamaan.

MATILDA hän oppii luultavasti pian kävelemään ja sen myötä aukeaa ihan uudenlainen maailma. Vuoden aikana tyttö tulee oppimaan hurjan kasan uusia taitoja ja yhä enemmän hänen persoonansa tulee esiin.

BLOGI bloggaus joka alkoi ajatuksena satunnaisesta päivittelystä nettisivujeni yhteyteen onkin tuonut mulle iloa enemmän kuin osasin koskaan ajatella. Uusi vuosi tuo myös blogin puolelle uusia juttuja ja toivottavasti jatkuvaa parannusta postauksiin.

TYÖT aloitin jo viime vuoden puolella töihin paluun, mutta tänä vuonna se tapahtuu vielä selvemmin. Matilda pysyy kuitenkin kotona ja sumplitaan hänen hoitoa yhdessä perheen kanssa.

NEW YORK matkustamme koko mun puolen perheen kanssa kesällä New Yorkiin. Juttelemme usein matkasta porukalla ja mietimme mitä kukakin haluaa tehdä ja nähdä. Matilda luultavasti juoksee silloin, joten mennään reissulle aika lapsen ehdoilla. Kaikista lomakohteista New York on ollut ehdottomasti mieleenpainuvin matkamme Filippiinien 3vk reppureissun rinnalla, joten mahtavaa päästä sinne uudestaan.

Mitä odotatte vuodelta 2015?

Mitä parhainta uutta vuotta kaikille <3 Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. enni 01.01.2015

  Oi new york!! Mieki haluisin kovasti päästä joskus siellä käymään!

  Mie ootan eniten muuttoa, häiden suunnittelua ja sitä että toivottavasti valmistun loppuvuodesta 🙂

  Vastaa
 2. mmndi 01.01.2015

  Kuulostaa hyvälle :)!
  Täällä just nyt eniten hmm mietityttää, jännittää ja toisaalta odottaa töihin paluuta.. Nimittäin se koittaa huomenna.. O ou :D! Hieman helpottaa kuitenkin se että poika jää vielä kotiin. Mutta ei tosiaan tunnu, että kotona on ollut jo lähes 1,5 vuotta..
  Jokatapauksessa uskon että vuodesta 2015 tulee loistava 🙂

  Vastaa
 3. Percy 02.01.2015

  Haluisitko kertoa missä päin Filippiinejä reppureissasit? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2015

   Bohol, Siquijor, MoalBoal.. hmm ja käytiin päivän viisiteillä monissa muissa paikoissa. Mutta noi oli ne ”pää paikat”. 🙂

   Vastaa