minin huone

yleinenTags:

Mistä Matildan huone on tehty?

Mustan ja valkoisen yhdistelmästä

Ajattelin vielä viime viikolla, että mitenhän tuo musta ja valkoinen toimii lastenhuoneessa ja eteenkin meidän huoneen ollessa niin pieni. Kuitenkin yllätyin postitiivisesti miten leikkisä ja ryhdikäs lopputulos tuli.

Tapetista

Tapetti on ferm livingin ja saatiin se suht helposti kiinnitettyä. Vähän liimaa vielä näkyy pinnassa, mutta sen saa rätillä pyyhkimällä pois. (..eli nyt kun en oo sitä tehnyt, niin luultavasti on siinä vielä kolmen vuoden päästä 😀 kuvissa se näyttää meinaa paljon pahemmalta kuin luonnossa) Tapetti tuntui paksulta ja laadukkaalta.. huonona puolena sen pehmoisuus, eli kolhun tullessa jää näkyvä jälki.

Roikkuvista koristeista

Löysin pahviset koristeet habitatista ruotsista ja avasin ne vasta täällä uudessa kodissa. Olin yllättynyt miten laadukasta ja hyvää pahvia ne ovat. Koristeet näyttävät jämäkältä ja pitävät varmasti hyvin muotonsa. Virittelin koukut kattoon ja rautalangan avulla ripustin koristeet roikkumaan. Tyttö onkin katsellut niitä aina nukkumaan mennessä ja osoittaen höpöttelee niille kovasti.

Pienistä mökeistä

Minimökit löysin tigeristä.. Maalasin vain sisäosiot kalustemaalilla teemaan sopiviksi.

Viikonloppuna neiti on soittanut pianoa, laulanut/karjunut, pistänyt huoneensa sekaisin 100kertaa ja ilahduttanut meitä uusilla taidoilla. Askeleita/juoksuaskeleita otetaan jo kymmenkunta ja ”puhetta” tulee tolkuttomasti. Kiitos kaikista viesteistä ja terveisistä Matildalle.. tulee ihana olo kun ihmiset myötäelää ja välittää <3 Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

33 kommenttia

 1. taskuapinat 01.02.2015

  Aivan ihanan näköinen, ja levollinen huone Matildalla ♡
  Kiva kuulla myös että teillä kävellään jo 🙂
  Meillä mennään vasta tukea pitkin eteenpäin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2015

   Kiitos <3 Juu ei kyllä vielä olis kiire kävelemään 😀

   Vastaa
 2. veera 01.02.2015

  Aivan ihana pikkuisen Matildan huone!

  Vastaa
 3. Niinu 01.02.2015

  Oii miten kaunis huone tytöllä ! 🙂 Tommonen huone kelpais itsellekki !

  Vastaa
 4. Tiina 01.02.2015

  aivan älyttömän upea! 🙂 ihana pienen tytön huone ja muutenkin teidän talo on tosi kaunis! 🙂 <3

  Vastaa
 5. Maria 01.02.2015

  Aivan ihana huone! Rohkea valinta tuo musta-valkonen, mutta toimii! 🙂 Meillä mentiin perinteisemmällä tyylillä ja aloin laittaa Lilianin huonetta jo raskausaikana. Onneksi tulokas oli tyttö, sillä muuten ois saattanut poika trautisoitua 😀 Tästä pääsee kurkkaamaan millon huone näytti pikkuvauva aikaan. http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/2014/02/meidan-koti-lilianin-huone.html?
  Nyt huone on aika sekasotku, sillä taapero saa aika vauhdikkaasti sistustuksen nopeasti uusiksi 😀 Kuinka vanha Matilta nytten on? Tuntuu, että vasta luin neidin syntymästä ja nyt otetaan jo askeleita!

