kaikkea sitä.. niin mitä?

yleinenTags:

Miten mä täytänkään omaa kalenteria sitä mukaan kun vapaata on. 😀 Oon yläasteikäisestä asti ollut ihan samanlainen, että tykkään mennä ja tulla. Oon monessa mukana ja rakastan kun pääsen johonkin uuteen hommaan kiinni ja käsiksi. Tällä hetkellä oon erityisen innoissani viesinnän opinnoista jotka aloitin Helsingin avoimessa yliopistossa. Uskallan jopa hiljaa itsekseni ajatella josko olisin nyt löytänyt sen oman juttuni..(!!??) Aika sen varmasti näyttää ja mähän oon todella kärsivällinen näissä jutuissa. 😀 Työkuvioita on myös enemmän kuin osasin ajatella ja sitten vielä se autokoulu pitäisi hoitaa..

Monet usein luulee, että me ei koskaan olla kotona ja elämämme on hyvin hyvin kiireistä. Todellisuudessa rautoja on paljon tulessa, mutta perheen kanssa vietetään ehdottomasti suurin osa ajastamme. Ollaan tämän vuoksi pystytty pitämään Matilda kotona ja se ei ole tuottanut sen suurempia ongelmia. Jonain päivänä saattaa olla 1h töitä ja jonain päivänä ei ollenkaan. Tietysti opiskelu vie oman aikansa, mutta sen saa karsittua vaikka tv:n katselusta ja illan ”vapaista” tunneista. Oon tosi iloinen, että saan tehdä erilaisia juttuja ja luulen että kaikki tekemiseni tukee toinen toistaan. Kouluun ja töihin on kiva lähteä, mutta vielä ihanampaa on tulla kotiin.

Tänä viikonloppuna ollaan puhallettu saippuakuplia, nähty perhettä ja vietetty aikaa ulkona. Miten teillä menee, onko menossa kiireinen kevät? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. taskuapinat 17.05.2015

  Moikka. Kirjotinkin tonne alas ”sataa sataa ropisee” kirjotukseen et kaipailen sisustus sunnuntaita 😀 en tiiä näitkö kommenttia 🙂
  Onko niitä vielä tulossa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.05.2015

   Joooo 🙂 jääny ihan tekemättä ne, kun ollu inspis puute! Ens su tulee 🙂

   Vastaa
 2. Johanna 17.05.2015

  Moi!
  Tätä blogia on aina yhtä ihana lukea, tulee todella hyvälle mielelle! Jää positiivinen fiilis elämästä, kun postaukset ovat niin pirtsakoita.

  Vastaa
 3. lottAAA ketvel 17.05.2015

  tätä on niin mukava lukea kun on niin positiivinen blogi:)
  mulla on ala-asteen viimeinen vuosi loppumaisillaan ja tässä vähän vatsakipuja siitä että ei millään tahtois erota mullekin noin rakkaasta luokasta. Onneksi luvattiin toisillemme että pidetään yhteyttä kun monet eivät uusilta luokiltaan löydä tai edes yritä löytää uusia kavereita. Mutta siis olen ainut joka ei mene samaan kouluun kuin muut luokkalaisistani:( mutta joskus on ihan hyvä ottaa uusi alku, eli siis mun kevät ei ole ihan niin kiireinen kuin sinun. Mitä tässä nyt joka ilta mietiskelen että mitä oikeesti tapahtuu kun lähdetään pois tolta luokalta?

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.05.2015

   Moi! Mäkin siirryin ihan eri kouluun kun muu luokka kutosen jälkeen. Sain ihania uusia ystäviä, joiden kanssa oon tekemisissä tänäkin päivänä. Mulle maisemanvaihto teki ainakin hyvää, vaikka aluksi se oli tietty aika pelottavaa. Tsemppiä paljon, kaikki menee varmasti hyvin <3 <3

   Vastaa
 4. Tarua 20.05.2015

  Täälläkin päässä on ollut erityisen kiireinen kevät. Töiden lisäksi olisi avoimen yliopiston opinnot, nykyisen asunnon myynti ja uuden etsintä toiselta paikkakunnalta. Ja minäkun taas en yhtään nauti siitä, että täytyisi koko ajan olla menemässä ja tekemässä, vaan kaipaan paljon rauhaa. Mutta itsepähän sitä on oman soppansa keittänyt! 😀 Mukava kuulla, että oot löytänyt kiinnostavan alan!

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.05.2015

   huhhuh 🙂 voin kuvitella, että hommaa riittää.. Varmasti tuntuu hyvältä sitten kun hommat on tehty!! Itsellenikin se rauha on kyllä äärimmäisen tärkeää <3 tsemppiä ja ihanaa kevättä sinne!!

   Vastaa