Faktoja..

yleinenTags:

Ajattelin toteuttaa tällasen ”pikkufaktat” postauksen, kun olen aina tykännyt näistä jos olen muista blogeista lukenut. Tuntuu, että tutustuu paremmin bloggaajaan pienten yksityiskohtien myötä. Lauantaina ja sunnuntaina tulee taas lisää koti- ja sisustusjuttuja 🙂 Ihanaa viikonloppua! <3 Sara , ps.kuvat yhtä randomeja kuin faktatkin!

 • Aamuisin olen vilukissa ja vasta kun olen kunnolla herännyt nii veri alkaa kiertää kropassa ja tulee lämmin.
 • Mielestäni kaikkeen kurjuuteen auttaa lämmin suihku ja hyvät yöunet! Toimii aina!
 • Vaikka olen tarkka ja jämpti, niin pikkutarkka en tosiaan ole. Kunhan isot linjat ovat kunnossa niin se riittää. Mm. vaatekaappi ei ole järjestyksessä, vaikka makuuhuone muuten on siisti.
 • Rakastan höpötellä Matildan kanssa siansaksaa ja monesti aamu- ja iltapuurot syödään samalla kun ”jutellaan” kilpaa. Toivottavasti ei vaikuta tytön ”oikean” puheen oppimiseen.
 • En jaksa olla pitkään paikallani. Muutamia kotipäiviä on kiva viikossa pitää, mutta loput päivistä tykkään nähdä ystäviä ja ulkoilla kaupungilla. Alkaa seinät kaatua päälle, jos vaan kököttää kotona.
 • Laulan/hyräilen biisejä aina väärillä sanoilla.. Hoilottelen kotona paljon ja vaihdan sanat niihin mitä mieleen tulee. Mikko on aina korjaamassa ja kertomassa ne oikeet sanat.
 • En tiedä yhtään mikä musta tulee isona! Rakastan näytellä, tykkään sistustaa ja viihdyn ihmisten parissa. Toivon että saisin tehdä kaikkia näitä. Mitään tiettyä suuntaa mulla ei ole tiedossa, mutta yritän ajatella että ehkä nykypäivänä ihmisten ei kuulukkaan tehdä samaa työtä eläkkeeseen asti..
 • Arkivapaat ovat luksusta mistä olen saanut nauttia 16-vuotiaasta asti. Töitä on niin epäsäännöllisesti, että välillä jää joku perus tiistai täysin vapaaksi. Kaverit ja perhe on töissä, joten tulee nautittua vain ja ainoastaan vapaasta. Tietysti äitiysloma on antanut mulle näitä päiviä kuukausikaupalla.. ja ihana niin. 🙂
 • Kypsyttelin blogin aloitusta miltein vuoden. Välillä vieläkin ahdistaa ja välillä taas haluaisin kirjoittaa enemmän.. Yritän löytää balanssin ja tasapainottelen avautumisen sekä ahdistuksen välimaastossa.
 • Yritän aina kääntää asiat hyviksi. En jaksa masistella, vaan mielummin yritän löytää asiasta jotain hyvää. Ja jos mikään ei auta niin sitten toteutan tuon suihku+yöunet kombon.
 • Mulla ei oo montaa hyvää ystävää. Meitä on tiivis tyttöporukka kouluvuosilta ja muutamat ystävät ovat tuon porukan ulkopuolelta.
 • Lila on mun ensimmäinen koira, joka täyttää tänä vuonna jo 5.vuotta. Lila on perheenjäsen ja ihastuttava persoona. Illat menee haliessa Lilaa ja päivät suojellessa sitä :D.. ei vaan, Matildan ja Lilan yhdessä olo on mennyt paljon paremmin, kuin osattiin ajatella.
 • Rakastan ruuanlaittoa ja leipomista. Leipomusten kohdalla mun täytyy pysyttäytyä erittäin tarkasti reseptissä, koska muuten käy hassusti. Onnistun aika usein pilaamaan mun leipomiset, kun olen unohtanut jonkun aineen tai teen liian äkkipikaisesti. Kuitenkin aina päädyn uudestaan leipomaan ja vieläpä jotain uusia kokeiluja.
 • Kun kirjoitan blogia ja vastailen kommentteihin tuntuu, että tekisi koko ajan mieli käyttää sanaa ”ihana/ihanaa”.
 • Koti on minulle kaikkein tärkein paikka maailmassa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. veera 06.02.2015

