..päivä mun kanssa..

yleinen

Äitiyslomalla parasta on ollut pitkät aamut ja kotipäivät. Eilen oli sellainen päivä. Oltiin kotosalla ja otettiin hyvinkin rennosti. Taisi jäädä viikonlopun herkuttelu aika pahasti päälle, mutta ei sillä väliä. Tässä meidän eilinen! Tänään mennäänkin sitten taas kaupungilla ja harrastuksissa. <3 Sara

07.00-09.00 Matilda herää ja minä vuorostani nousen hänen kanssaan. Vuorotellaan Mikon kanssa aamujen suhteen, niin että molemmat saa välillä nukkua niin myöhään kuin haluaa. Leikitään ja syötän Matildalle puuroa mustikoiden ja banaanin kera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

09.00-11.00 Lähden kävelylle Lilan ja Matildan kanssa ja tyttö nukahtaa rattaisiin. Parin tunnin unien aikana kerkeän itse syömään aamupalan (+sunnuntain brunssilta jäänyttä porkkanakakkua), lukea ja vastata maileihin. Luen myös läpi muutaman vauvalehden ja nappaan sivun talteen koskien ensikengän ostoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11.00-14.00 Mikko lähtee kouluun ja me jäädään syömään lounasta. Matildan ruuasta tuli liian kuumaa, niin se jäähtyi hetken terassilla. Ruuan jälkeen askarrellaan sormiväreillä 1-vee synttärikutsuja varten ja sen jälkeen lähdemme Lilan kanssa ulos. Kävellään puistoon ja Matilda nauraa ääneen vauvakeinussa ollessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14.00-16.00 Matilda nukahtaa päiväunille ja me käymme Mikon kanssa koulu- ja työaikatauluja läpi. Matilda on kotona ja se että on töitä+koulua vaatii jonkun verran sumplimista. Samalla nautimme kahvia ja fazerin uutta suklaata jonka saimme vkl kavereilta. Liian hyvää!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16.00-18.00 Matilda syö päivällistä ja mä alan kokkailemaan Matildalle taas ruokia pakkaseen sekä teen meille ruokaa. Päivälliseksi tein wokkia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

18.00-20.00 Leikkimistä ja riehumista paikasta toiseen. Tyttö osaa hyvin käyttää tilan hyödyksi ;D Iltasauna ja puuro. Matilda nukkumaan <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20.00-22.00 Jalat ylös ja rentoutumista. Kova yritys mennä aikaisin nukkumaan.. liian usein sitä keikkuu puolen yön aikaa vielä hereillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Annina 10.02.2015

  Ihana kotipäivä teillä ollut 🙂 Ja arvaa haluaisinko mäkin maistaa tota uutta suklaata, mutta en ole piiiitkään aikaan syönyt mitään herkkuja ja pelkään, että menee sitten liiallisuuksiin mun suklaan syönti :’D

  Vastaa
 2. veera 10.02.2015

  Aivan ihana päivä teillä!

  Vastaa
 3. veera 10.02.2015

  Ja hei mäkin haluisin niiin paljoon maistaa tota uutta suklaata, namskis

  Vastaa
 4. Tiina 10.02.2015

  näitä on ”päivä mun kanssa” postauksia on ehkä kivoin lukea, koska pääsee lukemaan mitä teidän arkeen kuuluu! 🙂 lisää vaan! 🙂

  Vastaa
 5. Leena 10.02.2015

  No siellä ne ahneet on jo suklaan kimpussa! 😀 Ai vitsi toi kaakku oli hyvää, maistuis kyllä nyt! 🙂

  Vastaa
 6. Jenny 10.02.2015

  Nämä ”päivä mun kanssa” -postaukset on kyllä huippuja! <3
  Joskus muuten kyselit toivepostauksia. Tässä yksi ehdotus:
  "Elämäni aakkoset" joskus oon lukenut joistain blogeista näitä ja niitä on ollut kyllä kiva lukea! Eli siis aakkosista on tehty lista ja jokaisen kirjaimen perässä on sitten sillä kirjaimella alkava sana ja pieni selitys, että miksi juuri kyseinen sana. Tätähän voi tietysti soveltaa oman maun mukaan, mutta perusidea on toiminut noin! 🙂
  Kivaa päivää!

  Vastaa
 7. Niina Laurila 10.02.2015

  Oii miten kiva postaus ! (: Tykkään iha kamalasti sun blogistasi ja oot muuteki näyttelijänä aivan mahtava. Voisitko joskus tehdä postauksen näyttelimisestä? (: Mitä siihen kuuluu, perus päivä kuvauksissa, mikä on parasta siinä, mikä vaikeinta jne.. !

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.02.2015

   Heippa! Monet ovat kyselleet näyttelemisestä.. ehkäpä voisin toteuttaa jossain vaiheessa 🙂

   Vastaa
 8. Anna 10.02.2015

  Oot selkeesti kova tekemään ruokaa ja kiva katsella sun luomuksia täällä! 🙂 Teetkö itse kaikki ruoat Matildalle tai onko pikkuiselle muodostunut jo selkeitä ”lempi ruokia”? Varmasti monet muutkin äidit blogiasi lukevat niin jos on jotain koko perheen/lasten ruoka reseptejä teidän perheellä niistä voisi myös postailla ja jakaa vinkkejä! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.02.2015

   Joo, kyllä mä pääosin teen kaikki ruuat itse. Tykkään kovasti ruuanlaitosta niin en ole kokenut Matildan ruokia vaivanloisena 🙂 Varsinkin nyt kun se alkaa syömään lähes kaikkea niinkuin mekin! Voisin kyllä toteuttaa hyvinkin tuollaisia ”koko perheen ruoka postauksia” 🙂 Kiitti vinkistä!

   Vastaa