pihahommia

yleinenTags:

Tässä on kuvia sunnuntailta, kun puuhattiin pihalla ja perattiin vanhoja puskia uusien tieltä. Sovittiin siskon kanssa, että korjataan ”vanhat” jutut ensin pois ja sitten tehdään suunnitelma uuden pihan varalle. Mitään ihmeempää ei ole tulossa, mutta kukkien valinta jo itsessään on uutta ja erilaista. Onneksi mulla on sisko apuna!

Aloitin myös sohvapöydän kunnostusprojektin ja kurkkasin maalin alle mitä väriä sieltä löytyy. Mikko lupasi hioa pöydän pian (nimittäin käsin tuon pienen läntin hionta kesti 5min), jonka jälkeen lakkaan sen. Kuvia tulossa sitten kun prokkis on valmis 🙂

Matilda istui ja nökötti pihalla tyytyväisenä, kun me puuhailtiin. Mietittiin juuri muiden äiti kavereiden kanssa, että tulevasta kesästä tulee varmasti mieletön. Pikkuisten kanssa voi liikkua ja ihmetellä maailmaa yhdessä. Korkeasaari, uintiretket ja metsään meno on ainakin listalla. Teen tästä päivästä päivä mun kanssa postausta, joten huomiseen! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Jellu 11.03.2015

  Ootan innolla kuvia, varsinkin siitä millanen teiän pihasta tulee. 🙂
  On muuten tosi hienoa, että ootte päättänyt, ettette julkase Matildasta kasvokuvia ennen kuin tyttö voi itse päättää, haluaako tehdä näin. Arvostan tuota päätöstä tosi paljon, nykyään kun harvempi enää miettii että kannattaako kaikkea näyttää..

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.03.2015

   Oi kiva kuulla, että sieltä löytyy ymmärrystä 🙂 ja pihasta tulee kyllä kevään-kesän aikana paljon juttua!

   Vastaa
 2. veera 11.03.2015

  Ootan innolla kuvia teidän pihasta ja muutenkin 🙂 Matildalle terkkusia ja pusuja<3 ihanaa päivää!<33

  Vastaa