Trendit

yleinenTags:

Moi! Sain sunnuntaina ison kasan uusia muotilehtiä siskoltani ja nyt olen kahminut niitä läpi etsien kesän trendejä ja samalla hakien inspiraatiota nycin shoppailuja varten. Katselin trendejä sillä silmällä mitä voisin itse käyttää ja mitkä olivat erityisesti mieleeni. Joten tässä jutussa ei varmaankaan oo niitä supertrendi juttuja, koska en oo supertrendikäs 😀

Gladiaattorisandaalit

Ostin ensimmäiset gladiaattorisandaalini 2009 ja käytin ne puhki yhdessä kesässä. Mä en oo yhtään kenkäfriikki, vaan ennemminkin jään kiinni kenkiin jotka tuntuvat kivoilta ja näyttävät hyviltä. Helposti kesässä käytän lähinnä yhtiä tai kahtia ballerinoja/gladiaattorisandaaleita ja seuraavana kesänä ostan sitten uudet. En tosin tiedä, olisiko kestävyys parempaa jos satsaisi kenkiin… tuntuu vaan hurjalta maksaa sandaaleista 100-200e. Saappaissa sen voi vielä ymmärtää, mutta itselleni olisi vaikeaa ostaa kalliit kengät. Joten New Yokrin reissulla suuntaan varmaankin Aldoon kenkäostoksille.

Bohotyyli – letkeys ja hulmukankaat

Tämä trendi on erityisesti mieleeni. Eteenkin kesällä on ihanaa käyttää ilmavia ja löysiä vaatteita. Myös bohokuosit ovat kovasti mieleeni ja tykkään tehdä kaikkia yhdistelmiä silkkipaitojen ja shortsien kanssa. Siihen vielä korut, niin ihana tyyli on taattu! Bohotyylisiä vaatteita metsästän varmaankin forever21 liikkeestä.

Lettikampaukset

Kesän tärkein hiustrendi on lettikampaukset ja eteenkin ruotoletti. Rakastan tehdä lettikampauksia ja niillä saa kivasti punottua hiukset pois kasvoilta. Varsinkin kesällä lettikampauksia on ihana tehdä, koska tukka hiostaa ja saattaa rasvottua helpommin. Suolasuihkeen käyttöä kannattaa kokeilla tehdessä lettikampauksia!

Sneakerit

Lenkkareita, lenkkareita, lenkkareita! Nyt voi olla lenkkarit jalassa melkeinpä missä yhdistelmässä tahansa. Ihanaa! En oo ikinä ollut koroilla kävelijä, joten lenkkaeritrendi sopii täysin omiin mieltymyksiin. Tällä hetkellä oon erityisen tykästynyt kaikkiin kevyisiin tennareihin ja lenkkareihin.

Meikki- ripset

Meikkitrendinä tuntuu olevan luonnollinen, ”meikitön”, ja raikas ilme. Ripsiväriä, aurinkopuuteria ja heleää väriä huuliin! Tämä on kovasti mieleeni, koska kesällä raskas ja tumma meikki saattaa usein näyttää nuhjuselta ja likaiselta. En myöskään jaksa lomalla kovasti meikkailla, joten tätä meikkitrendiä on helppo pitää yllä.

Onko teillä jotain lemppareita kesätrendeistä? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

(housut-forever21, koru-pulledbear, aurinkolasit-rayban/saatu, voide-lumene/saatu, hiukset-rapunzel/saatu)

// //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Kaisa 21.05.2015

    Löysät mukavat vaateet on itsellänikin pop. Letit olisi niin kivat, mutta jotenkin en vain osaa taiteilla itselleni lettejä. Vinkkejä otetaan vastaan,kuinka kätevästi saa tehtyä itselle letit. 🙂

    Vastaa