aurinko armas

yleinenTags:

Aurinko armas lettuja paista, taitaa tulla kesä!

Heips! Nyt saa nauttia auringosta. Mun muotilehtien luku-urakka jatkuu tänään.. parasta tästä tekee se, että voin loikoilla samalla ulkona. Matildakin pääsee helpommin ulkona liikkumaan, kun ei oo montaa kerrosta vaatetta päällä.

Pakko hehkuttaa teille tätä ihanaa nunuco design companya! Sain onnekseni valita heiltä muutamia tuotteita ja aikaahan mulla vierähti ikuisuus. Valinnan vaikeus! Oon aikasemminkin ihaillut heidän tuotteitaan joten yhteistyö oli erittäin mieluinen. Käykää ihmeessä tsekkaamassa heidän aivan ihanat nettisivut ja instagramtili.

Nunuco Design suunnittelee ja toteuttaa kaikki designet itse sekä tekee kuoret Suomessa tilauksesta.

*yhteistyössä nunuco design company

*tuotteet saatu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *