24 – spinny

yleinenTags:

Leivoin tiistai iltana pellillisen spinny pullia, mun lähestyviä synttäreitä ajatellen.. ja nooh ehkä vähän myös makeannälkään. Erehdyttiin viime viikolla hakemaan arnoldsista pullaa kotiin. Mikko valitsi spinnyn ja mä pikkuisen pomadanin. Nooh, tää spinnyhän oli sitten aivan törkeen hyvää. Tiistaina ajattelin, että koklaan ite! Pullataikina ikävä kyllä epäonnistui ja siksi pullat ei nousseet kunnolla, mutta ei se kyllä herkuttelua haitannut. Varmasti pullaexpertti maistaisi, että mulla on aika pitkä matka täydelliseen taikinaan. 😀 Respeti täältä.

Eilen oltiin Mikon kanssa syömässä, mikä oli ihanaa vastapainoa meidän normaaliin arkeen. Tänään on nyt sitten se The 24.v synttäripäivä ja ollaan menossa tytön+siskon kanssa johonkin syömään/jätskille. Vietän päivän leppoisissa merkeissä ilman kummempaa juhlintaa. En oo koskaan ollut ”synttäri ihminen” tai tykännyt järjestää itselleni juhlia, mutta ehkä ensi vuonna järkkään jotain 25.v kunniaksi. Kiitos kaikille onnitteluista <3 Ootte ihania! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 kommenttia

 1. Henriikka 05.03.2015

  Paljon onnea Sara! <3

  Vastaa
 2. Annina 05.03.2015

  Paljon onnea synttärin johdosta! 🙂

  Vastaa
 3. veera 05.03.2015

  Paljoon onnea ihana Sara!<3

  Vastaa
 4. Rosanna 05.03.2015

  Oikein paljon onnea!! 🙂 <3

  Vastaa
 5. jonna 05.03.2015

  Ei noissa pullissa mittää vikkaa oo! 🙂 Hyvää syntymäpäivää Sara ♥

  Vastaa
 6. Shimasani 05.03.2015

  Joyeux Anniversaire ! Tänään se lähestyvä päivä sitten on !

  Vastaa
 7. mmndi 05.03.2015

  Oikein herkullisen näköisiä pullia ovat :)!!
  Hyvää synttäriä <3 !

  Vastaa
 8. terhi 05.03.2015

  Paljon onnea sara..
  Oot kaunis ja hyvä äiti lapsellesi ja hyvä vaimo Mikolle. Olette ihana perhe <3 ihanaa kevättä teille…

  Vastaa
 9. Jenna 05.03.2015

  Herkullisen näköisiä pullia:) hyvää syntymäpäivää sara <3

  Vastaa
 10. Jasmin 06.03.2015

  Onneksi olkoon Sara ! <3 Sulla on niin ihana blogi ja ootte ihana perhe, sinä Matilda ja Mikko !

  Vastaa
 11. Julia 06.03.2015

  Myöhästyneet onnittelut Sara! <3 Lähetin kuukausi sitten postia, mutta en tiiä onko se vielä tullut? 🙂 Muistatko kun kyselin sulta pari kuukautta sitten että muistatko mut siitä kun olin silloin siellä nightmare 2 ennakkonäytöksessä ja annoin sulle sen kirjeen jossa oli mm.. käsikoru. Kysyin sulta täällä blogissa vastaatko siihen kun laitoin osoitteen mukaan johon voit vastata ja sanoit että vastaat siihen, Mutta mulle ei oo ainakaan tullu vielä mitään vastausta, että unohditko lähettää mulle vastauksen vai onko se eksynyt postiin :(. Ei se haittaa, mutta olisi kiva jos vastaisit <3
  ps: puspus, oot ihana! <3
  <3: julia 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.03.2015

   voih.. joo mun vastaukset on pahasti myöhässä kun en oo vielä palannut töihin. Yritän skarpata tuossa asiassa 🙂 Muistan kyllä korun, se on ihana! <3

   Vastaa
 12. Julia 06.03.2015

  & onpa todella herkullisen näköisiä pullia, mikä on resepti? 😉

  Vastaa
 13. Ronja 12.03.2015

  Tein eilen näitä spinnyjä sun innoittamana ja niistäpä tuli nyt meidän lemppareita ja taidan tehdä mun kevään yo-juhliinkin niitä! 🙂 Tuohon päälle raastoin vielä sitruunankuorta niin tuli kivan raikkaita. Ihanaa alkanutta kevättä teidän perheelle Sara! 🙂 <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.03.2015

   Kiva kuulla, että onnistui 🙂 Hei toi sitruunankuori on huippu hyvä idis! Kiitos <3 tsemppii kirjotuksiin, jos niitä on vielä jäljellä!

   Vastaa