ulkovaloja karnevaalityyliin

yleinenTags:

Hoi! Oon kauan ihaillut granitissa ulkovalosarjaa ja nyt päätettiin ostaa se uudelle terassille. Laitettiin se roikkumaan karnevaalityyliin, joten valot näkyvät myös sisälle palaessaan. Ehkä jossain vaiheessa tuohon kyllästyy, mutta sitten vain pitää ripustaa ne enemmän myötäilemään ikkunoiden linjaa. Odotan jo kesäiltoja, kun grillataan ja vietetään ystävien kanssa aikaa. Olohuoneen ja keittiön näkymä omalle pihalle rauhoittaa aina kun ulos vilkaisee. Ollaan vielä aina oltu tosi huonoja käyttämään sälekaihtimia tai verhoja ikkunoiden edessä, joten senkin suhteen on ihanaa kun voi olla rauhassa kotona.

Huomenna tulossa ”tee se itse” sisustushommeloa! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. veera 07.02.2015

    Vau, ihanat valot kyllä! Voisi itsekkin haluta! Jee odotan sisustushommeloita innolla!☺

    Vastaa
  2. Paprika 07.02.2015

    Ah mie tykkään tuommoisista valoista kanssa tosi paljon! 🙂 Meillä onkin tuommoiset samantyyppiset ”jouluvalot” koristamassa olohuonetta vuoden ajasta riippumatta 😀

    Vastaa