kevät

yleinenTags:

Heippaa! Viikonlopun lenkillä käppäiltiin niin reippaasti, että takki uskaltautui hetkeksi pois. Kevään merkki! Ulkoileminen on taas paljon mukavampaa, kun jalat ei pyöri sohjossa ja pääsee eteenpäin ketterästi vaunuillakin. Meidän pihaa tuijottelen joka päivä ja visiot käy kuumana sen suhteen. Hyvä, että kerittiin tekemään sisällä kaikki jutut, ennen kuin piha paljastui lumen alta.

Tänään mennään illalla Mikon kanssa syömään mun huomisten synttäreiden kunniaksi. Äitini tulee hoitamaan Matildaa, joten saadaan syödä ruokamme rauhassa ja lämpiminä. Ennen iltaan valmistautumista käydään tytön ja kavereiden kanssa uimassa, joten tänään puuhaa riittää. Huomiseen!..jolloin kirjoittelen mm.synttäriherkuista. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. veera 04.03.2015

  Oi ihana asu<33 ja munkin mielestä on tosi ärsyttävää kävellä siinä sohjossa 🙁 ja ihanaa päivää!<3

  Vastaa
 2. ttaa 04.03.2015

  Heips, mitkä kengät noi on ja onko hyvät? Näytätpäs ihanan fressiltä! 🙂

  Vastaa
 3. JensQQu 04.03.2015

  Ooh oletpa kaunis!! ☺️

  Vastaa
 4. eltsu 04.03.2015

  Ihana kirjoitustyyli sulla:) Meilläpäin oli hetken sula maa, mutta nyt se on sitten pelkkää sohjoo. Laitoin muuten vielä sähköpostia sinulle;)

  Vastaa
 5. nona 04.03.2015

  Hei, olis taas postauspyyntöä 😉 ootko nyt äitiyslomalla ottanut omaa aikaa urheiluun? Ja miten ylipäätään pidät ittesi noin hyvässä fitissä? Ihanasti näistä postauksista välittyy aitous ja normaalin arjen ilo! Todella hyvänmielen blogi. Tykkään!

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.03.2015

   Joo, toteutan pian tuollaisen! 🙂 Kiitti postausvinkistä! ja mahtavaa jos tykkäät <3

   Vastaa
 6. Jenny 04.03.2015

  Moi!
  Toi asu on ihanan sporttinen! Ja noi Niken kengät on kyllä tosi kivat kans! Ootko tykännyt niistä? Ite tilasin just synttärilahjaksi mulle ekat tommoset airmaxit, odotan jo niiden käyttöä! Ja kivaa synttäripäivää jo etukäteen! 🙂

  Vastaa
 7. alma 05.03.2015

  Ihanat vaatteet! Mistä noi housut?

  Vastaa
 8. Julia 06.03.2015

  oi ihanat vaatteet sulla & ihana sinä! <3

  Vastaa