kylmää lämpöä

yleinenTags:

Heippa! Tässä kuvia loppiaiselta, kun oli älyttömän kylmä ja aurinko paistoi. Ollaan nyt fiilistelty viimeisiä hetkiä kohta vanhaksi jäävää asuinaluetta. Onneksi metsää ja lenkkipolkuja löytyy uudenkin kodin ympäristöstä.

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. viivi 09.01.2015

    Moi. Sun blogi on tosi ihana. Mä oon vasta 12 v tai siis kohta 13v. Mutta tykkään silti sun kirjoituksista ja kuvista. Matilda on söpö vaikka ei hänen naamaa nähdäkkään. Olet tosi hyvä näytteliä ja mikko myös! Olette minun lempi salkkari näytteliät vaikka sä et nyt siellä olekkaan. Olet tosi nätti! T:salsut fani

    Vastaa
  2. Mari 10.01.2015

    Ihanaia kuvia ja kauniin näköisiä maisemia kuvissa! Mistä päin nuo kuvat on otettu?:)

    Vastaa