nails nails nails..

yleinenTags:

Heippa!

Mun kynnet on ollut retuperällä koko talven, mutta nyt kun hanskoja ei enää käytetä niin pakko skarpata. Mulla on todella hentonen kynsilaatu ja täten tykkään pitää kynnet lyhyinä. Näin ne pysyy siisteinä ja ei halkeile.

Mulla oli muutaman vuoden geelirakennekynnet, mutta sitten kyllästyin niihin ja sen jälkeen ollut omillani. Oon kyllä mietti nyt geelausta, niin että lakka pysyisi paremmin ja kynnet saisivat tukea.

Tässä mun tän hetken lemppari kynsilakkoja.

Huomenna juttua äitiydestä ja äitienpäivästä <3 Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


//

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Viivielisabet 09.05.2015

  Ihanat kuvat taas <3 mul on kauheen pienet kynnet,eikä ne kauheesti kasva.. Sit kun ne kasvaa nii ne on sellaset epämuodostuneet niin täytyy leikata XD ja en ees tykkää laittaa kynsilakkaa,joten se on ihan ok juttu 🙂 en malta oottaa huomista postausta! <3 ihanaa lauantaita! :)iv

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.05.2015

   Jep, tiiän fiiliksen. Kynsien on kiva antaa välillä vain olla 🙂

   Vastaa
 2. Jonna 10.05.2015

  Heippa! Ihania äitienpäivä kuvia (: pakko kysyä, mistä olet ostanu sen turkoosin kynsilakan? (: itselläni on samaa merkkiä, jotka kaverini toi Espanjasta tuliaisiksi. Se on ihanan peittävää kynsilakkaa, haluaisin ostaa kyseistä merkkiä lisää 😀 mukavaa viikonloppua ja hyvää äitienpäivää! (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.05.2015

   Heippa 🙂 munki kaveri on tuonut ton turkoosin reissultaan! 😀 se on kikon lakka, ja kiko myymälöitä on just paljon tuolla espanja-iltalia akselilla!

   Vastaa