kotiutuminen

yleinenTags:

Moi! Kotiutumisessa mielestäni parasta on somistaminen ja se kun saa asetella viimeiset yksityiskohdat esille. Sitä ennen on vaan aina niin hirveesti hommaa. 😀 Nyt oon kuitenkin saanut kukkia, tauluja ja koristeita näkyville. Karttajuliste ostettiin Tukholmasta urban outfitterssistä ja odotin kovasti sen laittoa. Kartassa on ideana raaputtaa kaikki paikat missä on matkustanut. Ihana idea!

Matildan huone alkaa myös olla valmiina ja ajattelin kuvailla sitä teille huomiselle. Kivaa viikonloppua! Mitä suunnitelmia teillä on? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Jenny 31.01.2015

  Moi!
  Oi teidän koti näyttää niin ihanalta ja kotoisalta! Mäkin tykkään laitella kaikkia pieniä yksityiskohtia esille, vaikka just kun on siivottu niin sitten vaihdella jotain esineitä hyllynpäällä ja kaikkea semmosta! Joo Matildankin huoneesta olis kiva nähdä kuvia, saa aina inspiraatiota! 🙂
  PS. toi karttataulu on IHANA <3

  Vastaa
 2. veera 31.01.2015

  Moi, teidän koti näyttää tosi ihanalta!! Ja no ei mulla tässä vkl mitään erikoista oo paitsi että en mee ens viikolla kouluun kun multa poistetaan maanantaina nielurisat ja pelottaa vähän tai itseasiassa aika paljoon!!

  Vastaa
 3. Ronja 31.01.2015

  Moi Sara! On ollu ihana seurata tuota teidän muutoa ja remppaa tän blogin avulla 🙂 tykkään hirveesti nuista sun sisustus postauksista, niistä saa ihtellekkin kivasti inspiraatiota. Itsellä muutto edessä omaan ekaan asuntoon syksyllä, kun pitää muuttaa opiskelujen myötä muualle. Vaikka kämppä tuleekin olemaan opiskelukämppä, niin silti ootan jo innolla kun pääsee itse päättään ja laittaan kaikkea (tai no kihlattuni kans muutetaan, mutta uskon että saadaan hyvin päätettyä asioista niin, että molemmat on tyytyväisiä)! 🙂 Meillekin on tulossa sellainen pirtti pöytä, jossa on pitkät penkit. Oma äitini osti ne ensimmäiseen asuntoonsa, kun muutti kotoa pois. Mietin vaan, mitä sille tekisin, kun hioa se ainakin täytyy, mutta maalaanko vai annanko olla puunvärisenä.. Ihanaa viikonloppua teille ja paljon onnea uuteen kotiin! 🙂 <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.01.2015

   Heippa! Kiitos viestistä 🙂
   Oi ihanaa, pääsette uuteen yhteiseen kotiin. Jännää! Ja kyllä tosiaan vuokrakämpistä saa myös omannäköisiä. 🙂
   Joo me hiottiin ja sitten päädyttiin valkokuultolakkaan, niin että puu näkyy sieltä alta. Ihanaa kevättä teille ja nauttikaa uusista elämänvaiheista!

   Vastaa
 4. Henriikka 31.01.2015

  Ootte kyl osannu sisustaa teiän kodin tosi hienosti 🙂 Ootan jo sitä et pääsen joskus muuttaa omaan kotiin mut tällä hetkellä tykkään sisustaa mun omaa huonetta 🙂 siinäki riittää tekemistä. Toi kartta on kyl tosi hieno 🙂 mukava sitte aina kattoo et missä kaikkialla on tullu käytyä ja mihin sellasee paikkaa vois vielä mennä jossa ei oo käyny <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.01.2015

   Joo mä muistan kun vanhemmilla asuessa tykkäsin kovasti sisustaa ja vaihdella huoneen järjestystä! 🙂 Kiitos viestistä ja ihanaa viikonloppua!

   Vastaa
 5. veera 31.01.2015

  Kiitos tosi paljon tsempeistä <33 tulee varmasti tarpeeseen!

  Vastaa
 6. Amelie 01.02.2015

  Ihana postaus! Tää on ehkä vähän henkilökohtainen kysymys mut käytätkö sä tamppoonia vai sidettä näin raskauden jälkeen?

  Vastaa
 7. Essi 02.02.2015

  Ihana lueskella näitä teidän uusia kotipostauksia 🙂 Meilläkin nimittäin parin viikon päässä häämöttää muutto uuteen kotiin ja oon niin innoissani etten kestä! Toivottavasti meilläkin saataisiin muuttohommien keskellä säilytettyä rentous ja kotiutuminen sujuisi yhtä hyvin kun teillä.

  ONNEA UUTEEN KOTIIN ! ♥

  Vastaa
 8. Riikka 10.02.2015

  Moi!
  Jännä toi karttajuliste! Tuleeko käydyt kohteet siis värillisinä sitten näkyviin? Muistatko yhtään, kuinka paljon suunnilleen maksoi? Muutin itse vuodenvaihteessa ja yks seinä kaipais jotain koristetta tai taulua. Alkoi kiinnostaa tuo kartta, kun itse reissailen paljon

  Vastaa