..ajatuksia..

yleinenTags:

Tänään Matildan nukkuessa päikkäreitä luin blogeja ja erityisesti mieleen jäi Sofia Ruutun postaus.. Se olisi hyvin voinut tulla mun suusta! Parasta blogien lukemisessa on mun mielestä just se, kun jakaa täysin samoja fiiliksiä bloggaajan kanssa ja pääsee seuraamaan ihailemansa ihmisen ajatuksia, tyyliä ja elämää.

Sofian postaus sai mut pähkäilemään juttuja ja muistutti, että itseään tulee kunniottaa siinä missä muitakin. Mulla on tapana olla liian kiltti ja usein jään hiljaiseksi tilanteissa joissa pitäisi osata avata suu. Vasta myöhemmin tulee mieleen kaikkea mitä olisi pitänyt sanoa tai puolustaa itseään. Olen mielestäni aina ystävällinen ja tahdon ihmisille hyvää, siksi häkellyn jos joku sanoo oudon kommentin tai kohtelee mua huonosti. En kestä töksäyttelyä! Usein myös saatan ottaa kommentteja turhan herkästi itseeni, myönnettäkköön.. 😀

Matildan syntymän jälkeen oon oppinut todella paljon pitämään puoliani, koska on ollut pakko sanoa asioista suoraan varsinkin jos ne ovat liittyneet tyttöön. Varmaan myös äitiys on vahvistanut mua ja laittanut asiat mittasuhteisiin. Kaikkia ei tarvitse, eikä pidä miellyttää. Tämän kanssa kamppailen kuitenkin usein, koska en tosiaan vain kestä jos joku on ymmärtänyt mut väärin tai olen jotenkin tuonut itseäni väärällä tavalla esille. Onneksi pahan puhuminen ja viha eivät kuulu elämääni ja nyt aikuisena sitä valitsee tarkasti kenen kanssa aikaa viettää. Ystävien, perheen ja ihmisten tulisi voimauttaa, kannustaa ja tukea. Latistaminen, negatiiviset kommentit tai negatiivinen suhtautuminen asioihin saa mut näkemään punaista.

Muistetaan siis olla toisiamme varten! <3 Olen todella iloinen ilmapiiristä joka vallitsee täällä blogissa ja se on teidän ansioita. Kauniit kommenttinne saa hymyn huulilleni kerta toisensa jälkeen.

Tuntuu kuin olisin saanut kasan uusia ystäviä. Kiitos!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 kommenttia

 1. p 13.04.2015

  Oon huomannu saman sinun blogin kommentti boxissa.
  Hyvää energiaa!
  Ihana blogi!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2015

   Se on mahtavaa ja olen niin iloinen siitä 🙂 Mukavaa jos tykkäät!!

   Vastaa
 2. Leena 13.04.2015

  Samat ajatukset, oot ihku! Kohta nähdään taas! 🙂

  Vastaa
 3. Jaana 13.04.2015

  Mun mielestä olet herttainen ja kiltin oloinen. Itse olin nuorena hyvin epävarma ja hiljainen. Lapsien syntymän ja kasvun myötä olen kasvanut ihmisenä kovasti. Lapsista vastuuta ottaessa on joskus joutunut hoitamaan asioita joita ei olisi halunnut tehdä, ne kuitenkin ovat auttaneet kasvussa aikuiseksi. Nykyään olen paljon itsevarmempi keski-ikäinen, vaikka tietenkin tietty herkkyys ja hyväntahtoisuus on säilynyt.

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2015

   Kiva kuulla 🙂 joo voihan sitä tosiaan tulla itsevarmaksi ja silti säilyttää serkkyyden ja hyväntahtoisuuden. Ihana kuulla että ainakin sulla onnistunut niin 🙂

   Vastaa
 4. mmndi 14.04.2015

  Toi on kyllä nii totta.. Lapsen myötä sitä jotenkin osaa enemmän pitää oikeuksistaan kiinni. Lähinnä kun aina etusijalla on oma lapsi niin sen myötä voi paljon varmempi olla päätöksistään ja olla just sitä mieltä minkä tietää olevan itselle paras. Vaikka tietenkin pyrkii et on tasapuolinen kaikkia kohtaan, eikä loukkaa muita :).
  Onneksi hymy on helppo tartuttaa, niin pieni mutta hyvä asia =).

