hippiäinen

yleinenTags:

Hei Hoi Hippi! Tää paita on ollut mun vaatekaapissa suunnilleen kahdeksan vuotta ja ajoittain inhoon sitä enkä käytä sitä moneen moneen kuukauteen, kunnes taas näen sen kivana ja puen päälle. Mulla on itseasiassa aika paljon vaatteita joita käytän todella harvoin. En viitti heittää niitä kuitenkaan veke, kun tiedän että joskus saattaa tulla fiilis että haluaa just sen vaatteen. Tunnistaako kukaan tämmöstä käytöstä? 😀 Tätä tunikaa käytin raskausaikana, kun mahalla oli hyvin tilaa ja materiaali hengitti kivasti.. mut nyt en oo raskaana, hehhe.

Kivaa viikonloppua kaikki te ihanat <3SaraP3220623_Fotor_Collage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

//

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. veera 27.03.2015

    Oi vähäks ihana paita,sopii sulle! Ihanaa viikonloppua Sara<3

    Vastaa
  2. viivielisabet 27.03.2015

    Vähänkö ihana ja sopii sulle <3 joskus kyl samaa käytöstä mulla 😀 ihanaa viikonloppua ihanuus! 🙂

    Vastaa