kuulumisia..

yleinen

Moi! Me ollaan nautiskeltu koko alkuviikko auringossa ja pihalla leikkien. Matilda ja Lila touhottaa ympäriinsä pitkin pihaa. Ne on myös oppinu leikkimään yhdessä mikä on äärimmäisen söpöä katseltavaa.

Unirytmiä täällä haeskellaan ja Matilda herää tosi aikaisin aamulla. Luulen, että kohta siirrytään yksiin päikkäreihin ja toivottavasti sen mukana aamut pitenee. Onneksi kuudelta aamulla on jo valoisaa! Oon jostain saanut innon taas lenkkeilyyn ja pilatestakin on tullut vedettyä terassilla tytön nukkuessa päikkäreitä. Kyllä se valo, aurinko ja kevät jeesaa mieltä niin paljon!

Keväästä on tullut paljon mieleen fiiliksiä vuoden takaa, kun tyttö oli vastasyntynyt ja totuttelimme elämään perheenä. Kevään valo, tuoksu ja tunnelma palauttaa vahavsti muistoja mieleen. Onko teille käynyt ikinä niin? Yritän pitää mielessä, että nyt luodaan muistoja ensi vuodelle.. <3Sara

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. S 22.04.2015

  Ihania kuvia <3 käytkö juoksemassa vai millaisia lenkkejä teet ja kuinka pitkiä? Tarvitsisi itse myös saada into lenkkeilyyn taas. Pitäisi varmaan aloittaa niin että juoksee vähän ja kävelee välillä… 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.04.2015

   Joo intoa täälläkin on etsitty 😀 alotin tosiaan pari viikkoa sitten ja nimenomaan juoksu+kävely. Pääsääntöisesti vielä kävelyä, koska mua alkaa helposti pistämään.. Mutta pikku hiljaa :).. Yllättävän nopee menee lenkki kun kuuntelee musiikkia! tsemppiä!

   Vastaa
 2. Annina 22.04.2015

  Sulla on ihana tukka! 🙂
  Huomaan itsekin näin keväisin, että mieleen palaa muistoja aina edelliseltä vuodelta samoista hetkistä. Ja tämä tapahtuu aina keväällä, en tiedä miksi!

  Vastaa
 3. Tiina 22.04.2015

  Aiva älyihana toi viimene kuva! <3 oikeen hyvän mielen kuva! <3

  Vastaa
 4. Emilia 22.04.2015

  itelle herää kans aina keväisin muistoja aikaisemmilta vuosilta:) mut ei se haittaa ku ne muistot on pääosin vaa ihania <3

  Vastaa
 5. Heinä 22.04.2015

  Hei Sara! Oon lukenut sun blogia ihan alusta ja haluan vaan sanoa, että olet ihana ja hyvä esimerkki nuorille tytöille! Vaikutat tasapainoiselta ja elämän pienistä asiosta nauttivalta. Sun kuvista näkyy ja huokuu onnellisuus ja ilo (vaikka sulla ja meillä kaikilla on huonoja päiviä) jaksat kuitenkin piristää aina teksteilläsi ja kuvillasi!:) Keep going!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.04.2015

   Kiitos ihan älyttömästi tästä viestistä. Kylläpäs tuli ihana olo 🙂 Kaikkea hyvää <3

   Vastaa
 6. Viivielisabet 22.04.2015

  Aaaaaivan super ihanat kuvat <3 kevät on ihanaa aikaa 🙂

  Vastaa
 7. Minttu 23.04.2015

  Samoja ajatuksia täällä suunnilleen saman ikäisen pojan kanssa. Ihania muistoja viime keväästä, kun vauva oli vielä pieni <3 Nyt jo tuollainen touhottaja. Täällä nukutaan yhdet päikärit, mutta silti usein herätään kuudelta, tai jopa aiemmin! Ja kun aamu-uniakaan ei enää nuku, niin ei saa äippäkään niitä enää nukkua :S Mukavaa kevättä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2015

   No sieltä löytyy aamu vertaistukea 😀 Ihania nuo pienet kyllä on <3

   Vastaa
 8. Anni 24.04.2015

  Oii ihania kuvia !♥

  Vastaa