real ME

yleinen

Moi! Sain jostain päähäni toteuttaa tälläsen postauksen missä oon kotiasussani. Naureskelin nimittäin yksi päivä kaverille, että vaatteet vaihtuu aina sillä sekunnilla kun pääsen kotiin. Ehkä nykyään saattaa mennä pari sekunttia, kun riisun tytön ensin. Mua ei ikinä nähdä kotona farkuissa tai missään kireessä (tietysti juhlat ovat asia erikseen). Pesen myös meikit aina heti ja viikossa mulla on kyllä myös monta meikitöntä päivää. Meikkailen oman fiiliksen mukaan ja riippuen siitä mitä olen tekemässä kyseisenä päivänä. Usein mulla on myös siivousnuttura kotona, mutta näissä kuvissa tukka on auki sillä oltiin juuri tultu päiväsaunasta Matildan kanssa. Onko teidän kotipukeutuminen erilaista? 🙂

Kävin muuten eilen hammaslääkärissä ja huh että helpotti. Oon lykännyt viimeiseen asti sinne menoa ja nyt sain ärsyttävän homman pois alta. En tajuu miks koen sen niin vastenmielisenä juttuna, vaikka oon lapsesta asti ollu kaiken maailman oikomishoidoissa.. Tai no ehkä just sen takia :D. Hammaslääkäri sanoi, että 1-2 vuotta niin kannattaa mennä uusiks. Huh!

<3 Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Kotivaatteet on aivan ehdottomat, ehkä eniten päällä kaikista vaatteista. 😉

  Vastaa
 2. veera 03.03.2015

  Juu mulla on sama homma, mulla on kotona aina jotku kollarit tai jotku löysät vaan! Ihanat noi kuvat, haluisin kysyä mikä tuo sun kamera on tai niinku minkä merkkinen ja mistä ostettu? 🙂 ihanaa päivää<33

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.03.2015

   Sama juttu 🙂 Olympuksen kamera ja stockmannilta ostettu.

   Vastaa
 3. Paprika 03.03.2015

  No huhhuh hammaslääkäri! Täällä toinen jota on oiottu ja vaikka mitä jo pienenä, mutta paikkoja on suussa yksi. Sitä piti tänään vähän fixailla niin nyt on poski puuduksissa. On tää inhottavaa. Yhyy. Onneksi miekin meen seuraavan kerran sitten vasta perin vuoden päästä 😀

  Vastaa
 4. windi 03.03.2015

  Kuulostaa niin tutulta. Heti kun pääsee kotiin jostain, niin vaatteet vaihtuu, korut lähtee ja sitä rataa, jos on piilarit käytössä niin nekin yleensä vaihtuu rilleihin 😀 Kotona on ihan parasta rötväillä rento toppi ja (vanhat kuluneet) lököcollarit päällä, jos paleltaa niin lisäksi villasukat ja huppari tms. Mutta ei, näistä ryysyistä ei kyllä todellakaan viittis ottaa kuvaa ja laittaa sitä julkiseen levitykseen! 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.03.2015

   joo villasukat tästäkin puuttui 😀 hehee, ihanaa että kotiasut on olemassa!!

   Vastaa
 5. Jenna 03.03.2015

  Mulla ihan sama! Heti kun kotiin pääsen riisun pikku neidin ja vaihdan samantie löysiin vaatteisiin ja yleensä nuttara päähän:D oot niin luonnon kaunis, olisi kiva joskus nähdä onko matilda tullut ennemän suhun vai mikkoon 🙂 näin teidät joskus kesällä maauimalassa mutta matildasta näin vain pienen vilauksen 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.03.2015

   🙂 voi kiitos! Tyttö on tullut paljon meihin molempiin, mutta eniten ehkä ihan ”oman” näköinen.. ei kummankaan kopio 🙂

   Vastaa
 6. mmndi 03.03.2015

  Sama juttu! Aina kotiin tullessa pakko vaihtaa farkut pois. Itsekkin tuli jokuaika sitten ystävän kanssa puhuttua että suurimmanosan ajasta sitä vaan on koti vaatteissa, nuttura päässä, ilman meikkiä.. Välillä myös lähikauppaan kipasen kotiasus..
  Päiväsauna kuulostaa kyl aika kivalle 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.03.2015

   joo mäkin painelen huoletta lähikauppaan ihan jäätävissä kuteissa ja tukka nutturalla 🙂 niin se pitkääki!

   Vastaa
 7. Niinu 04.03.2015

  Oon ihan samalainen ku säki ! 😀 Aina heti kun tuun kotiin vaihdan rennon paidan ja verkkarit jalkaan. Myös ilman meikkiä on kiva olla ja jos en tee koko päivänä mitään ihmeellistä niin oon sitte meikkaamatta. Kiva postaus :))

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.03.2015

   Kuulostaa tutulta 🙂 Semmonen kotona hengailu on ihan parasta!

   Vastaa
 8. M 07.03.2015

  Moikka! On niin päheet kotibögät et pakko tiedustella mistä noi on? 🙂 mukavaa kevättä koko teidän perheelle! 🙂

  Vastaa