always a happy face..?

yleinenTags:

Heippa! Monet teistä ovat kommentoineet, että pitää blogini positiivisuudesta ja siitä kuinka hyvällä mielellä jutut on tehty. Se on ihana kuulla ja kommenttinne onkin parasta kiitosta mitä voin saada. Kuitenkin mielestäni positiivisuudella ja teennäisyydellä on hienoinen raja ja mietin milloin ihminen antaa aidon kuvan itsestään. Ajattelen, että bloggaamiseni tarkoitus on jakaa hyvää ja turhanpäiväisen valittamisen säästän muualle. Tuskin kukaan jaksais lukea esim siitä kuinka mun bussikortti on aina kateissa! 😀 Oon pohjimmiltaan tyyppi joka kääntää kaiken hyväksi ja tykkään siitä piirteestä itsessäni. Se tuntuu turvalliselta, kun tiedän että en anna minkä tahansa vastoinkäymisen kaataa mieltäni. Haluan opettaa tätä myös Matildalle! Tiedän, että oma äitini on opettanut mulle kiltteyttä, diplomatiaa ja positiivisuutta.

Tietysti on päiviä jolloin väsyttää, ei jaksa mitään ja kaikki ärsyttää. Tällöin en kuitenkaan jaksa jäädä siihen fiilikseen pyörimään vaan yritän keksiä mikä auttaa. Lämmin suihku, ulkoilu, puhuminen, musiikin kuuntelu ja hyvät yöunet tulee ensimmäisinä mieleen. Huomaan, että itselle tärkeitä on myös kotipäivät.. Sellaiset jolloin ollaan vaan kollarit jalassa ihan rauhassa. Mieli lepää.

Toivon, että oon osannut avata itseäni teille oikeassa suhteessa.. niin että tunnun aidolta ihmiseltä!

Mukavaa viikonloppua<3Sara

komenttejanne:

Hei Sara! Oon lukenut sun blogia ihan alusta ja haluan vaan sanoa, että olet ihana ja hyvä esimerkki nuorille tytöille! Vaikutat tasapainoiselta ja elämän pienistä asiosta nauttivalta. Sun kuvista näkyy ja huokuu onnellisuus ja ilo (vaikka sulla ja meillä kaikilla on huonoja päiviä) jaksat kuitenkin piristää aina teksteilläsi ja kuvillasi!:) Keep going!

Sara, yksi tän blogin parhaita juttuja on nää kuvat pullista ja suklaapatukoista <3 Ihanaa että voit herkutella, etkä laita kuvia vaan protskupannareista, superfoodeista ja höyrytetyistä kasviksista. Itelle tulee useita blogeja lukiessa vähän huono omatunto ja jopa paineita justiinsa niistä terveysruuista ja jokapäiväisistä treeneistä, mutta tästä sun blogista tuun hyvälle fiilikselle.

pakko myöntää että oon vähän stalkkaaja mut hyvällä tavalla ku käyn joka päivä ja joskus päivässäki muutaman kerran kattoos tätä sun blogia et olisko tullu uutta kirjotusta! 😀 eli oon lukenu joka ikisen päivityksen 😀

Itsellä on vähän sama, että kuulen usein olevani liian kiltti, varsinkin jos itseään pitäisi puolustaa. Kuitenkin jos perhettä arvostellaan olen heti puolustus linjalla ihan eri tavalla (kuitenkin pyrin aina asiallisuuteen ettei tule lisää konfliktejä:D). Ainakin blogin perusteella vaikutat hyvin herttaiselta ja mukavalta persoonalta! Täytyy vielä nostaa hattua, että kaiken kiireellisen perhe-elämän keskellä kerkeät vielä aktiivisesti vastaamaan kaikille hyvin asialliseen malliin. Kaikki lukijat varmasti arvostavat sitä! Omasta mielestäni blogeissa parasta onkin kommunikointi kirjoittajan ja muiden lukijoiden kanssa:-) Jatka samaan malliin ja hyvää jatkoa arkeen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. anonyymi 24.04.2015