  Vastaa
 5. Heidi 14.04.2015

  Moi Sara! Mua alkoi hymyilyttää kun itse mietin juuri samaa ja kun tulin lukee sun blogia niin löydänkin omat ajatukset tuosta tekstistä 🙂 Sul on tosi kiva blogi ja oot onnistunut tosi hyvin siirtämään positiivisen energian tälle puolelle <3

  Vastaa
 6. Ipsu 14.04.2015

  Tuli tosta mieleen että olet mielestäsi aina ystävällinen, olen nähnyt sut muutaman kerran ohimennen kaupassa/kadulla, joka kerta kun sua päin katsoo niin saa vaan vihasen katseen takasin. Viimesin kerta oli kun pikkusisko bongas sut H&M:llä ja aatteli tulla pyytämään nimmaria, mutta ei sitten uskaltanut kun sanoi että olit katsonut niin vihasesti. Ihan vain tiedoksi jos et itse ole tiedostanut tällästä piirrettä itsessäsi 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2015

   onpa ikävää kuulla.. :/ en varmaan kyllä jaa hymyjä jokaisen vastaantulijan kanssa, mutta pyrin aina olla kyllä ystävällinen jos tullaan asiallisesti tervehtimään/juttelemaan. Toivottavasti sun pikkusisko uskaltautuu ens kerralla moikkaamaan, ja toivottavasti en oo niin omissa maailmoissa että katon vihasesti. 🙂

   Vastaa
 7. taskuapinat 14.04.2015

  Pakko Sara kysyä.!
  Onko julkisuus vaikuttanut aikuis iän ystäviisi, tai tutustutko uusiin ihmisiin ja päästät heitä teidän perhe elämään samallalailla kuin nuorempana?
  Itse olisin varmaan kovin varovainen mitä kenellekin uskaltaa sanoa/kertoa..

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2015

   Joo onhan se varmaan vaikuttanut… Tosin aloitin Salkkareissa jo 16vuotiaana, että se on kulkenut mun mukana pitkään ja oon sitä kautta myös saanut kasan uusia kavereita. Mutta kyllä ne parhaat ystävät ovat milteinpä kaikki ennen ”julkisuus” aikaa. Nyt Matildan myötä on ollut ihanaa saada uusia kavereita ja lapsethan ne yhdistää 🙂

   Vastaa
 8. Viivi 14.04.2015

  Itsellä on vähän sama, että kuulen usein olevani liian kiltti, varsinkin jos itseään pitäisi puolustaa. Kuitenkin jos perhettä arvostellaan olen heti puolustus linjalla ihan eri tavalla (kuitenkin pyrin aina asiallisuuteen ettei tule lisää konfliktejä:D).

  Ainakin blogin perusteella vaikutat hyvin herttaiselta ja mukavalta persoonalta! Täytyy vielä nostaa hattua, että kaiken kiireellisen perhe-elämän keskellä kerkeät vielä aktiivisesti vastaamaan kaikille hyvin asialliseen malliin. Kaikki lukijat varmasti arvostavat sitä! Omasta mielestäni blogeissa parasta onkin kommunikointi kirjoittajan ja muiden lukijoiden kanssa:-) Jatka samaan malliin ja hyvää jatkoa arkeen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.04.2015

   Kiva kuulla 🙂 Joo samaa mieltä tosta että parasta on just se kommunikointi!! Samoin sinne hyvää jatkoa <3

   Vastaa
 9. Sofiakii 22.04.2015

  Moikka. Oon alkanut lukemaan tätä sun blogia ja tästä on tullut mulle ihan arkipäivää. Sitten viel katoin jotain synttäripostauksia ja oot mua päivän vanhempi 🙂 Sama vuosi ,mutta päivää ennen oot syntynyt. 🙂 Teillä on tosi kaunis uusi koti. Mukavaa päivää Sara ! 🙂 Ja olet saanut uuden lukijan lisää ! <3

  -Oona

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.04.2015

   vitsit miten kuulla, että blogistani on tullut arkipäivää 🙂 Ihana juttu! Ja hauskaa, että ollaan ihan vierekkäin synnytty!! Kurkkasin sun blogiin ja se vaikutti tosi kivalta :)! Ihanaa kevättä <3Sara

   Vastaa
 10. Sofiakii 23.04.2015

  <3

  Vastaa