Tunto

yleinenTags:

Heippa!

Nyt pääsen vihdoin aloittamaan postailun uudesta kodista ja kaikenmaailman sisustusjutuista. Jee!

Jääkaapin takaseinä oli epätasainen ja huonosti maalattu valkoisella seinämaalilla. Mietittiin aluksi, ettei tehtäisi sille mitään ensi hätään, mutta päädyttiin extempore ostamaan tuntomaalia bauhausista. Ei perehdytty asiaan sen kummemmin vaan alettiin hommiin. Yleensä otan paljon asioista selvää ja yritän maksimoida onnistumisen, mutta tämän kohdalla mentiin hyvin fiilispohjalla ja hyvä niin. Jälki miellyttää meitä kovasti. Pyrittiin siihen, että kivipinnassa näkyy epätasaisuuksia ja luonnonmukaisuutta. Karhea maali ei vältämmättä ihan noin vain lähde irti seinästä, joten hyvä että se miellyttää silmää.

Kivirouheen alle suositellaan pohjaväriksi vaaleanharmaata, jottei alta näkyisi valkoista. Me kuitenkin haluttiin pitää valkoinen pohjalla, ettei pinnasta tulisi liian synkkä. Onneksi niin, koska valkoinen kuultaa kivasti tuolta kivipinnan alta. Mikko teki pinnan ja tykästyi kovasti massaan sekä sen levitykseen. Projekti oli kaikinpuolin helpompi mitä osattiin ajatella. Seinän maalamiseen ei kulunut kauaa aikaa ja siitä sai tehtyä juuri niin huolettoman/huolellisen pinnan kuin halusi.

Onko teillä Tuntomaaleja kotona?

Terkkuja uudesta kodista! Mun äiti kävi juuri kylässä ja toi herkkukorin. Ihanaa perinnettä hän jaksaa pitää yllä. Sanoinkin heti äitille, että salaa odotin ja toivoin herkkuja. Mukavaa sunnuntai-iltaa! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

24 kommenttia

 1. veera 25.01.2015

  Kuulostaa ihanalta!! Ja meillä ei ole tuntomaaleja, harmi! Mutta odotan lisää postauksia!

  Vastaa
 2. S 25.01.2015

  Enpä ole kuullutkaan tuollaisesta maalista, mutta näyttää hienolta 🙂

  Mitä lattiamateriaalia teillä on? Onko se jotain lankkulaminaattia tms? Itsellä sellainen hakusessa ja yritän tehdä vähän vertailuja 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.01.2015

   Meillä on laminaattia! Mielestäni bauhausista löytyy vastaavaa 🙂

   Vastaa
 3. Emilia 25.01.2015

  ihanan näköinen keittiö <3

  Vastaa
 4. mmndi 25.01.2015

  Vaikuttaa oikein ihanalle :). Ja pieni vilkaisu keittiötä, ooo kuin kivalle näyttää :)!! Ja nyt voi iha oikeesti sanoa, onnea uuteen kotiin <3 !

  Vastaa
 5. Cees 25.01.2015

  On teillä lisäksi hyvät remonttiherkut, niin mikäs siinä on remonttia tehdessä,
  kun välillä napostelee noita kuvan herkkuja

  Vastaa
 6. Heidi 25.01.2015

  Onnea hurjasti uuteen kotiin 🙂 Mitenkä teidän pikkuinen on ollut mieltä muutosta? Oletteko jo olleet yötä? Meillä tyttö oli n. 10 kk kun muutettiin ja silloin laitettiin hänet omaan huoneeseen nukkumaan. Aluksi oli hämillään ja yöllä kun heräili niin oli ihmeissään missä on, mutta oman ajan vaati ja nyt nukkuu oikein nätisti yksin 🙂 tai ainakin melkein, mutta se ei johdu uudesta kodista vaan kaikesta muusta 😀 (hampaat, uudet taidot kuten kävely ja mitä näitä nyt on heh!)

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.01.2015

   Kiitos! Juu meilläkin tyttö siirtyi heti omaan huoneeseen ja on nyt juuri 10kk. yön menneet hyvin.. ainakin nyt! 😀 mutta kyllä heti nuo hampaat ja kaikki vaiheet vaikuttavat uniin.

   Vastaa
 7. Saana Väliheikki 26.01.2015

  Tulin hirvittävän kateelliseksi tuosta herkkukasasta! Tuntomaali näyttäisi ihanalta ajatukselta. Oma kämppä on vain vuokralla niin ei pääse sisustelemaan ihan seiniä myöten. Sen tähden keskityn suklaasyöppönä ja ruokarakastajana kadehtimaan nameja. Meinaatko syödä kaiken kerralla? 🙂

  Vastaa
 8. tuuli 26.01.2015

  Niin,aivanko te Mikon kanssa kahdestaan meinaatte selvitä tuosta herkkukasasta:) Itsellä tuntuu olevan hankalaa, jos tietää yhdenkään suklaapatukan tai keksipaketin olevan jossain kaapissa.Tuntuu, että se pitää heti hävittää.Tuon namivuoren kanssa saisi itsensä liialla herkuttelulla kyllä kipeäksi moneenkin kertaan:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.01.2015

   Joo tuossa menee varmasti aikaa 🙂 ja riittää kavereille kans!

   Vastaa
 9. Virpi T. 26.01.2015

  Hienolta näyttää teidän remppaama seinä ja aivan ihanat värit/ materiaalit teidän keittiössä muutenkin! Kelpais kyllä mullekin 🙂 Osaatko yhtään sanoa, minkä valmistajan keittiö teillä mahtaa olla? Onnea uuteen kotiin. 🙂

  Vastaa
 10. S 27.01.2015

  Nyt oli pakko tulla kysymään kun vastasit jollekin, että runko on tehty itse. Tarkoititko siis että kaappien rungot on itse tehty?! Miten sellaiset voi itse tehdä? :O me ollaan ostamassa asuntoa jossa on melko kämäset kaapin rungot ja ajateltiin vaihtaa vain ovet, koska tulisi niin kalliiksi vaihtaa rungotkin. Voisitko hiukan selittää, miten osasitte tällaiset tehdä ja mitä tuli kustannuksia ja paljonko meni aikaa ja hermoja 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.01.2015

   Joo sori olin epäselvä 😀 Me ei olla siis remontoitu keittiötä.. Vaan se on tehty kolme vuotta sitten edellisten asukkaiden toimesta. Olemme saaneet sellaisen tiedon että keittiö on tehty käsityönä, mutta ovet ollaan hankittu ikeasta. En tämän tarkemmin tiedä asiasta. Mutta keittiö on vaatinut seinän purkua sun muuta, joten tehtävää on ollut paljon. 🙂 Tsemppiä rakennusprojektiin!

   Vastaa
 11. Emmi Kiljunen 29.01.2015

  Onnea uuten kotiin!

  Vastaa
 12. Eve 07.03.2015

  Meilläkin on kotona tuota tunto maalia. Se on sitä karheaa ja valkoista ja sitä on laitettu olkkarin, keittiön ja makuuhuoneiden kattoon:) terkkuja sinne teille:)

  Vastaa