laminaatti – lattia

yleinen

Heips! Monet ovat kyselleet meidän lattiasta, joka on mustakin tosi ihana. Ei olla itse valittu sitä joten aikamoinen tuuri kävi, että se oli juuri sitä mitä olin ajatellut. Lika ei näy juuri ollenkaan ja tajuan usein vasta imuroidessa kuinka likaa onkin kertynyt. Laminaatissa on myös ”naarmuvetoja” tehty valmiiksi, joten ei tarvitse pelätä naarmujen tuloa. Tietysti, jos lattiaan kunnolla kolhaisee niin laminaattipinta saattaa aueta, mutta onneksi niin ei ole käynyt. En oikeen keksi mitään ”huonoa” sanottavaa, paitsi voisihan se olla jalalle lämpimämpi.. mutta luulen että se vaatisi lattialämmityksen ja koko lämmitysjärjestelmän uusiminen ei kuitenkaan ole tarpeen :D. Kivaa viikonloppua kaikille! Mikä sää!!!

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

  1. veera 13.03.2015

    Ihana lattia! Ja ulkona on ihana sää! Ja ihanaa viikonloppua<33

    Vastaa
  2. Jasmin 20.07.2016

    hei, osaisitko sanoa mistä liikkeestä tätä laminaattia saa?

    Vastaa