reissukuume

yleinenTags:

Moi! Meidän New Yorkin matka se vain lähestyy! Vähän kyllä jännittää, kun täytyy istua se reilut kahdeksan tuntia tuon vauhtihirmun kanssa aloillaan. Lentoemäntä ystäväni kuitenkin vakuutti, että kaikki menee varmasti hyvin ja että lapset otetaan hyvin koneissa vastaan. Äitini tulee myös samalla koneella ja se varmasti auttaa asiaa.. Hänellä kun on joku ihme rauhoittava voima neitimme suhteen!

Onko kellään mitään vinkkejä reilun vuoden ikäisen kanssa lentäville? Matilda suostuu katsomaan vain tiettyjä lastenohjelmia, joten ne pitää ehdottomasti ladata padille mukaan. Sitten luin myös vinkkejä netistä ja vastaan tuli mm. tarra-arrki, pillimehut (nousuun ja laskuun), monet vaihtovaihteet (koneessa vatsa saattaa mennä sekaisin), kirjoja. Uskon myös, että oma asenne vaikuttaa paljon ja tarttuu lapseen. Joten hyvällä lomafiiliksellä lähdetään. Oon lisännyt iphonen sää-osioon manhattanin ja seurailen päivittäin millainen ilma siellä on. Jee!

Onko teillä tiedossa reissuja kesällä, vai nautitteko Suomen suvesta? Kivaa viikkoa! <3Sara

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA // //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. Eea 12.05.2015

  Miten olis joku vanha rahapussi, jonka luukkuissa olisi jotain kuvakortteja mitä voisi sitten vekslata edestakaisin?

  Vastaa
 2. 2äippä 12.05.2015

  Pienet kynät ja pikkuvihko mukaan? Meillä tuon ikäsenä lapsesta oli hauskaa kun piirsin paperille esimerkiks kukan, annoin valita värin ja lapsi väritti itse. Hän jaksoi kauan istua paikoillaan ihmettelemässä piirroksia 🙂 Tarrakirjat on meillä toiminu myös, sellaset missä voi siirrellä tarroja eri sivuille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.05.2015

   jes, tosi hyvä idea! Kiitti 🙂 Just semmosta tarra-siirto hommaa ajattelin 🙂

   Vastaa
 3. Heidi 12.05.2015

  Meillä meni lentomatka kivasti kun oli pientä evästä (talk muruja ja maissinaksuja). En antanut niitä hetkeen kotona ennen reissua. Ostin myös kirpparilta pari uutta lelua ja kirjaa joita oli kiva tutkia. Hitti oli fisher price neliö palikat joista tapahtui kaikkea kivaa. Niitäkään en ennen näyttänyt vaikka ostin aiemmin. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.05.2015

   Meillä on samoja palikoita 🙂 Joo toi onkin hyvä, että panttais niitä juttuja mitä lennolle ottaa mukaan! Kiitos viestistä 🙂

   Vastaa
 4. taskuapinat 12.05.2015

  Moikka! Toi pillimehu on hyvä, keskittyy lapsi muuhun ja ehkäsee korvien lukkiutumista samalla. 🙂
  Jos Matildalla on unilelu/riepu jne.. se kannattaa ottaa käsimatkatavaroihin, väsymyksen iskiessä on varmaan helpompi rauhottua jos joku tuttu tärkeä tavara on lähellä.

  Meidän perhe nauttii suomen ”kesästä” 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.05.2015

   Joo totta 🙂
   Suomen kesästä nauttiminen kuulostaa ihanalta <3 toivotaan että tulee hyvät ilmat!

   Vastaa
 5. Jenna 12.05.2015

  Meillä meni lentomatka tosi kivasti, taisin turhaa jännittää sitä . Kyllä se vaan totta että oma käytös tarttuu lapseen.. Tyttö lähinnä ihmetteli tunnin verran. Meillä oli lentomatkalla mukana väritysjuttuja ja loppu matka menikin nukkeassa/lasten ohjelmaa katsoessa. Kyllä se teilläkin varmasti hyvin menee jos itse ei stressaa!<3 olen itsekkin lähdössä kesäkuun alussa turkkiin 3 viikoksi ja täällä myös kova loma kuume!!! Ps. Ihania nää sun blogi kirjotukset oon ihan koukussa, joka päivä pakko käydä kattomassa onko tullu lisää ja usein luen vanhoja uudestaan ne saa mut jotenki niin hyvälle tuulelle kun seuraa teidän "elämää" näin ruudun takaa. Ihanaa loppu kevättä teidän perheelle !:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.05.2015

   Kiitos viestistä 🙂 ihana kuulla että teillä meni hyvin! Ja oon niin samaa mieltä tuosta omasta fiiliksestä 🙂 Voi miten kivaa, jos viihdyt blogissani <3 kiitos!!

