kevättä pihalla

yleinenTags:

Moi!

Saatiin pihaa tehtyä hyvin viime viikonlopuuna, mutta nyt ei olla jaksettu tehdä mitään sen suhteen. Odotellaan parempia säitä ja tamien saapumista puutarhakauppoihin. Oon perannut penkkejä valmiiksi, joten jäljellä on vain istuttamista. Se on mun mielestä just sitä kivointa puuhaa. Saadaan kyllä apuja siskolta ja sen perheeltä. Luvattiin hankkia pian grilli ja tarjoilla grilliherkkuja ”talkoopäivänä” heille.

Etupihalle oli tarkoitus rakentaa terassi, mutta nyt kun tuunattiin betonilattiaa ja tehtiin luonnonkivistä rykelmä niin se näyttääkin ihan kivalta. Ehkä ensi vuonna sitten terassia, jos sellaiseen tulee tarvetta.

Pyörille Mikko teki keväthuollon ja nyt pitäis metsästää lastenistuin mulle jopoon. Ilmeisesti haastavaa löytää tuohon pyörään, mutta haluan kyllä ehdottomasti päästä Matildan kanssa ajelemaan.

Valkoiseen pitkulaiseen laatiikkoon, tulee hyötykasveja. Sieltä puskee ruohosipulia ilmeisesti viime vuodelta, mutta muut yrtit revin irti. Haluan ainakin basilikaa ja persiliaa. Tuleepahan meillekkin penkkejä mitä Matilda saa luvan kanssa nyppiä ja laittaa suuhun. Tähän mennessä kukat ovat joutuneet hieman kärsimään pienten sorimien takia. 😀

Nyt lähdetään äänestämään ja siitä sitten sukulaisille. Kivaa päivää! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Viivielisabet 19.04.2015

  Kuulostaa kivalta 🙂 ja tosi ihania kuvia <3 mahtavaa sunnuntaita ihanuus <3

  Vastaa
 2. HANNA 19.04.2015

  Kuulostaapa kivalta! Tuohon lastenistuin asiaan… Mulla saattaa olla vielä kellarissa melkein käyttämätön lastenistuin Jopoon viime vuodelta ja tarvetta meillä ei ole enään 🙂
  Kuitenkin mukavaa päivää! ❤

  Vastaa