Happily ever after..

yleinenTags:

Kihlauduttiin 2013 ihanan kosinnan päätteeksi. En muista missä vaiheessa keksittiin, että naimisiin voisi mennä Matildan ristiäisten yhteydessä. Se idea tuli varmaan vastaan, kun selvittelin ristiäiskuvioita ja kaikkea siihen liittyvää. Heti kun mietitiin tätä tapaa avioitua se tuntui niin oikealta meille.

Paikalla oli vain aivan lähipiirimme ja näin ulkopuolelle jäi myös paljon paljon tärkeitä ihmisiä. Tämän hetken suunnitelma on järjestää hääjuhlat 2019, kun ollaan oltu 10 vuotta yhdessä ja 5 vuotta naimisissa. Haluaisimme vuokrata laivan seilaamaan Helsingin edustalle ja nauttia siellä hyvästä ruuasta, juomasta, musiikista ja seurasta. Porukkaa olisi vauvasta vaariin ja rennolla otteella mentäis.

Päälläni oli valkoinen maxi-kukkamekko ja meikin+hiukset tein itse. Kukat hoiti siskoni, ristiäsmekon Mummi ja katsemaljan Mumma. Seremonioiden jälkeen siirryimme kakkukahveille tunnelmalliseen kahvilaan joka oli varattu ja koristeltu meitä varten. Kohotimme maljan uudelle avioliitolle. Nyt kun ajattelen vuoden taakse, niin herkistyttää miten onnellinen sitä onkaan ollut. Matilda oli tuolloin vain 5viikkoa vanha ja tuntuu, että olin varmaan jonkun onnellisuuskuplan sisällä. Ainakin säästyin kaikelta häästressiltä, kun keskityin vauvan hyvinvointiin ja olennaiseen. Perfektionistimainen tarkkuuspuoleni ei päässyt loistamaan, vaan mulle riitti se että oltiin kaikki yhdessä, meille tärkeänä päivänä. Voisin kuvitella kuinka nutturaa nyt kiristäisi jos oltais vuoden verran häitä suunnitellut ja rahaa oltais laitettu se ”perinteinen” kymppitonni likoon. 😀 Tosiaan, onhan ne juhlat vielä järkkäämättä! Hehhe, katsotaan mitä saadaan aikaan!

Minusta tuli Parikka ja samalla vaimo. Myös tyttäremme sai nimen.

Viikonloppuna juhlittiin ensimmäistä hääpäivää avioparina.

<3Sara

IMG_7579 IMG_7598 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA // //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Tarua 28.04.2015

  Oih! Itsellekin meinaa tulla kauhea onnellisuus- ja rakkausryöppy tätä lukiessa ja kuvitellessa miltä sinusta on vuosi takaperin tuntunut <3 Onnittelut ensimmäisen hääpäivän johdosta! Ja jos 2019 meinaatte hääjuhlat viettää, niin eikö se olisi jo hyvä aika alkaa niistä stressaamaan 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.04.2015

   Hehee, niinpä! vois jo alkaa suunnittelee 😀 no ei vais, lykkään mielellään suunnitelmien tekoa! Kivaa Vappua <3

   Vastaa
 2. mmndi 28.04.2015

  Kuulostaa ihanalle ja kauniille hetkelle. Ja onnea ensimmäisen hääpäivän johdosta <3.
  Hääjuhlan suunnitelma 2019 vuodelle kuulostaa todella upealle. Jospa saatte sen onnistumaan 🙂

  Tuliko teidän avioituminen ristiäisten yhteydessä yllätyksenä lähipiirille vai olitteko kertonut jo etukäteen :)?

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.04.2015

   Kiitos <3 Meinattiin aluksi, että se olis ollut yllätys, mutta päädyttiin sitten kertomaan 🙂

   Vastaa
 3. Reetta 28.04.2015

  ääh, olisin toivonut enemmän kuvia, toisaalta ymmärrän erittäin hyvin, ettei halua jakaa kaikille niitä tärkeimpiä hetkiä.
  Paljon onnea, vielä on teillä montamonta hääpäivää edessä! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.04.2015

   Niinpä.. :/ kuvia ja tekstiä oli alunperin enemmän, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin.. Usein mun kuvia on tullut vastaan mediassa/somessa ja tekijänoikeuksiani ei ole kunnioitettu. Ajattelin, etten kyllä missään nimessä halua törmätä hääkuviini missään.. Mutta ihanaa jos ymmärrät <3 Se on harmi vain kun osa musta haluais jakaa paljon enemmänkin teidän lukiojoiden kanssa ja sitten taas osa on "suojeleva".
   Mukavaa Vappua sinne 🙂

   Vastaa
 4. Viivielisabet 28.04.2015

  Voiii,ihana postaus <3

  Vastaa
 5. Annn 29.04.2015

  Oi onnea 🙂 Kiva oli kuulla tarkemmin tärkeästä päivästänne. Ja hieno tuo mekko! Miten juhlitte ekaa hääpäiväänne?

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.04.2015

   Kiva kuulla 🙂 Todella rennosti vietettiin <3 Kivaa Vappua!!

   Vastaa
 6. Nevvi 30.04.2015

  Mukava postaus 🙂 Tuli omatkin ”pikkuhäät” mieleen. Meillä on piakkoin 2v hääpäivä. Onnea tosi paljon teille ja monia, monia, monia tulevia onnellisia vuosia! 🙂 <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.05.2015

   Kiva kuulla <3 pikkuhäissä on aivan omanlaisensa tunnelma 🙂 onnea siis kovasti sinne 2.vee päivään. Kiitos viestistä <3

   Vastaa
 7. Niinu 01.05.2015

  Kiva postaus ja onnea hääpäivän johdosta ! <3 🙂

  Vastaa