Vappuhiukset

yleinenTags:

Ihanaa vappua kaikille <3

Täällä pohdin hiusasiaa. Josko vielä leikkaisin lyhyempää? En osannut kuvitella mitä 5cm freesaus teki tukalleni. Se on tuntunut niin paljon paksummalta, kun siitä napsastiin turhat hiutulat pois. Oon ollut todella tyytyväinen. Tukan laittoon ei mene aikaa, kun se näyttää terveemmältä ja voi paremmin. Tietysti mä toivon, että vielä jonain päivänä mulle kasvaa omasta takaa sellaset ihanan pitkät ja terveet kutrit, mutta nyt kesän annan olla lyhyemmän mallin.

Muistatteko muuten, kun joskus pienempänä nimenomaan vappuna värjättiin tukaa semmosilla sprayjutuilla 😀  Vähän pinkkei ja sinisii raitoja.. Haha! Onko samoja muistoja? Nooh, höpinät sikseen nyt lähdetään Matildan kanssa vauvakamujen (..tai no taaperoitahan nuo jo on!) vappubrunssille. Illalla vietetään vappua perheen ja ystävien voimin. Halit! <3SaraOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. wilma 30.04.2015

  Moikka!

  Sun tukka näyttääkin terveeltä ja väri on tosi kiva! Itsekin leikkasin hiuksiani talvella paljon lyhyemmiksi. Haaveilen kyllä omista pitkistä hiuksista, mutta leikkaaminen oli silti oikea ratkaisu. Voi miten terveemmältä ja paksummalta tukka tuntui. Ja kyllähän se kasvaa terveempänä ja kauniimpana takaisin.

  Muistan myös noi vappusprayt. Ja me värjättiin hiuksia myös kreppipaperilla vappuna!

  Oikein iloista vappua teille!

  <3 wilma

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.05.2015

   Noniinpä 🙂 Leikkaaminen on hyvästä vaikka kirpaseekin ekaks. Ihanaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
 2. Sofiakii 30.04.2015

  Ompas kivat :)mäkin meinasin tehdä vapun kunniaksi mun hiukille jotain kivaa. luulempa tyytyväni johonkin helppoon kampaukseen.. kuten näihin ->http://pienetonnenhiput.blogspot.fi/2015/04/glitterin-mahtavat-hiusvinkit.html

  -Oona

  Vastaa
 3. Viivielisabet 01.05.2015

  Ihanat kuvat <3 meilläkin on ollut joskus sellasia "vappuspray värejä" 🙂

  Vastaa
 4. taskuapinat 01.05.2015

  Hyvää vappua teille ♡ muistan myös noi sprayt, nykyään ehkä mielummin ostaisin kaupasta värjäävän hoitoaineen.
  Oi että ne on ihania, vaikka vappu ei olisikaan 🙂 värejä löytyy jos jonkin näköstä 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.05.2015

   joo sama homma 🙂 ne sprayt tais olla aika kuivattavaa tavaraa 😀

   Vastaa
 5. veera 02.05.2015

  Ihanat hiukset<3 Ja hyvää vappua teille koko perheelle, vaikka tämä tulikin vähä myöhässä!:) Muistan ne sprayt:)) Piti vielä sanoa tässä että ihanaa kesän odotusta teidän koko perheelle<33 Terkuin: Veera!

  Vastaa
 6. Tarua 02.05.2015

  Mullakin oli pari vuotta takaperin samanmittaset hiukset kuin sulla nyt, ja tykkäsin kyllä paljon. Tuo mitta oli jotenkin helpompi laittaa arkenakin. Mulla yleensä pitempi tukka on jo jotenkin niin raskas (vaikkei nyt mikään hullun paksu olekaan), että se valuu vaan päätä pitkin sellasena luiruna, ja lyhyempänä näyttää paljon tuuheammalta. Kait se on ne fysiikan lait mitkä tuohon tukkanki vaikuttaa 😀 Nyt on kuitenkin haaveissa kasvattaa pitkä hippitukka, mutta saa nähä kerkeänkö kyllästyä tähän päähän sitä ennen, puolivälissä ollaan. Sulle kyllä varmasti passais vielä hitusen lyhyempikin malli, ja hiukset nyt onneksi ovat uusiutuva luonnonvara mikäli tahtookin takaisin pidempään.

  Lapsuudessa käytin ihan normiarkenakin sellasta pinkkiä hiusmaskaraa. Mulla oli hiukset saparoilla samalla tavalla kuin Spice Girlsien Emmalla, ja saparoiden päät oli pinkit 😀 Oi aikoja…

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.05.2015

   oi kuulostaa ihanalta tuo sun hipputukka kasvatus 🙂 tsemppiä siihen!! Ihanaa kevättä <3

   Vastaa