kevään himotuimmat

yleinenTags:

Heip! Kun muutettiin ja sain uuden ison vaatekaapin ajattelin etten tarvitse enää ikinä uusia vaatteita. Sanoin Mikolle, että jokaista uutta vaatekappaletta kohtaan mun tulisi luopua viidestä. Hmm.. No tää viisi on nyt tippunu kolmeen. Mulla on liikaa vaatteita, mutta tykkään niin eri tyylisistä jutuista että ehkä se on suurin ongelma mun pukeutumisessa. Jos olis vain yksi tyyli mitä noudattaa, niin voisi rakentaa vaatekaappia sen ympärille. Nooh mä siis päädyin pyörimään nettikaupoissa ja heti tietty inspiroiduin kevään jutuista. Kaikki lähti oikeastaan mun tukasta, kun mun mitta lopullisesti täyttyi tähän puolipitkään malliin. Ei se vaan kasva! Toivon, että joskus vielä saan piiitkän tukan omista hiuksista, mutta nyt kyllä freesaus on tarpeen. Keväällä siis tukkaa lähtee. Kuitenkin niin, että sen saa kiinni. Kaikki kuivat ja huonot pois! Mulla on ollu seitsemän vuotta tää puoli pitkä malli ja välillä oon nauttinut pidennyksistä. Kuitenkin aina tulee se, että haluan pystyä raapia tukkaa ja lisäkkeiden takkuuntuminen alkaa ottamaan pannuun. Siksi ne ei mulla kovin kauaa viihdy. Tähän kokosin teille mun tämän hetkisiä kevään himoja! 🙂 Erikoisimpana punainen johon yleensä kyllästyn joulun jälkeen ja palaan siihen marraskuussa uudestaan. Nyt kirkas ja puhdas punainen houkuttaa pukeutumisessa ja olen bongaillut sitä monesta paikasta. Ehkä mun keltaisen himo on tänä vuonna punainen!

<3Sara

corte_cabelo_long_bob_primavera_ver_o_2015_5_Fotorhiuskuva

2015-New-arrival-fashion-vintage-cat-eye-brand-design-Metal-sunglasses-Luxury-retro-women-s-round_Fotoraurinkolasit

00117565-01_Fotor_Collage_Fotor1. 2. 3.

00135526-02-2_Fotor_Collage_Fotorpaita

49258649-01-2_Fotor_Collage_Fotorpaita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. veera 18.02.2015

  Oi ihanat noi kuvat! Mulla on itellä polkkatukka, mutta haluisiiin niiiiin paljon pitkät hiukset!! 🙂

  Vastaa
 2. Henriikka 18.02.2015

  Mäki oon kyllästyny mun nykyseen hiustyyliin. Mulla on nytte suurimmaks osaks punertavat hiukset mut sitte semmoin 10cm vaalee juurikasvu. Haluisin oman värin takasin mut en tiiä kuinka jaksan kasvattaa ne. Ois kiva jos pystys kasvattaa oman värin sillee et se juurikasvu ei erottuis 😀 oisko sulla mitää vinkkei miten saisin mun hiuksist ees jollain tapaa paremman näköset ku en kuitenkaa haluis värjätä enää kestoväreil? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.02.2015

   hmmm.. varmaan kannattais mennä kampaajalle, jos vaikka joku sävyte jeesais. Mutku kampaajistakaan ei aina tiedä, että onko hyvä ja sit se kuiteski maksaa suht paljon. :/.. jos tiedät hyvän kampaajan nii mee sen luokse ja jos se osais auttaa sua samaan oman värin 🙂

   Vastaa
 3. p 18.02.2015

  Tuo hiusmalli on nyt kyllä suosittu ja hyvän näköinen. 🙂 myös kevyt ja helppo laittaa.

  Tuossa kuvassa hiusten väri ja malli ihana.

  Kivaa kun tulee kevät.tulppaaneja piti ostaa jo maljakkoon koristamaan 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.02.2015

   Joo totta! 🙂 Toivotaan vaan et näyttää mulla yhtä hehkeeltä 😀 Joo mä kans rakastan tulppaaneita!

   Vastaa