  Ihanat nuo kuvat!! Kun luin tuota sun tekstiä, niin mäkin tykkään paljon leipoa ja tykkään olla ystävien kanssa, ja suihku ja kunnon yö unet tekee kyllä hyvää, se on totta!! Ihanaa viikonloppua sinne <3

  Vastaa
 2. mmndi 06.02.2015

  Voi kuin kiva postaus! Kuulosti hyvin tutulle moni, ja täällä yksin puhelimen kans hymyilen kun luin tätä kahvitauolla :). Mm.
  Minä myös tykkään kovasti leipoa, mutta ketään ei yllätä jos niissä on jotain menny vähän pieleen :,D . Kuin myös tuo laulelu, ja suurinosa jotain itse keksittyä.
  Jospa blogi ahdistus ei ole kovin suurta, ymmärrän hyvin tuon tekisi mieli kirjoittaa enemmän mutta sitten taas se mietityttää…
  Ihanaa viikonloppua <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.02.2015

   Mukavaa jos pidit 🙂 ja kiitos kommentista! Ihanaa, että siellä on samanhenkisiä tyyppejä <3 Viikonloppuja myös sinne!!

   Vastaa
 3. taskuapinat 06.02.2015

  Olipas kiva kirjotus 🙂
  Mukava lukea faktoja, vaikka blogisi onkin antanut todella lämpimän ja positiivisen kuva sinusta sekä perheestäsi 🙂
  kun bloggaaja kertoo itsestään ja omasta elämästä, se saa helposti lukijat kertomaan myös itsestään 😉
  tässä siis mun perheestä 😀
  Meillä mieheni laulaa mitä sattuu ja itse olen korjailemassa sanotuksia 😀
  Tämä on tainnut periytyä myös esikoisellemme, ainakin hän keksii lauluja mm: juomapullosta ja pesukoneista 😀
  Jannika onneksi vaan tanssii poikien laulujen mukana….ainakin vielä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.02.2015

   Kuulostaa mahtavalta 🙂 Kiitos viestistä <3 Nauttikaa viikonlopusta!

   Vastaa
 4. Enni 06.02.2015

  Kiva postaus, tykkään kans lukea ja toteuttaa tällaisia – oppii tosiaan ”tuntemaan” bloggaaja paremmin:)

  Löytyi kyllä paljon samoja juttuja ja toi että ”ihana” sanaa vois käyttää kokoajan ja kaikessa, on kyllä niin tuttua! 😀 meillä menee noi lauluhommelit niin että poikaystävä (nimeltään myös muuten mikko) hoilottaa ja mie korjaan jatkuvasti sanoja 😀 !!

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.02.2015

   hehee, ihanaa kuulla että jaetaan niin paljon samoja juttuja 🙂

   Vastaa
 5. marlon 06.02.2015

  Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta en ole tohtinut kommentoida aiemmin. Teksteistäsi välittyy ihana aitouden tunne, ja mitä ilmeisimmin ihmisenä sitä myös olet. Sen myötä herää varmasti mietteitä myös siitä, kuinka paljon itsesään uskaltautuu jakamaan, näyttääkseen oikeanlaisen minän. Jokatapauksessa, postauksiasi on ihana lukea, ovat monipuolisia ja inspiroivia!

  Vastaa
 6. Elina 06.02.2015

  Törmäsin blogiisi ensimmäistä kertaa. Itsekin mietin blogini äärellä, mistä uskaltaa avautua. Uskaltaminen kuitenkin usein kannattaa, vaikka se onkin pelottavaa. 🙂 lapsi oppii äänneympäristönsä, jos ympärillä oleva puhe on kuitenkin enemmän oikeaa puhetta niin ei kai puheen oppiminen siitä hankaloidu. Toki vanhemmalla on vastuu vahvistaa oikeankaltaisia äänteitä ja sanoja, tuo siansaksan puhuminen on ehkä hieman kaksipiippuista. Mutta ainakin kommunikoitte, sehän se on tärkeintä. 🙂 _Ihanaa_ kevättalvea!

  Vastaa
 7. Kaisa 08.02.2015

  Tämä sai hymyn huulille 🙂

  Vastaa