   Vastaa
 6. Jenni 12.05.2015

  Ihana kirjotus jälleen kerran <3 se on kiva kun jaksat kaiken arjen keskellä vielä panostamaan tähän! Sulla tulee niin usein uusia upeita kirjoituksia, niin innolla aina odottaa lisää seuraavia :)! Teillä on ihana koti.. Oon ottanut paljon sisustus vinkkejä sulta , kiitos sara niistä <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.05.2015

   Kiitos viestistä! 🙂 tulipa ihana olo <3 Kaikkea hyvää sinne!

   Vastaa
 7. mmndi 13.05.2015

  Alkaa kyllä oma lomakuume nousta sinun innostuksesta :). Varmasti matka menee hyvin kun itsellä asenne kohdallaan ja sopivan rennolla mielellä. Onneks sinulla on siellä apukäsijä ja sylejä Matildalle nii saa ehkä vähä itsekkin huokaista :). Toivottavasti sattuis vielä lennon aikaan päikkäritkin ;).
  Meillä kesä menee Suomessa, mut sit heti alku syksystä lennetään Kreikkaan!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.05.2015

   Joo totta! 🙂 ooooh kreikka! oon himoinnu sinne pitkään, varsinkin se ruoka!! myös lämpö on syksyllä kohdillaan 🙂 ihanaa!!

   Vastaa
 8. Sinna 13.05.2015

  Oikeastaanhan sinne käy mikä vaan, mikä tyttöä kiinnostaa. 🙂 Ja tosiaan, oot vaan ite rauhallinen, ehkä jopa liioitellun rauhallinen! 🙂
  Lähteekö Lila teidän matkaan?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.05.2015

   Niinpä 🙂 ei Lila lähde, turhaan se lentäis niin pitkää matkaa kaupunkilomalle. Ihanaa viikkoa sinne! 🙂

   Vastaa
 9. Heidi 13.05.2015

  Äsken leikittiin tuollaisella piirustustaululla jossa piirretään ja nupista vedetään ja kuva häviää ja sit voi taas uudestaan piirtää. Tuli heti mieleen että tämä olis lennolla tosi kätevä. On tosi pieni n. A5 kokoinen Muumi aiheinen 🙂 heh kohta teillä on yks lentolaukku Matildalle leluja kun niin paljon ideoita tulee 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.05.2015

   Heiii, mulla oli tollanen lelu pienenä 🙂 hyvä idis! Kiitti 🙂 Haha, jep, kohta on joku miljoona virikettä 😀 täytyy pitää järki päässä tässä hommassa 😀

   Vastaa
 10. Niinu 13.05.2015

  Oii New york <3 Ootan jo matkapostauksia ! Tulee varmasti kiva reissu teillä 🙂 Itse lähden kesällä poikaystävän kanssa Kroatiaan, se on myös yksi mun unelma matkakohteista 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.05.2015

   toivotaan 🙂 Oi wau, kuulostaa ihanalle! Kroatiaa kaikki kehuu ja taitaa olla suosittu kohde! Kiinnostais muakin päästä sinne 🙂 ihanaa kevättä<3

   Vastaa
 11. AnniM 16.05.2015

  Kannattaa muistaa ottaa vaihtovaatteet myös vanhemmille käsimatkatavaroihin.
  Me lennettiin ystävän ja hänen kaksosten kanssa ja toiselle kävi pieni vahinko, vaippa falskas ja mun vaatteet oli myös ihan märät. Ja ehdottomasti helpot ja kevyet vaatteet, lapsi sylissä tulee ihan kamalan kuuma 🙂

  Vastaa