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2015

   Ihanalta teidänkin pikkuisen huone näyttää 🙂 Matilda on nyt 10kk 🙂

   Vastaa
 6. Henriikka 01.02.2015

  Ihana huone Matildalle <3 Kiva nähä joskus tommoi erilaisempi pienen tytön huone ku yleensä pienelle tytölle tehää semmonen vaaleenpunanen prinsessamainen huone 🙂 mut onhan prinsessa huonekki tosi hieno 🙂 Oot kyl osannu tosi hyvin sisustaa Matildan huoneen et vaik siel ei ookkaa sitä vaaleenpunasta ni kyl siitä näkee et se on tytön huone 🙂 Matildaki vaikuttaa tykkäävän siitä, eikä mikää ihme ku onhan toi huone tosi hieno <3

  Vastaa
 7. mmndi 01.02.2015

  Tosi sievän näköinen huone pikku -neitillä 🙂 ihanat noi pahvi koristeet!
  Onko tuo musta seinä/ kaapin pääty (?), liitutaulu matskua?
  Matilda on aikasin lähtenyt kävelee, vau! Se on kyllä melko hurjaa, kun niin mini kävelee menemään, ja yleensä ilman minkäänlaista varovaisuutta :D.
  Ihanaa alkavaa viikkoa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2015

   Kiitos :). Joo on liitutaulua. Hehheh, joo täällä on hieman päätöntä touhua 😀

   Vastaa
 8. mmndi 01.02.2015

  Ai niin, oliko tuo aakkos taulu mistä :)?

  Vastaa
 9. Viivi 01.02.2015

  Matilda on saanut tosi ihanan huoneen 🙂

  Vastaa
 10. Heiduska87 01.02.2015

  Ihanalta näyttää, tosi kiva tuo mustavalkonen. 🙂 Sopii hyvin pienen tytön huoneeseen. Oot niin hyvä näytteliä, oon ihaillu sua jo pitkään. Salkkareissa olit mun yks lemppari näyttelijöistä, ja harmittaa niin suunnattoman paljon kun lähit pois siitä. 🙁 Oletko tulossa koskaan takaisin sarjaan? 🙂

  Ihanaa päivää teille! Ootte söpö pari Mikon kanssa <3

  Vastaa
 11. ronja 01.02.2015

  Moikka! Ompa ihana teijän uus koti:) oikeen hehku semmonen lämpö<3 hei jaksaisitkö tehä semmosta postausta mitä Matilda jo osaa? Vai ootko tehny jo? Mutta ois musta ainaki tosi kiva kuulla matildan taidoista!

  Vastaa
 12. Heidi 02.02.2015

  Ihana pikkuisen oma huone <3 Meilläkin höpötellään todella paljon 🙂 olis vaan mukava tietää mitä toinen juttelee 😀

  Vastaa
 13. Enni 02.02.2015

  Onpas sievä huone, vaikka väreinä onkin käytetty mustaa ja valkoista! Aivan ihana 🙂 Noi pikkumökit on tosi kivoja, oon kattellu niitä muistakin blogeista ja miettinyt minne tänne meille saisin sellaiset sovitettua. 😀

  Varmasti pikkuneiti viihtyy huoneessaan – nyt ja vanhempanakin kun on niin ajaton sisustus! Oih, lisää sisustuspostauksia <3 !!

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2015

   Joo noi mökit on ihan hauskoja 🙂 Kivaa jos postaukset on miellyttäneet <3

   Vastaa
 14. Julia 02.02.2015

  Matildan huone näyttää tosi nätiltä kuten myös teidän koko uusi talokin!<3 osaat kirjoittaa jotenkin niin kauniisti ja hyvin tänne plogiin!<3 terkkuja teille kaikille.<3 p.s. Koska palaat takaisin salkkareihin (odotan innolla, että palaat salkkareihin)<3 -julia

  Vastaa
 15. Saraparikkafan 03.02.2015

  Oi ihana huone<3 Oot tehny siitä jotenkin tosi kivasti lastenhuoneen näkösen ilman kirkkaita värejä:)!

  Vastaa
 16. Satu 04.02.2015

  Onko tuo teidän lattia ns. Laivankansi lattiaa näyttää hienolle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.02.2015

   Se on laminaattia. Oli täällä jo valmiina, mutta uskosin että ainakin bauhausista löytyy 🙂

   Vastaa
 17. Nea 05.02.2015

  Voi miten ihastuttava huone teidän pikkuprinsessalla onkaan! <3 täydelliset väriyhdistelmät eikä tarvii mitään isoa muutosta tehdä kun neiti tuosta kasvaa kymmenisen vuotta 😉

  Vastaa
 18. Hanna 07.02.2015

  Hei, ihana matto. Onko sen joku tehnyt vai ostettu? Mulla on makuuhuoneessa samantyyppinen äidin virkkaama iso matto. Ja on ihanan pehmeä jalkojen alla.

  Vastaa