  Heippa,

  Sun blogi on aivan ihanan positiivinen ja kannustava! Sulla on tosi hyvä pukeutumis- kuin sistustyylikin; tykkään. 🙂

  Ainoa negatiivinen puoli on se että sun sivut ei toimi mobiililaitteella (ainakaan iPhonella) kovin sulavasti, ne tökkii aika paljon. :/ pystytkö luomaan mobiiliversiota sun blogista?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2015

   ihana kuulla <3
   Hei kiitti paljon vinkistä! Pitää ehdottomasti tsekkaa… Mulla mobiili toimii hyvin (iphone), mutta yritän selvittää mistä johtuu!
   Aurinkoa kevääseen 🙂

   Vastaa
 2. Niinu 24.04.2015

  Sä oot kyllä upea <3 Mä itsekkin sain luotua itselleni positiivisuuden jollain ihmeen keinolla 🙂 Vaikka nyt se on välillä hiukan koetuksella, koitan aina vaan miettiä, että selviän mistä vaan ja elämä on ihana asia 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2015

   Niinhän se on, että joskus elämässä on todella hankalaa kaivaa sitä positiivisuutta esiin.. mutta paremmat ajat ja fiilikset on varmasti edessä päin 🙂 Kaikkea hyvää sinne <3

   Vastaa
 3. taskuapinat 24.04.2015

  Moikka Sara!
  Pakko myöntää et nyt tuli tippa linssiin.
  Must on aivan ihanaa lukea kuinka kehut äitiäsi, kuinka olet oppinut häneltä vaikka mitä ja mitä haluat myös Matildan oppivan.
  Äitisi saa olla ylpeä ♡
  Ihanaa viikonloppua koko porukallesi ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2015

   Moi! Kiitos älyttömästi <3 Ihanaa nähdä kuinka oot kirjoitellut täällä alusta asti. Merkitsee paljon!

   Vastaa
 4. Piia 24.04.2015

  Anteeksi uteliaisuus, mutta onkohan teille tulossa toinen vauva?:) Näytät kyllä hoikalta, mutta asuvalinnat on ehkä ollut sellaisia viime aikoina ja muutenki kun oot puhunu et sisarus olis kiva pienel ikäerol. Anyway näytät upealta! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2015

   Hehee, joo mä rakastan löysiä yläosia ja tiukkoja alaosia. 🙂 Ei ole vauvaa tulossa.. 🙂 Ja kiitos!!

   Vastaa
 5. iitu 24.04.2015

  Oot varmasti kiltein ihminen mitä tunnen! ja muutenkin ihana ja rakas. ♡
  Iitu

  Vastaa
 6. mmndi 24.04.2015

  Kyllä positiivisuus ja ilonen elämän asenteesi blogin välityksellä vaikuttaa todella aidolta. Sen aitouden vain huomaa ja näkee kuvistakin :). Vaikutat tosi reilulta ja iloiselta muutenkin 🙂 !!

  Vastaa
 7. Tiina 24.04.2015

  Voi, oot niin ihana! <3 puhut kaikista niin kauniisti ja oot aina hyvällä mielellä! <3 se välittyy itsellekkin! Kun on itsellä paha päivä nii tänne sun sivulle vaan! 🙂 oot mun lempparityyppi! <3

  Vastaa
 8. Lotta 25.04.2015

  Sulla on aivan ihana hyvänmielen blogi! 🙂 Mä toivoisin postausta teidän rattaista, ootteko ollu tyytyväisiä, häiritseekö ettei ratasosassa saa lasta työntäjään päin jne. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.04.2015

   Hei joo, semmosta postausta on suunnitteilla! 🙂 Kiitti vinkistä 🙂

   Vastaa
 9. Saana Väliheikki 28.04.2015

  Rakastan sun blogia. Ei muuta sanottavaa.

  Vastaa