touhupäivä

yleinenTags:

Moi! Tässä kuvia viime viikolta, kun käytiin Matildan kanssa asioilla ja uimassa. Tänään on saman tyyppinen päivä tiedossa. Mun sisko tulee kohta hakemaan meidät ja lähdetään uimaan. Se ei oo vielä nähny Matildaa uimassa+sukeltamassa, joten täällä odotetaan uintireissua kovasti.. Sitten olisi tarkoitus piipahtaa ikeassa ja kaupassa. Pienoista (jäätävää!) jännitystä on havaittavissa, kun meidän ystävien häitä juhlitaan ystävänpäivänä. Vielä on muutama juttu tsekattavana häiden varalle :).

Olin eilen katsomassa Fifty Shades Of Grey leffan ja täytyy kyllä sanoa, että se oli paljon parempi mitä osasin aatella. Erilainen ja mielestäni hyvin toteutettu! Huomenna tulossa taas kotihommia. Tulipa sillisalaatti kirjoitus, noh pysyitte varmaan perässä! Kivaa päivää <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

(farkut-zara, toppi-bikbok, neule-veromoda, kengät-mango, kaulakoru-accessories)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. veera 12.02.2015

  Ihana asu+ tietysti sinä!! Kuulostaa ihanalta uimaan ja kaupoille! Kivaa päivää <3 Veera

  Vastaa
 2. Janna 12.02.2015

  Kiva päivän asu 🙂
  Olisko mahdollista saada kohtapuoliin mikrosementistä juttua? Meillä alkais kohta kylppärissä remppa ja ollaan ajateltu tuota mikrosementtiä, olis kiva kuulla oliko helppo laitttaa, mistä hommasitte ( sitä ei hirveen monessa paikassa vielä myydä 😮 ) ja minkä hintaista oli 🙂
  Kiitos jos viitsit tehdä siitä postauksen, muutenkin sisustuspostaukset kiinnostaa, koska meillä tää asunnon täysremppa on täydessä vauhdissa nyt..

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.02.2015

   Heippa 🙂 Joo!! laitan jutun siitä viimeistään maanantaina! 🙂 Tsemppiä remppaan!

   Vastaa