huhhei

yleinenTags:

Moi! Arvatkaa vaan.. justhan mä kävin hammaslääkärissä! Nooh, eilen illalla alko jäätävä hammas-/leukakipu, joka on kyllä jo tuntunu pari päivää. Koko yö meni suht valvomisessa ja kivuissa. Heti aamulla hammaslääkärille ja olin jo varma, että jotain on tosi pahasti vikana. Onnekseni hampaat oli hyvässä kunnossa, vaikka ientulehdus vaivaa. Ilmeisesti oon purru ja narskutellut hampaita unissani, koska leukaperät ja niska+kaula oli ihan jumissa. Hammaslääkäri passitti mut hierojalle! Huomenna aamusta on hierojalle meno ja toivottavasti kipu helpottaa. Toisaaltaan jo pelkkä tieto siitä, että hampaat ovat kunnossa on helpottava. Oli vaan niin koomista, kun just olin ehtinyt juhlia, että 1-2 vuotta seuraavaan hammaslääkäri käyntiin. Viime kerrat ovat olleet suht kivuttomia ja mukavia, mutta en mä silti sinne innoissani mene.

Nyt yritän rentoutua ja mennä vaikka päiväsaunaan. Oon valmistellu kivoja postauksia pääsiäiselle, joten kuullaan taas pian <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA P3210609_Fotor_Collage OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. viivielisabet 02.04.2015

  Ihana postaus <3 ja jee pääsiäisnpostausta!! 🙂 odotan innolla <3 onneks hampaat oli kunnossa 🙂 ihanaa pääsiäistä Sara! <3

  Vastaa
 2. veera 02.04.2015

  oi ihana postaus! ja jee pääsiäispostausta!! ootan innolla, ja onneks hampaat oli kunnossa! ihanaa pääsiäistä ihana Sara!

  Vastaa
 3. Annika 02.04.2015

  Huhhei Veera. Miksi matkat saman tekstin kun edeltävä henkilö XD etkö omaan pysty? :)) ei ole eka kerta eikä pahalla :))

  Vastaa
 4. taskuapinat 02.04.2015

  Moikka!
  Hammaslääkäristä tuli mieleen.
  Joko Matilda on käynyt 1vuotis tarkastuksessa? Miten hän suhtautui?
  Meillä vasta loppukuusta eka hamppi käynti :l

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.04.2015

   Moi! Joo, se oli meillä viime viikolla.. Nooh eihän se oikein suuhun antanut katsoa ja muutenkin kävi vähän ylikierroksilla kun oli päikkäriaika. 😀 Hammaslääkäri ei sitten lähtenyt sen suuremmin hampaita tarkastelemaan, että jos oikein ymmärsin niin lähinnä toi käynti oli meille vanhemmille että tajuttais pestä ja opettaa hampaiden pesua. 🙂 Varmasti teillä menee mukavasti se!!

   Vastaa
 5. Minni 03.04.2015

  En tiedä suositteliko hammaslääkäri sulle sellasta purentakiskoa mut mä suosittelen 🙂 sitä käytetään siis nukkuessa ja auttaa just tohon jos puree ja narskuttaa hampaita öisin…hampaat pysyy parempina ja niskat paremmassa kunnossa…suu on paljon levänneempi aamuisin. Puhuminen sen kanssa on kyllä ärsyttävää 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.04.2015

   Heippa! Joo hyvä pointti 🙂 Mulla on itseasiassa ollu yläaste-lukio iän sellanen purentakisko ja sitten sen käyttö vähän jäi.. Se on kyllä vielä tallessa, mutta en tiiä onko se enää oikean kokoinen. Ainakin se painaa suussa :/ pitää miettiä kyllä uudestaan sitä jos hankkis semmoset!
   Ja joo puhuminen on kyllä aika hupaisaa niiden kaa 😀

   Vastaa
 6. halisa 05.04.2015

  Moi, olen sun blogin uusi lukija ..en muista kuinka alunperin eksyin tänne, kun yleensä tulee luettua vaan ns. ”asia blogeja”, mutta tää sun blogin keveys ja hyväntuulisuus vei mukanaan vaikka alkuun mietin miksi tahtoisin seurata jonkun toisen ihmisen elämää, mutta pienen lapsen äitinä, hyvän ruoan yatävänä ja sisustusintoilijana aiheet kai sitten kolahtaa. Lueskelen blogiasi usein työpaikalla kahvi- ja ruokatauoilla (kuten nytkin). Kiva kun jaksat blogailla niin tiuhaan. Mukavaa kevään alkua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.04.2015

   Oi onpa ihana kuulla <3 juuri nämä kommentit ovat syy siihen miksi bloggaan, kiitos!

   Vastaa