miesten neule

yleinenTags:

Moi! Meillä on pyöriny joku ihme pöpö ja ollaan oltu koko viikko Matildan kanssa enemmän tai vähemmän kipeinä. Viikonloppuna nähdään perhettä ja kavereita. Sunnuntain äitienpäivää vietetään meillä brunssin merkeissä.

Tässä asussa on neule mikä oli alunperin Mikon ja pienellä tuunauksella siitä tuli mulle sopiva. Neule oltiin viemässä kirppikselle, koska se oli muutamassa vuodessa venähtänyt ja menettänyt muotonsa. Nappasin sen kuitenkin omaan kaappiini ja lyhensin reippaasti hihoja. Tykkään tästä lököstä ja ylisuuresta neuleesta tosi paljon.

Toisen vanha voi olla toisen uusi. Kivaa viikonloppua! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. elisa 08.05.2015

  Wau! Olet niin luonnollisen kaunis ja käytät ihania vaatteita! Lisäksi olet raskauden jälkeen aivan upeassa kunnossa!! 🙂 Ihailtavaa!

  Vastaa
 2. Saana Väliheikki 08.05.2015

  Miesten vaatteet on aina ihan parhaita! Ne on sopivan rentoja ja yleensä niissä on parempi hinta-laatusuhde kuin meidän naisten vaatteissa, koska miehillä vaatteet on ihan erilaisessa käytössä kuin naisilla. Näin yleistetysti miehet ”sitoutuu” niiden vaatteisiin, me naiset hankitaan enemmän hetken huuma-vaatteita, jotka noudattaa ajan trendiä 🙂 Miesten vaatteet on sen takia ihanan simppeleitä ja klassisia.

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.05.2015

   Totta!! Hienosti kirjoitettu 🙂 Yhdyn kyllä täysin mietteisiisi 🙂

   Vastaa
 3. Viivielisabet 08.05.2015

  Toihan sopii sulle mainiosti <3 ihanaa viikonloppua!! <3 <3

  Vastaa
 4. Snow Princess Bella 08.05.2015

  Ihana asu ja tosi nätti kaulakoru <3

  Vastaa
 5. Saga 09.05.2015

  Oot ihan paras, huippu !♥ Oot kaikkea mitä vois toivoa 🙂 Matildalla on paras perhe mitä se vois ikinä saada !♥ Ja ihana toi neule ♥ ! LOVE YOU !♥

  Vastaa