musta matto

yleinenTags:

Moi! Meille rantautui mustaa ihan huomaamatta. Oon aina ollut valkoisen fani, mutta harmaan sävyjä on meillä käytetty myös paljon. Uudessa kodissamme oli valmiiksi haalean beigeä seinävärinä ja ajattelin, että se saa olla kunnes kyllästyn. Pikku hiljaa aloimme hankkia myös mustia huonekaluja ja tykästyin mustaan niin, että päätin ostaa ison mustan maton. Olen halunnut jo pitkään tarpeeksi isoa mattoa, jonka voi sijoittaa osin sohvan alle. Iso matto on mielestäni yleellinen ja sitoo mukavasti huonekalut sekä olohuoneen kokonaisuudeksi. Usein matot ovat liian pieniä muihin huonekaluihin nähden, kuten meillä aikaisemmin. Musta matto tuo myös mielestäni kivasti esiin valkoisen sohvan. Maton itämainen fiilis miellyttää mua kovasti, mutta oikeaa silkki/villa mattoa ei meille Lilan vuoksi voi hankkia. En ikinä raaskisi maksaa monta sataa/tuhatta matosta, johon tulisi välillä pissaa tai nyt Matildan myötä ihan mitä vain :D. Tämä plyysisekoite on siis meille just passeli!

Nyt kun silmäilen kokonaisuutta niin sohvapöydälle on kyllä pian tehtävä jotain. 🙂 hehee, näinhän se tuppaa menemään. Onneksi pian melkein kaikki huonekalumme ovat harkittuja ja tarkoin ostettuja. Tarkoituksena on kunnostaa sohvapöydästä jollain tapaa kivempi.. vielä vähän mietitään, että tehäänkö betonia vai lasia vaaaai mitä.. Se jää siis harkintaan!

Leppoisaa sunnuntaita! <3 Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 kommenttia

 1. veera 01.03.2015

  Oi että todella ihana matto sopii just tohon täydellisesti!<33 ihanaa sunnuntaita!<3

  Vastaa
 2. Isbe 01.03.2015

  Onko Matilda syntynyt 25.3? Jos on niin minulla on samana päivänä syntymäpäivä kun Matildalla 🙂

  Hyvää kevään alkua sinne teille!

  Vastaa
 3. Eltsu 01.03.2015

  Ihana matto, joka sopii juuri tuohon. Laitoin muuten sen kuvan, toivotaan että tuli perille…

  Vastaa
 4. mmndi 01.03.2015

  Teillä on kyllä niin ihanan kodikkaan näköistä <3.
  Miten onnistut pitämään tuon (peikonpähkinä?) oksan ehjänä lattia tasolla, niin ettei pienet sormet ole sen kimpussa :)??

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2015

   haha, nojoo se saa kyllä välillä kyytiä.. mutta yllättävän hyvin neiti on oppinut ”ei” sanan 😀

   Vastaa
 5. miia 02.03.2015

  Moi! 🙂 tosi ihanan näköinen koti teillä!! 🙂 ihan huippua lukee sun blogia, ihanan pirteitä kuvia aina !! 🙂 saaks kysyy symboloiko toi 33 tuolla hyllyllä jotakin vai onks se vaan random diy? 🙂

  Vastaa
 6. sonja 02.03.2015

  mistä tuo matto on? 🙂

  Vastaa
 7. K 03.03.2015

  Onko maton koko 140×200

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.03.2015

   160×230 ja nyt on hyvä! Edellinen matto oli juuri tuon 140×200 🙂

   Vastaa
 8. Julia 06.03.2015

  upea musta matto ja ihana koti teillä muutenkin. 🙂 mistä tuo ihana pieni jossa on tota karvaa päällä tarkoitan tota ei sohvaa vaan sitä toista jossa voi istua joka kuvassa on, niin että mistä se on? olisi ihana saada tuollainen mun uuteen huoneeseen joka on nyt remontissa. 🙂 <3

  Vastaa
 9. Minna 07.03.2015

  Hei! Ihana lukea näitä sun postauksia, kun oot niin aito. Jatka samaan malliin! Mutta syy miksi kommentoin on siis se, että pohdit tuota teidän sohvapöytää niin yhden idean haluan heittää tähän. Setäni vaimo on on ”sisustanut” heidän mökkinsä ruokapöydän aivan upen näköiseksi! Hänen isoisänsä aikonaan lähetti mustavalkoisia kuvia hollywood tähdistä heille ja pyysi nimmaria niihin, ja aika paljon saikin takaisin. Nyt ”tätini” on laittanut nämä kyseiset kuvat pöytään ja lasin siihen päälle ja täytyy sanoo, että pöytä tekee kyllä joka ikinen kerta vaikutuksen kun sen nään! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.03.2015

   Oi wau! Kuulostaa hienolta 🙂 Vitsit miten paljon on kaikkia hienoja vaihtoehtoja! Kiitos vinkistä! 🙂

   Vastaa
 10. Sonja 02.10.2015

  Muistatko millä maalilla toi takaseinä on maalattu missä on toi seinähylly? 🙂

  Vastaa